Ψυχή και σάρκα

bambinella 100 είπε:
για την μικρη που επαιζε την κορη της Ναθαναηλ στο Εκεινο το Καλοκαιρι. Γιατι εκεινη εκανε την διαφημιση του λευκαντικου και εκεινη συμμετειχε στο φεστιβαλ Θεσσαλονικης. Το τραγουδι το ελεγε ντουετο με εναν μεγαλουτσικο κυριο και οι στιχοι ελεγαν...Πες μου μπαμπα μου σε παρακαλω, ειναι η αγαπη καλο η κακο...

Το τραγουδι δεν τα πηγε καλα στο φεστιβαλ κι απο τοτε δεν ξανακουσα

τιποτα για την εν λογω κοπελιτσα. Το ονομα της ηταν

Ρουλα Χριστοπουλου.

Αν δεν απατώμαι, είχα δει πριν πολλά χρόνια (ίσως 15 ή και παραπάνω) ένα θέμα σε μια εφημέρίδα, με τη συνάντηση Λάκη Κομνηνού και της μικρής συμπρωταγωνίστριάς του, μετά από τόσα χρόνια. Μου είναι άγνωστη η αφορνή της συνάντησης κλπ, άλλωστε "οριακά" το θυμάμαι αυτό το περιστατικό.
 
Το μουσικο θεμα του Γιωργου Χατζηνασιου "Αναμνησεις" για την ταινια που γεμισε τα ματια και την ψυχη μας ομορφια.

Eνα μελωδικο ταξιδι στο ονειρο....

http://www.youtube.com/watch?v=DdJh939D944
 
Aλλο ενα τραγουδι της ταινιας, ερμηνευμενο απο τον Γιωργο Σουνα.

 
Ρε παιδια ποιο περιοδικο δινει το DVD? Kατι ειχα διαβασει καπου στο φορουμ για 30/12 στον Τηλεθεατη (νομιζω) αλλα 2 περιπτεραδες με κοιταγαν σαν UFO οταν τους το ζητησα σημερα το απογευμα...

Help!
 
Την Πέμπτη την είχε ο ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ μαζί με τα "ΔΙΔΥΜΑ" με τον Βέγγο.
 
Εγω βρηκα μονο με Bebe Lilly! :(
 
Τι εξωφυλλο ειχε ο Τηλεθεατης την Πεμπτη? (να δω αν αυτο που βρισκω στα περιπτερα ειναι αλλο)
 
το εξώφυλλο της περασμένης εβδομάδας είναι το εξής:

tiletheatis.jpg
 
Εγώ το βρήκα στο συγκεκριμένο περιοδικό πακέτο μαζί με άλλα 2 DVD, "Τα δίδυμα" με τον Βέγγο και ένα παιδικό Ben κατι.

Καλή ποιότητα εικόνας αν και μόνο 4:3 κάδρο.
 
Oντως ηλπιζα σε κινηματογραφικο καδρο και καλυτερο ηχο. Παντως καιρος ηταν να κυκλοφορησει σε DVD. Ελπιζω καποια στιγμη να γινει καποιο ψηφιακο restoration απο την μπομπινα. Μια ταινια με τοσο υπεροχη φωτογραφια και soundtrack σιγουρα το δικαιουται.

Παραθετω το εξωφυλλο

attachment.php


attachment.php
 
Για να μην ανοιγω νεο thread...

Παρακολουθωντας τα αποσπασματα της εκπομπης Απο Καρδιας με θεμα τα παλαια σηριαλ, βρηκα και καποια αλλα αποσπασματα απο την εκπομπη με καλεσμενο τον μεγαλο Κωστα Πρεκα

Πρωτο μερος

http://www.youtube.com/watch?v=MWE1MRbAbPU&feature=related
 
Μπραβο, Wally! Εξαιρετικο το αποσπασμα για τον μεγαλο ηθοποιο μας!

Ταλαντουχος, υπεροχος, γοητευτικος, αντρας και κυριος με ολη τη σημασια της λεξεως.
 
οχι δεν το γραφει, η ολγα κουτουγκου ηταν μοντελο η καραβια οχι, τοτε επαιζε και στη λεσχη μυστηριου στην τηλεοραση.

