Υπολογιστές και κονσόλες που σώθηκαν από τα σκουπίδια και κάδους ανακύκλωσης.

Σημερα Μ. Σαββατο πηγα στο Carefour στο Μαρουσι (Λ. Κηφισιας) για ψωνια.

Διπλα στα μηχανηματα αναληψης μετρητων υπαρχει κατι σαν καδος ανακυκλωσης και μεσα εχουν πεταξει ενα DSlite ροζ χρωμα, μαζι με αλλα πραγματα οπως φορτηστης κτλ.

Υπαρχουν δυο προβληματα για οποιον επιχειρισει να τα παρει:

-Ειναι στον πατο του καδου, οποτε θα πρεπει να εχει πολυ μακρυ... χερι

-Να μην ντρεπεται μεσα στον κοσμο, γιατι θα σας βλεπουν ολοι να το κανετε!

Εγω παντως ντρεπομουν να πλησιαζω τον καδο, ειδικα την ωρα που πηγα και γινοταν ενα χαμος απο κοσμο. Οποτε καλη επιτυχια σε οποιον το προσπαθησει!
 
Πρόσφατα βρήκα δίπλα σε κάδο σκουπιδιών ένα Xbox της πρώτης σειράς. Δεν ξέρω κατά πόσο λειτουργεί γιατί δεν έχω ούτε καλώδια ούτε χειριστήρια αλλά θα δείξει!!! Πάντως το αίσθημα να βρίσκεις τέτοια πράγματα δίπλα σε κάδους είναι φανταστικό!!!
 
Καλορίζικο! :)

Ένα καθαρισματάκι μέσα-έξω και βουρ στο ρεύμα να δεις τι παίζει (....και αν παίζει! :D ).

Αν όλα πάνε καλά, u play! Αν όχι, θα το κάνουμε μια εγχείρηση και θα το φέρουμε στα συγκαλά του - να 'ναι καλά τα τζιμάνια του φόρουμ! ;)
 
Δεν ξέρω αν η δική μου εμπειρία ταιριάζει εδώ ή σε άλλο post, αλλά την καταθέτω και αφήνω το ελεύθερο στους administrators να πράξουν τα δέοντα...

Απέκτησα και εγώ το πολυπόθητο Sony PlayStation, φέτος, 15 χρόνια μετά την εποχή που μεσουρανούσε... Δεν άργησα πολύ, έτσι; :p Ένας από τους κολλητούς (θα τον φέρω και από δω μια βόλτα, πού θα μου πάει...:biglaugh:) δούλευε σε κοινωνικό παντοπωλείο και βρήκε εκεί ένα στο κουτί του, το κλασικό γκρι, σε εξαιρετική κατάσταση, "τσιπαρισμένο", μαζί με 1 dual shock, 1 δεύτερο κόκκινο χειριστήριο όχι της Sony, 1 κίτρινη κάρτα μνήμης, το καλώδιο τροφοδοσίας και το "Spyro the Dragon 2: Ripto's Rage"!!! Μιας και έχει δικό του PlayStation από το 1999, μου πρότεινε να το πάρει για μένα. Κι εγώ, σιγά που θα το άφηνα!!! Απλά για να έχω κι εγώ στην κατοχή μου την πιο σημαντική ίσως και πιο ιστορική κονσόλα της ιστορίας :cheers: :cheers: :award: :award: :cheers: :cheers:

ΥΓ.: Θα ανεβάσω σύντομα και φωτό με όλο το σετάκι! Ήταν, πάντως, κορυφαίο μηχάνημα!!!
 
mk193 είπε:
Κι εγώ, σιγά που θα το άφηνα!!! Απλά για να έχω κι εγώ στην κατοχή μου την πιο σημαντική ίσως και πιο ιστορική κονσόλα της ιστορίας
:sealed: :sealed: :sealed: :sealed: :sealed: :sealed: Ντροπη και αισχος :bash: θα πεσει φωτια να μας καψει και ο θεος των videogames θα ριξει πανω μας της δεκα πληγες του gaming:mad:
 
Ασε τον ανθρωπο να χαρει το καινουργιο μηχανημα του.

Θα ασχοληθουμε αλλη φορα για το ποια ειναι η καλυτερη κονσολα ολων των εποχων. αραγε το atari2600? το mega drive? το playstation μαλλον?

Τα νιντεντο ειναι εκτος συναγωνισμου, γιατι ο metalcandy δεν εχει φυγει για διακοπες και θα μας ριξει καταρα "να σου καει το dreamcast" :sealed:
 
Καλορίζικο Μιχάλη! Έχω πλέον μαζέψει πάνω από 300 παιχνίδια PS1, κανόνισε για κάνα καφέ και πες τίτλους να σου δανείσω :D

Αντικειμενικά, το PlayStation άλλαξε τα πάντα. Για μένα, τον metalcandyman και πολλούς άλλους Nintendάκιδες εδώ πέρα, προς το χειρότερο ...γιατί θυσίασε την ποιότητα για την ποσότητα.

