Φωτογραφίες από το αρχείο της ΕΡΤ

Η δεύτερη φωτογραφία είναι σίγουρα κάποια παλινδρομική ατμομηχανή με ηλεκτρογεννήτρια με μεγάλο αριθμό πόλων. Ο χοντρός σωλήνας που έρχεται από τα αριστερά λογικά ο κύριος ατμαγωγός. Όλες οι ατμομηχανές και των ατμοστρόβιλων συμπεριλαμβανόμενων δούλευαν με υπέρθερμο ατμό. Δηλ. με ατμό θερμοκρασίας πάνω από 100 Κελσίου.
 
1@NIOBH[/USER]Εισαι παντα εκπληκτικη στο να αναγνωριζεις τοποθεσιες και κτιρια. Διαθετεις αριστο μνημονικο και πολυ κοφτερο ματι. Δεν σταματας ποτε να με εντυπωσιαζεις!

 

Σ΄ευχαριστώ πολύ 1@bambinella 100[/USER]! Η Αίγινα είναι πολύ αγαπημένο μου νησί! 

 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Υπέροχος ο γεροντοτσολιάς που σέρνει το χορό πιο πάνω! Και με μακρυά φουστανέλλα, όχι μίνι φούστα που ναι μεν αναδυκνύει τους μηρούς των ευσταλών ευζώνων (όταν βέβαια δεν είναι ευσταλείς, άσε καλύτερα) αλλά είναι και λίγο γελοία, κατά τη γνώμη μου.
 
Λεωφορεία είναι αυτά στο γεφύρι της Άρτας? Πώς χώραγαν? Αφού είναι πολύ στενό (ο elephadas έζησε στην Άρτα από 3 ως 8 χρονών και λατρεύει την πόλη και το γεφύρι της, αν και μόνο 4 φορές την έχει ξαναεπισκεφτεί από το 1965, τελευταία φορά το 2011 απλώς περαστικός)
 
"Ο ελεών πτωχόν δανίζει Θεόν", έγραφε το κοριτσάκι δυο φωτό πιο πάνω. Δεν εννοούσε ότι τον κάνει να είναι από τη Δανία (διότι "το ξέρει η ανθρωπότης πως κι ο Θεός είναι Πλακιώτης"). Απλώς του είχαν μάθει ότι τα εις -ίζω γράφονται με ιώτα και εφάρμοσε τον κανόνα.
 
Πίσω
Μπλουζα