Αλίμονο, έπεσες στην περίπτωση φίλε μου και τελειώνοντας άσχετες δουλειές εκτός βάσης, πέτυχα την αναφορά στο e-mail μου, μπήκα να δω περί τίνος πρόκειται και έτυχε να είναι για σειρά που έψαχνα κι εγώ στοιχεία παλαιότερα και ήταν στις κύριες εκκρεμότητές μου (λόγω των ημερομηνιών που δεν είχαμε), οπότε είπα να το βάλω προτεραιότητα, αλλά αλίμονο... Αλλονών συμφορουμητών τα έχω καθυστερήσει πολύ...
Δυστυχώς είμαι μπλεγμένος και με άλλες διαδικτυακές βάσεις δεδομένων, με το προσωπικό μου αρχείο που όλο προχωράει (που έχει τον ατέλειωτο η καταγραφή των διαφόρων που συλλέγω (και στα βίντεο αφού προηγηθεί muxing & σώσιμο πληροφοριών με το "MediaInfo"...)), με ένα αδελφό-φόρουμ που προσπαθώ να επισημάνω διορθώσεις που εκκρεμούν στις διάφορες παρουσιάσεις του και με τον tracker "Κόσμος του Φανταστικού", επομένως δε διαθέτω όσο χρόνο θα ήθελα πραγματικά για τη βάση και οι επιδόσεις έχουν "πέσει" από πέρυσι... Θα τα φτιάξω όλα αργα ή γρήγορα, όμως, αν εν τω μεταξύ δε μ' έχει προλάβει ο Νάσος, η Λένα ή κάποιος άλλος παλιός συνεργάτης. Εγώ σ' ευχαριστώ για τις διευκρινίσεις!