Αλλά δεν παύει να είναι το μηχάνημα που έφερε το gaming σε σχεδόν κάθε σπίτι, έβγαλε τη λαδιά του nerdουλα από τον gamer και αποτελεί το πιο επιτυχημένο brand στην ιστορία του console gaming.
 
Καθως ημουνα σερρες να αγορασω πρωτες υλες για το μαγαζι σταματησα να φαω δυο,τρια πιτογυρα και να πιω καμια μπυρα.Αφου εφαγα και εφυγα απο το μαγαζι πηγα σε εναν καδο να πεταξω το δευτερο κουτακι μπυρα και διπλα στον καδο ειχε και ενα μπλε απο αυτους που ειναι για ανακυκλωσιμα υλικα και διπλα του κατω στο δρομο ειχε ενα χαρτοκιβωτιο.Φυσικα και το ανοιξα σκεπτομενος τα πραγματα που βρηκαν στα σκουπηδια ενα σωρο ατομα εδω μεσα και αναφερονται σαυτο το θεμα και αυτο που ειδα μεσα ηταν ενα PS3 σε εξαιρετικη κατασταση τουλαχιστον απ'εξω και μεσα ηταν μονο αυτο ουτε καλωδια ουτε καποιο gamepad η παιχνιδι.Μολις πηγα σπιτι το δοκιμασα με τα καλωδια απο το δεικο μου ps3 και δεν αναβε καθολου.Τελικα το εδωσα σε εναν κολητο μου που ειναι ηλεκτρονικος το ανοιξε και το προβλημα του ηταν ενας καμμενος πυκνωτης και οπως με ειπε η κονσολα ηταν γενικα πεντακαθαρη σαν καινουργια.Ετσι λοιπον καβαντζωσα ps3 στα καλα καθουμενα και το εδωσα στον αδερφο μου μαζι με ενα gamepad και παιχνιδια που ηθελε να παιζει στη σαλονικα που σπουδαζει :D

Φωτογραφιες που της εβγαλα στο μαγαζι μολις επεστρεψα απο τα ψωνια.

IMG_0822.jpg

IMG_0823.jpg
 
Αν εχεις τυχη διαβαινε! :D Μια χαρα σου ηρθε.
 
Α ρε αλανη φανταζομαι τη θα εκανες αμα εβρεισκες κανενα SNES!!!Kαλοπαιχτο να ειναι.
 
Thanks guys οντως ηταν μεγαλη τυχη οχι που το βρηκα αλλα που δεν το τσιμπησε κανεις πριν απο μενα :D Λογικα εγειναι αυτο γιατι το βρηκα στης 9 παρα το πρωι και πιστευω οτι απο το βραδυ ηταν εκει δε νομιζω να το αφησε καποιος το πρωι.

@DREDD Φιλαρακι μου αμα εβρισκα snes πιο πιθανο να το αφηνα εκει γιατι εχω ηδη 4 χαχαχαχαχα :D
 
Δε σε πιστευω με τιποτα!!!!
 
Για τους κυνηγους της "χαμενων" retro κονσολων-Η/υπολογιστων ,

Eνα αρθρο που επεσα τυχαια πανω του σημερα ,με οδηγησε εδω

>>>>> http://steki-syllekton.gr/index.php?topic=9395.0

υπαρχουν και στον ασπροπυργο τετοιες μοναδες..τους πανε για σκραπ οτι υπολογιστη και οτι παρομοιο και βγαζουν χρυσο-ασημι και γενικα τετοια μεταλλα...
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Να οριστεί σκοπιά με βάρδιες από ρετρομανιακούς στις συγκεκριμένες μονάδες ανακύκλωσης...

"Εεεπππ, τι πας να ανακυκλώσεις; Amiga;;; Κάτω τα ξερά ρεεεεεε!!!!"

:D
 
Στις 24 του μηνός, βρέθηκε Playstation 2 μαζί με το κουτί του, σε άριστη κατάσταση μαζί με όλα τα παρελκόμενα! Αντικατέστησε την κονσόλα που είχα βρει παλιότερα και δεν λειτουργούσε το DVD της.
 
Μετά απο την σημερινή βόλτα σε μία μάντρα ανακύκλωσης της περιοχής

μου,που συνήθως μαζεύω παλιά pc 386~piii βρήκα ένα κουτί με αυτα τα

ολίγα μέσα!!!

attachment.php


attachment.php
 
Έχω μείνει με γουρλωμένα τα μάτια και κατεβασμένο το σαγόνι!

Εύχομαι να είναι και λειτουργικά :)
 
Kambia είπε:
Έχω μείνει με γουρλωμένα τα μάτια και κατεβασμένο το σαγόνι! Εύχομαι να είναι και λειτουργικά :)
Μέχρι στιγμής έχω δοκιμάσει την μία και παίζει άψογα... τα υπόλοιπα το παραεπόμενο σκ.
 
Πίσω
Μπλουζα