Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
hehe. Εκτός και αν υπήρχαν για παραγωγή!!pooky(1) είπε:Ήταν trend οι διαφορετικές οπτικές συσκευές. Όταν κόστισαν πολύ Ήταν ασφάλεια έναντι στη πρόωρη φθορά. Κάποτε κόστιζε το DVD εγγραφής 500 ευρώ και Όχι 20!
pooky(1) είπε:Dredd το έχω σκεφτεί, αλλά δεν μου εμπνέει εμπιστοσύνη όρθιο, έτσι όπως είναι. Με τη βάση για το slim, φυσικά είναι μια χαρά, αλλά δεν τη βρήκα πουθενά πριν μερικές μέρες που έκανα τη τελευταία τσάρκα.
Μου αρέσει περισσότερο, όμως, οριζόντιο και στην αυτοσχέδια βάση.
Έχω δύο μεγάλες τρέλες.Fistikis είπε:Είμαι λάτρης των Mac. Εχω μέχρι στιγμής 3 Mac και σύντομα πάω για το 4ο το οποίο θα είναι το 12πύρηνο Mac Pro με 2 27αρες οθόνες. Πούκη εισαι ο μόνος που γνωρίζω ο οποίος πήρε Mac και επέστρεψε σε windows....
πολύ ωραία τακτοποιημένα! να σε ρωτήσω,αυτή η "βιβλιοθήκη" είναι σύνθεση από αυτές (για τοποθέτηση dvd) του ΙΚΕΑ ή καμια σχέση? αν όχι μπορείς να μου πεις τη τιμή τους περίπου,αν υπήρχαν σε πώληση με αυτό το τρόπο,ανα στήλη? γιατί θέλω και εγώ να πάρω κάτι τέτοιο αλλά με λιγότερες "στήλες"Fred Madison είπε:Προβολή συνημμένου 27697 Γειά και από μένα. Αν και ανάμικτα ρετρό με νέα πράγματα είπα να δείξω και γω τον υπό διαμόρφωση χώρο μου. Λείπουν κονσόλες, Coin Op κλπ αλλά σιγά σιγά θα πάρουν τη θέση τους.