Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Δεν ειναι αδυνατον εκ των πραγματων. Ειναι ομως λιγο δυσκολο.Μπαμπι Κωνστας δεν ξαναεπαναλαμβανεται το ξέρω!
Βγηκε η σειρα Οι ιστοριες του αστυνομου Μπεκα, αλλα που να βρουν τα κοτσια και τα χρηματα να τη μεταφερουν εκει οπου πραγματικα ανηκε, δηλαδη στη δεκαετια του 1950; Και δυστυχως χωρις το καταλληλο κλιμα κι εκεινη την ατμοσφαιρα του παλιου η σειρα δεν ηταν τοσο καλη οσο θα μπορουσε αν υπηρχαν αλλες προϋποθεσεις.Δεν καταλαβαίνω γιατί σήμερα δεν παίρνει κανείς ένα βιβλίο του Μαρη να το διασκευάζει και να το κάνει σειρά. Έχουν κάνει σειρές κάτι μπούρδες με γκομενοδουλειες και πετάνε τόσο χρήμα, μία σειρά με μυστηριο είναι σίγουρο χαρτί αλλά λείπουν άνθρωποι να το κανουν.
Δεν μιλησα για το ποτε αποκαλυπτεται ο δολοφονος. Φυσικα αυτο ειναι κατι που πρεπει να συμβαινει στο τελος καθε αστυνομικης ιστοριας, αλλιως χανεται το ενδιαφερον. Διαφωνησα για το ποτε ο ενοχος πρωτοεμφανιζεται σε εμας.Το γεγονός ότι ο δολοφόνος αποκαλύπτεται πολύ μετά και όχι στην αρχή για μένα είναι θετικό, γιατί σε κρατά σε αγωνία και σε βάζει να σκεφτείς, δεν υπάρχουν αστυνομικοί κανόνες αρκεί να δένει με την πλοκή της σειράς.
Ναι είναι συνέχεια διότι αναφέρεται μέσα στη σειρά για την προηγούμενη σπείρα που έψαχναν τον θησαυρό και ότι αλληλοσκοτώθηκαν και μάλιστα αποκαλύπτει για τη γυναίκα που είχε τον χάρτη και πέθανε σε ένα νοσοκομείο και έδωσε σε κάποιον εκεί που γνώρισε (έτσι έφτασε στα χέρια του Ζήση), τον χάρτη καθώς δεν είχε άλλους συγγενείς. Πρέπει να είναι η Αργύρη από τον Τιμόθεο Κώνστα.Μοιάζει λίγο με την συνέχεια του Τιμοθεου κατευθείαν πρώτο επεισόδιο και γίνεται αναφορά στον θησαυρό που τον θελει και ο Μπονσαντελη με την ερωμένη του αλλά και ή γυναίκα του με την ομάδα της.
μην την κόβεις συνέχισε να τη βλέπεις! αποκτά ενδιαφέρον πιο μετά.Τι να απέγινε και ο Αλεξ ποιος ξερει; Ε τότε δεν έπρεπε ο Καρυδης ο πρώην Ξανθός να γίνει ο έμπιστος της Ντορας ! Έπρεπε να βάλουν καινούριο πρόσωπο αν και πάλι είναι καλος! αλλά απογοήτευση για μένα είδα και το δεύτερο επεισόδιο και δεν με τραβά δυστυχως
Μου θυμιζει οτι θελω να του δωσω ενα φιλακι στη μουσουδιτσα και να τον παρω αγκαλια! Δικος σου ειναι;Ok τότε ναι διότι μου φαίνεται κάπως αργή ως πλοκή θα σ' ακουσω! Πείτε μου τι σας θυμίζει ο γάτος;