don dokken
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 237
...πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στην ελλαδα που πηγα 3 χρονιες πενταημερη,με το ιδιο σχολειο(χωρις να χασω ταξη )απο τοτε ερωτευτηκα και τη ροδο και μετα την 3ετια πηγαινα 20ημερη..την πρωτη φορα,ε εγινε οτι εγινε(και μαθευτηκε βεβαια)Την επομενη χρονια ,η τοτε Γ λυκειου με ειχε επιτιμο καλεσμενο..δε θα μπω σε λεπτομερειες,ειμασταν στο ιδιο ξενοδοχειο(ΠΑΡΚ,σημερα ειναι σουπερ κυριλε με σουιτες τοτε ηταν τριτοδευτερο)Ο ιδιοκτητης -οποια τιμη-αναμεσα στους χιλαδες μαθητες που εβλεπε με θυμοταν!Και μου ειπε "ΕΣΥ???ΔΕΝ θα μεινεις εδω!και οταν ερχεσαι ΔΕΝ θα ανεβεις αυτη τη σκαλα"βρισιες ακολουθησαν οταν του ειπα οτι δε σκοπευα να χρησιμοποιησω τη σκαλα,μια και υπηρχε ασανσερ κλπ..με το γνωστο 80ς εξυπνακιστικο υφος..την επομενη χρονια,οντας θρυλος και με δυο πετυχημενες σαιζον ως καταστροφεας εκδρομων κατεβηκα στη ροδο 10 μερες καθως ειχα προσκλησεις και απο αλλου..βεβαια την τιμητικη ειχε σχολειο μου,καθως αφου μαθευτηκε οτι θα ειμαι εκει αλλαξε μετα απο πολλα χρονια η συνθεση των καθηγητων-συνοδων..Φωτογραφιες εχω,αλλα δεν αρμοζουν στο υφος του φορουμ!!!και δεν με τιμουν(σημερα)καθολου!!Η πενταημερες για μενα ηταν αιτια να λατρεψω το πιο ομορφο νησι της γης,τη ροδο,και για μια 25ετια σχεδον(εχοντας γινει ..επιτιμος τσαμπικος) :beerz: :2beers: :acoustic: :wub: :hurrah: να γεμισω αναμνησεις ,εμπειριες και βιωματα που θα με συντροφευουν για μια ζωη!