Το μεγάλο πρόβλημα του να χρησιμοποιείς Windows....

Ειναι ορεξατος ο Βαγγελης σημερα...:biglaugh: αλλα θα του κοπει ο γελωτας αυριο :diablotin:

(3500 μηνιαιως, 3 ωρες διαλειμμα καθημερινα, 6 προπληρωμενα γευματα εργασιας, ελικοπτερο μεταφορας και 12μελες μπαλλετο απο αλλοδαπες χορευτριες belly dance για την ψυχαγωγια και την πνευματικη αναταση του προσωπικου...)
 
telamonas.stokos είπε:
12μελες μπαλλετο απο αλλοδαπες χορευτριες belly dance για την ψυχαγωγια και την πνευματικη αναταση του προσωπικου...
Δεν είναι καλύτερη ψυχαγωγία και πνευματική ανάταση ένα παιχνιδάκι σε Neo Geo CD;
 
Α, οκ, για τα αλλα δεν εχεις προβλημα δηλαδη :biglaugh:
 
Απλά δεν τα σχολίασα...

Για το ποσό, βλέπω ότι στο Linux - εκτός από τους τόνους - δεν υπάρχει και υποδιαστολή!
 
:biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh::biglaugh: (καλοοο, γελασαμε παλι και σημερα :diablotin: )
 
:D :D:DΕίστε απίστευτοι... :biglaugh::biglaugh:

Επίσης θα ήθελα να αναφερθώ και στη σουϊτα openoffice.org που πλέον για εμένα έχει αντικαταστήσει το πανάκριβο Μ$ Office εδώ και πολύ καιρό. ;)
 
Εισαι αψογος teflon και ηδη μελος του μελλοντικου honored club παρεα με Shock, Saulot, Arielis και bluenatic :thumbup:
 
Ο Shock? :nervous::nervous:

Μα αυτός έχει 360 ΚΑΙ PS3!!!!!! :animeek: :help:

Στην πυρά!!!!! :diablotin:
 
Εισαι αψογος teflon και ηδη μελος του μελλοντικου honored club παρεα με Shock, Saulot, Arielis και bluenatic
Έτσι, έτσι. Όπως θα 'λεγε κι ο Saruman...: "A New Power Is Rising..."
 
Ο Shock?
Μα αυτός έχει 360 ΚΑΙ PS3!!!!!!

Στην πυρά!!!!!
Δεν πειράζει! Θα βάλει και στα 2 Linux:diablotin: :diablotin:

Στο XBOX, το live cd των Xebian (διανομή για ΧΒΟΧ με βάση το Debian) τρέχει κανονικά! Για περισσότερες διανομές για XBOX εδώ.
 
Για το 360?????
 
Για ολους και για ολα υπαρχει καπου ενα Linux :)
 
Απορώ πώς τόσο καιρό δε μου'κοψε να κατεβάσω το Openoffice, και περιμένω πότε θα θυμηθώ να φέρω τον Οφις της δουλειάς. Ειμαι για :bash: :mad:

Θα το κατεβάσω πάραυτα. Ναι ρε, πιστέψτε το, δεν έχω Οφις στο σπίτι! Πρόσφατα μάλιστα κατέβασα το MS Word viewer για να δω ενα αρχείο.
 
Οpenoffice και ποιος χρειαζεται το Ms office....

Nαι,αυτο το χρησιμοποιω κι εγω...!

(οπως και τον VLC player βεβαια,που επισης εχει Linuxοκαταβολες,αν δε κανω λαθος....)
 