α/η ρουλα χριστοπουλου του/εκεινο το καλοκαιρι/ ηταν συζηγος του αειμνηστου γιαννη κυραστα.β/το ντουμπλαζ τοτε ηταν δεδομενο ειδικα στα ξενα σηριαλ του70.κυριως ο γιωργος βελεντζας δεν προλαβαινε.
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Μου ήρθε ξαφνικά "έμπνευση" ότι την Deborah Reed την ντουμπλάρει η Όλγα Πολίτου. Δεν έχω κάποια απόδειξη γι' αυτό αλλά αυτή είναι η αίσθησή μου.

reed.jpg
 
Αν και σαν ταινια δεν ειναι κανενα αριστουργημα εχει αξεπεραστη αισθητικη και ειναι αξιοπρεπεστατη. Την αγαπω διοτι αναξαρτητα απο τα οσα γραφτηκαν παραπανω (υπεροχη μουσικη, φωτογραφια κτλ.) μου θυμιζει την αισθητικη των πρωτων παιδικων μου χρονων, πραγμα παραξενο αλλα μου θυμιζει εντονα τα πρωτα χρονια των ᾽80ς. Ειδικα στα ντυσιματα και στο ντεκορ.

Για τον Κωστα Πρεκα κριμα οντως αλλα μηπως απο σεβασμο δεν θα επρεπε καν να αναφερουμε αυτο που γινεται τωρα? Ας μεινει στην μνημη μας με την στολη σε αυτη την υπεροχη ταινια.
 
Ο Κωστας Πρεκας συνεχιζει να ειναι ενας αξιοπρεπεστατος ανθρωπος, συνεπης στις ιδεες του (ασχετα αν καποιος συμφωνει ή οχι με αυτες).

Αν ηθελε, θα μπορουσε να κανει τις υποχωρησεις που εκαναν τοσοι και τοσοι και να ζουσε πλουσιοπαροχα στο μικροκοσμο του.
 
Ειμαι σχεδον βεβαιη οτι η Deborah Reed ντουμπλαρεται απο την Εριεττα Μαυρουδη, μητερα της Ναταλιας Γερμανου.

Την ακουσα τωρα προσφατα και η φωνη της ηταν ιδια με της ηθοποιου στο Ψυχη και Σαρκα. Φυσικα λαμβανω υποψιν μου και τα χρονια που περασαν απο τοτε, αλλα και παλι οι φωνες εμοιαζαν αφανταστα.

Αλλωστε η Εριεττα σπουδασε ηθοποιος, τελειωνοντας τη δραματικη σχολη του Εθνικου Θεατρου και δανεισε τη φωνη της σε πολλες διαφημισεις.

Εριεττα Μαυρουδη

1dre8a.jpg
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bambinella 100 είπε:
Ειμαι σχεδον βεβαιη οτι η Deborah Reed ντουμπλαρεται απο την Εριεττα Μαυρουδη, μητερα της Ναταλιας Γερμανου.Την ακουσα τωρα προσφατα και η φωνη της ηταν ιδια με της ηθοποιου στο Ψυχη και Σαρκα. Φυσικα λαμβανω υποψιν μου και τα χρονια που περασαν απο τοτε, αλλα και παλι οι φωνες εμοιαζαν αφανταστα.

Αλλωστε η Εριεττα σπουδασε ηθοποιος, τελειωνοντας τη δραματικη σχολη του Εθνικου Θεατρου και δανεισε τη φωνη της σε πολλες διαφημισεις.
Εννοείς κάτι σαν

το δείγμα; (12:30-15:30). Έχει κάποια ομοιότητα...
 
Ναι, εγω ακουσα την Εριεττα Μαυρουδη αλλου κι εκει η φωνη της μου φανηκε πιο κοντα στη φωνη του Ψυχη και σαρκα.

Και στο βιντεο σου ομως, υπαρχουν ομοιοτητες. Νομιζω πως τελικα ειναι η δικη της φωνη και μακαρι να βρεθει κανεις να το επιβεβαιωσει η εστω και να το αντικρουσει, δινοντας τα δικα του στοιχεια.
 
Πίσω
Μπλουζα