Θα κοιταξω, εχω την εντυπωση οτι εχω και εγω μια τετοια. Ηταν απο τις παλιες,
με τα πληκτρα του πληκτολογιου να ειναι πιο "κοντα" σε υψος, και το λαμπακι του caps, δεν ηταν "μονοκοματο", ειχε κατι σαν μικρο κυψελες.
Αλλα απο bugs, τι να προτοαναφερω: ενα ξερω ΣΙΓΟΥΡΑ: οταν παραγγειλα πριν απο 18 περιπου χρονια την Α500, ειχε καθηστερησει η παραγωγη, θελανε να πουλησουν και Α500+, και περιμενα, μεχρι που μου ηρθε η σφραγισμενη Α500. Απο τοτε δεν την ειχα ανοιξει ποτε, μεχρι πριν λιγα χρονια, οποτε την ανοιξα και βλεπω οτι motherboard ηταν η 100% motherboard της Α500+! Ηξερα οτι υπηρχαν εκδοσεις Α500 που ειχαν παρομοιες μητρικες με Α500+, αλλα η δικη μου εγραφε "A500 PLUS". Ειχε τα παντα, μεχρι και το τσιπακι Α8375, που δεν επμαινε ποτε σε Α500!
Δεν θελω να αναφερω περισσοτερα, αλλα εχω συναντησει bug σε rom απο Α600, εχω συναντησει A600 που ελειπαν πυκνωτες πανω απο την μητρικη (σφραγισμενη), και πολλα bug σε Α1200, αναλογα τις εκδοσεις. Μεχρι και αναποδα εκτυπωμενα γραμματα πανω σε μηχανημα. Μαλιστα εχθες ειχε ερθει σπιτι μου ο guybrush και ενας αλλος αμιγκας, και παρατηρωντας την ppc μου, ειδε οτι αντιθετα με την δικη του, στην δικη μου ελειπε ο ενας κρυσταλλος.
Το σπουδαιοτερο ομως ειναι αλλο: ΟΛΑ τα προαναφερθεντα αντικειμενα, δουλευαν ΑΨΟΓΑ.