Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Η τριτη φωτογραφια ειναι απο το Ο θανατος σου η ζωη μου.H πρωτη φωτο πρεπει αν ειναι απο το Ντετεκτιβ
Η δευτερη απο το Πλέι Στρίντμπεργκ
Η τριτη απο τον Αφελης
Η απορία μου έγκειται στο ότι η συγκεντρωσούλα μοιάζει να έχει εορταστικό περιεχόμενο, σαν οικογενειακό γλεντάκι, αλλά τα πιστόλια έχουν καθαρά "πολεμικό" χαρακτήρα. Η εποχή το εξηγεί, αλλά θα ήθελα να ήξερα την ιστορία των ατόμων που οδήγησε σ' αυτή τη φωτό. Ενώ φωτογραφίες από άλλες οικογενειακές συγκεντρωσούλες δεν έχουν τίποτε το ιδιαίτερο. Δεν θα πει ότι δεν υπάρχουν ενδιαφέρουσες ιστορίες πίσω κι από αυτές, αλλά δεν "φαίνονται" στις φωτογραφίες.1@elephadas[/USER] 1@bambinella 100[/USER]
...από δύσκολη περίοδο.[snip].. Οι ξυρισμένοι άνδρες ίσως θέλουν να δείξουν την αντίθεση τους με τα γένεια των ανταρτών του ΕΛΑΣ ....
Προβολή συνημμένου 172893
Εδώ βλέπουμε το αγαπημένο μου Χαλάνδρι πριν το '40, με ένα εξίσου αγαπημένο θέμα: το τραίνο του Λαυρίου.
Παπανικολή λοιπόν - στην Αγία Άννα, με τα τότε ζαχαροπλαστεία και λοιπά μαγαζιά της εποχής.