παιδια το Photoshop ειναι πανισχυρο προγραμμα,το gimp η το gimpshop ακομη εινια πολυ μακρια του,το εχω τσεκαρει ο ιδιος ,ειναι δυσχρηστο ακομη και αν καποιος μπορει να μου αποδειξει το αντιθετο ,πολυ ευχαριστως να μου πει πως γινεται γιατι με ενδιαφερει πολυ το συγκεκριμενο θεμα,το ιδιο πιστευω (αν και δεν το εχω δουλεψει πολυ )το inkscape σε σχεση με το adope illustrator,τελος παντων η αγορα εχει προσαρμοστει σε αυτα και στα windows,αναγκαζεσαι να μαθεις αυτα που εχουν ζητηση,απο το download.com μπορεις να βρεις πολλα freeware προγραμματα και να δεις αν μπορουν και σε τι περιβαλλον να υποκαταστησουν τα πιο γνωστα,οντως για το μη επαγγελματια υπαρχουν πολλες λυσεις τζαμπα και σε linux απο οτι θυμαμαι
 
Το Gimp ειναι πιο απλο απο το Photoshop και απευθυνεται στον μεσο desktop χρηστη - αλλα πες μου τι ειναι αυτο που κανει ενας μεσος χρηστης στο Photoshop και δεν μπορει να το κανει στο Gimp ? Δεν ειναι δυσχρηστο απλα ειναι διαφορετικο - οπως φαγαμε καποιο διαστημα για να καταλαβουμε πως δουλευει το Photoshop αλλο τοσο διαστημα χρειαστηκαμε για να μαθουμε το Gimp.

Και μιας και μιλαμε για (ανοικτου κωδικα, ελευθερα και δωρεαν) Επαγγελματικα προγραμματα - εχετε το νου σας για το Blender - ασχοληθηκα καμποσο τελευταια, μεχρι και σεμιναρια στο Hellug παρακολουθησα (απο τον Χρηστο Σμαιλη που γραφει στο Linux Format) και μπορω να πω (και οχι μονο εγω - Ελληνικο Linux Format ΙΑΝ-ΦΕΒ σελ 20) οτι στεκεται ανετα διπλα σε κολοσσους (φημης και κοστους) οπως το 3D Studio MAX και εν μερει το Maya. Χρησιμοποιειται ολο και περισσοτερο σε Αρχιτεκτονικα γραφεια και σιγα σιγα μπαινει και στα studios.

Για του λογου το αληθες - δειτε καποιες ημιεπαγγελματικες δημιουργιες

Elephants Dream (ενα απιστευτο project)

Peach (σε εξελιξη)

Plumiferos

Apricot (video game - μολις ξεκινησε)
 
telamonas.stokos είπε:
τι ειναι αυτο που κανει ενας μεσος χρηστης στο Photoshop και δεν μπορει να το κανει στο Gimp ?
Έτσι ακριβώς. Όσοι δεν το έχετε δοκιμάσει πρέπει να ξέρετε ότι έχει ένα υπερπλήρες σετ εργαλείων που καλύπτει απόλυτα το μέσο χρήστη. Επίσης, μια αναζήτηση στο google θα σας πείσει ότι η υποστήριξη σε tutorials και tips είναι άκρως ικανοποιητική. Δεν είμαι γραφίστας, αλλά ένα κομμάτι των επαγγελματικών μου υποχρεώσεις περιλαμβάνει και επεξεργασία εικόνας. Τα κάνω όλα στο Gimp, όχι επειδή είμαι δογματικός, αλλά επειδή είναι ένα πρόγραμμα που με βολεύει και ξεπερνά κατά πολύ τις ανάγκες μου.

Όσο για τα links που δίνει ο telamonas.stokos, απλά RESPECT... :thumbup:
 
Λοιπόν, εγκατέστησα το Openoffice και μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα. Δεν είμαι βέβαια φανατικός χρήστης του Office, καθώς δεν αποτελεί και μέρος της δουλειάς μου, οπότε είμαι σίγουρος ότι ούτως ή άλλως το Openoffice θα με καλύψει 100%.

Efxaristo!
 
Θα σε καλύψει απόλυτα, καλή σταδιοδρομία :D

Μια συμβουλή: αν θέλεις τα αρχεία σου να είναι αναγνώσιμα και σε υπολογιστές χωρίς openoffice, ψάξε στα options και επίλεξε να αποθηκεύει ό,τι κάνεις σε .doc, .xls κλπ
 
A ok, ευχαριστώ. Σε τί έκδοση MS Office τα σώζει;
 
Πίσω
Μπλουζα