Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ευχαριστώ πολύ παιδιά.Plink είπε:Ωραίο to MSI Pooky!!! Καλορίζικο΄πολύ καλό μηχανάκι από ότι έχω διαβάσει και σίγουρα κλάσεις ανώτερο από την μπακατέλα ΕΕΕΕΠΣ (eeePC)...
Πόσο περίπου πήγε το μαλί αν επιτρέπεται?
pitsunami είπε:
Δεν παθαινει τιποτα.. το Acer μου ακομα δουλευει και κοντευει να κλεισει τα 6. Περιττο να αναφερω οτι ακομα δεν εβαλα παστα αναμεσα σε επεξεργαστη και ψυκτρα. Και μιας και ειναι μονιμα αναμενο (σαν κατεβαστηρι οταν λειπω απο το σπιτι) και ειναι και το main pc που εχω.. μια χαρα ολα! Μεχρι να παρει φωτια το συμπαν καμια μερα.. ACER rules και μαλλον θα παρω κανενα extensa απο τα καινουρια η κανενα παλιοτερο (αλλα σφραγισμενο καινουριο) Ferrari ACER με Athlon 64 μιας και εδω τα δινουν για ψιχουλα..!Pooky είπε:Τρέμω μη μου πάθει τίποtε το παλιό μου φορητό που σε λίγο κλείνει τα 2 χρόνια και νοιώθω κάποια σχετικά υπερβολική ανασφάλεια.......recry:
Η σαύρα μετακόμισε και αυτή και αυτή σε νέο σπίτι..και πλέον καλωσορίζει τους επισκέπτες από περίοπτη θέση στο διάδρομο της εισόδου του σπιτιού.Rygar είπε:Ωραίος Ηλία. Τελικά μονο μια μετακόμιση μπορεί να βοηθήσει κάποιον να τακτοποιήσει σωστά το χώρο του, αρκεί να τα τοποθετήσει σωστά από την αρχή. Το κλουβί της σαύρας που είναι ρε;![]()
Ευχαριστώ πολύ Γιώργο, εύχομαι σύντομα να κάνεις και το δικό σου χώρο..geoanas είπε:Ηλία είσαι πολύ μερακλής !!Συγχαρητήρια και εις ανώτερα...να δούμε εγώ πότε θα αξιωθώ να φτιάξω τον δικό μου χώρο....