Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Και απλοι LinuxοαρρωστοιΠολλοί είναι αυτοί που κάνουν encode τα CD τους σε ogg vorbis και flac (Hifidelαδες κυρίως).
Και καποιες διανομες τον φερνουν ακομα κοντυτερα (Debian=Iceweazel, Gnewsense=BurningDog, ArchLinux=Bon echo)O Firefox που χρησιμοποιεί ελπίζω η πλοιοψηφία εδώ μέσα μπορεί να μην είναι GPL άλλα η άδεια του είναι σχετικά κοντά σε φιλοσοφία.
Σωστος! Γιατι μας ειχαν στειλει στη δουλεια ενα doc που μονο με το OpenOffice διαβαζοταν. Και αντε να μας το ξαναστελνουν, κτλ. θα το κατεβασω παντως να δω τι ειναι.bluenatic είπε:Θα σε καλύψει απόλυτα, καλή σταδιοδρομίαΜια συμβουλή: αν θέλεις τα αρχεία σου να είναι αναγνώσιμα και σε υπολογιστές χωρίς openoffice, ψάξε στα options και επίλεξε να αποθηκεύει ό,τι κάνεις σε .doc, .xls κλπ
Δές και το Paint.net . Αρκετά απλό στη χρήση και με advanced λειτουργίες αν θές το κάτι παραπάνωθα δοκιμασω και το Gimp. Χρησιμοποιω το PaintShop για επεξεργασια εικονων και μου φαινεται απλο.
Πρακτικά προς τα εκεί πάει το πράγμα σε όλες σχεδόν τις εταιρείες πλήν....Permission is hereby granted, free of charge, to any person obtaining a copy of this software and associated documentation files (the "Software"), to deal in the Software without restriction, including without limitation the rights to use, copy, modify, merge, publish, distribute, sublicense, and/or sell copies of the Software , and to permit persons to whom the Software is furnished to do so, subject to the following conditions:
Γιατί; Δεν είστε φίλοι με τον Ηρακλή πλέον;Vagelis είπε:Αν έβαζα Linux θα μου κόστιζε πιο ακριβά!
Rygar είπε:Γιατί; Δεν είστε φίλοι με τον Ηρακλή πλέον;![]()
Να του κάνεις εμβόλια πρώτα, του Λάσυ. Μη δαγκώσει κανένανSaulot είπε:Ασε που παίζει να του βάλω και ενα εξωτερικο Lacie 500GB
Προς στιγμην μπερδευτηκα και νομιζα οτι εγραφες κυραShockeva,και λεω: "Ωραιος ο Αντωνης,με Ρωσιδα παντρευτηκε ο μπαγασας...!!"shock είπε:...Πήγε να μου κάτσει η κυρά Μπελούτσι άλλα εγώ αρνήθηκα γιατί ήξερα καλύτερα την κυράShockενα
telamonas.stokos είπε:Και μιας και μιλαμε για (ανοικτου κωδικα, ελευθερα και δωρεαν) Επαγγελματικα προγραμματα - εχετε το νου σας για το Blender - ασχοληθηκα καμποσο τελευταια, μεχρι και σεμιναρια στο Hellug παρακολουθησα (απο τον Χρηστο Σμαιλη που γραφει στο Linux Format) και μπορω να πω (και οχι μονο εγω - Ελληνικο Linux Format ΙΑΝ-ΦΕΒ σελ 20) οτι στεκεται ανετα διπλα σε κολοσσους (φημης και κοστους) οπως το 3D Studio MAX και εν μερει το Maya. Χρησιμοποιειται ολο και περισσοτερο σε Αρχιτεκτονικα γραφεια και σιγα σιγα μπαινει και στα studios.
θα μπορουσες μηπως να μας δωσεις λιγες περισσοτερς πληροφοριες γιαυτο το σεμιναριο telamonas.stokos και το hellug,περι τινος προκειται?
Πήγε 180 ευρώ αν θυμάμαι καλά.shock είπε:έβαλα πέρσι RedHat Advance Server και δε νομίζω το κόστος να έχει αλλάξει και τόσο, αν δεν κάνω λάθος ήταν 500$ (ακα 340?) για ulimited μηχανήματα. Η EL έκδοση ήταν αρκετά πιο φθηνή. Δηλαδή πόσο πήγε ο 2003 σου δώσανε και χρήματα μήπως;![]()
Ετσι εξηγούνται τα 180 ευρώ. Γιατί εγώ ξέρω ότι η Standard που φαντάζομαι αγόρασες εσύ, κοστίζει κοντά στα 350 εάν θυμάμαι για μια εγκατάσταση. Οι άδειες δεν ξέρω πόσο πάνε. Πάντως εάν σκεφτείς ότι θα λύνεις όλα τα προβλήματα μόνος σου, αξίζει να το κάνεις. Ηδη θα έχεις πολλές σκοτούρες, δε χρειάζεσαι και μια επιπλέον, και δεν το λέω γιατί απορρίπτω το Linux. Ειμαι σίγουρος ότι εάν ήσουν γερός χρήστης τους σε επίπεδο admin και όχι απλού χρήστη, πιθανότατα να τα προτιμούσες.Vagelis είπε:
Το είχα συζητήσει μάλιστα με τον υπεύθυνο της Dell για τους Servers (όταν δεν ξέραμε ότι δικαιούμασταν την φτηνή άδεια χρήσης academic, δώρο της αγαπημένης μας Microsoft - 9 ευρώ/άδεια χρήσης CAL). Αν πάρουμε την κανονική άδεια για τα Windows και τη συγκρίνουμε με το Linux (Redhat έδινε η Dell), θα ήταν η μία η άλλη. Απλώς τα λεφτά δεν αγοράζουν άδειες χρήσεις αλλά υποστήριξη. Ξέρω ότι υπάρχει η δυνατότητα κάποιος να βάλει το Linux μόνος του, αλλά στην πράξη είναι λίγο δύσκολο και κάποια στιγμή - στα δύσκολα - θα χρειαστεί η υποστήριξη...