Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Συμφωνώ. Όπως επίσης τα σκάς για Nero, NOD32, MIcrosoft Office και άλλα προγράμματα... Τα αντοίστοιχα προγράμματα στις περισσότερες διανομές (πχ για το KDE τα αντοίστοιχα είναι Κ3b και OpenOffice, μια και antivirus δεν υπάρχει για Linux) είναι δωρεάν και κυρίως είναι προεγκατεστημένα.Απ΄όσο ξέρω ,για το Cedega πληρώνεις μια συνδρομή, και δεν αγοράζεις συνέχεια την πιο πρόσφατη έκδοση.Για το Cedega τα σκας.
Κοίτα, στη χώρα μας κακά τα ψέμματα υπάρχει μεγάλο ποσοστό πειρατείας λογισμικού. Οπότε οι περισσότεροι ακολουθούν αυτή την οδό (τουλάχιστον για τα Windows XP). Ακόμα και κάποιες εταιρίες. Πχ πόσοι από εσάς που έχετε αγοράσει κάποιο PC ,από κάποιο κατάστημα υπολογιστών (μικρό κυρίως) έχετε πάρει μαζί σας το original CD των Windows, μαζί με το manual;Το μεγάλο πρόβλημα του να χρησιμοποιείς Windows είναι ότι κοστίζουν.
Εγω λεω οτι μας δουλευεις κανονικα Ευαγγελε....22 χρονια λειτουργικο και ακομα παλευει να σταθει ορθιο - απο τα WinXP SP1 ειδε ενα σταθερο χωρις (πολλα) crashαρισματα desktop....και φετος με τα Vista το εχασε παλι...Τα Windows είχαν φοβερή εξέλιξη και αναμένεται να συνεχίσουν να εξελίσσονται με τον ίδιο ρυθμό.
Υπάρχουν antivirus για linux, ενδεικτικα το AVG που χρησιμοποιώ για να ανιχνευω win ιους και να μην τους μεταφερω σε αλλα pc εν αγνοια μου μιας και δεν με αγγίζουν.Arielis είπε:Μια και είχα καιρό να απαντήσω...Συμφωνώ. Όπως επίσης τα σκάς για Nero, NOD32, MIcrosoft Office και άλλα προγράμματα... Τα αντοίστοιχα προγράμματα στις περισσότερες διανομές (πχ για το KDE τα αντοίστοιχα είναι Κ3b και OpenOffice, μια και antivirus δεν υπάρχει για Linux) είναι δωρεάν και κυρίως είναι προεγκατεστημένα.
Απ΄όσο ξέρω ,για το Cedega πληρώνεις μια συνδρομή, και δεν αγοράζεις συνέχεια την πιο πρόσφατη έκδοση.
Το περιμένω πως και πως!!!!!!!Wally είπε:Να αναφερω και το leaked XP SP3 που σου δινει ~10% boost...
Το θέμα είναι τι ακριβώς κάνει ο εκάστοτε χρήστης με τον υπολογιστή του. Αν δεν είναι φανατικός gamer και δεν είναι επαγγελματίας που εξαρτάται από εφαρμογές τύπου Autocad κλπ, δεν έχει κανένα πρόβλημα με το linux. Όσο για το δημοφιλές θέμα της επεξεργασίας εικόνας, το "κάστρο" του Photoshop έχει ήδη πέσει. The Gimp rulezz...!!!δεν ειναι εφικτο 100% λογω συγκεκριμενων προγραμματων,αλλα σιγα σιγα μπορει καποια στιγμη να γινει και αυτο.
Όχι, γιατί τύποι σαν κι εμένα αν είχαν Linux, θα αγόραζαν commercial antivirus γιατί είναι καλύτερα.telamonas.stokos είπε:Αυτο ακριβως λεω starsky - στο Linux δεν πιανει αυτο και το ξερουν καλα ολοι οσοι δημιουργ...εμμ καταστρεφουν ιους.
Καλα οκ....Όχι, γιατί τύποι σαν κι εμένα αν είχαν Linux, θα αγόραζαν commercial antivirus γιατί είναι καλύτερα.