5ήμερη εκδρομή! Ροδος,Κέρκυρα, και όπου αλλού πήγατε!

...πρεπει να ειμαι ο μοναδικος ανθρωπος στην ελλαδα που πηγα 3 χρονιες πενταημερη,με το ιδιο σχολειο(χωρις να χασω ταξη )απο τοτε ερωτευτηκα και τη ροδο και μετα την 3ετια πηγαινα 20ημερη..την πρωτη φορα,ε εγινε οτι εγινε(και μαθευτηκε βεβαια)Την επομενη χρονια ,η τοτε Γ λυκειου με ειχε επιτιμο καλεσμενο..δε θα μπω σε λεπτομερειες,ειμασταν στο ιδιο ξενοδοχειο(ΠΑΡΚ,σημερα ειναι σουπερ κυριλε με σουιτες τοτε ηταν τριτοδευτερο)Ο ιδιοκτητης -οποια τιμη-αναμεσα στους χιλαδες μαθητες που εβλεπε με θυμοταν!Και μου ειπε "ΕΣΥ???ΔΕΝ θα μεινεις εδω!και οταν ερχεσαι ΔΕΝ θα ανεβεις αυτη τη σκαλα"βρισιες ακολουθησαν οταν του ειπα οτι δε σκοπευα να χρησιμοποιησω τη σκαλα,μια και υπηρχε ασανσερ κλπ..με το γνωστο 80ς εξυπνακιστικο υφος..την επομενη χρονια,οντας θρυλος και με δυο πετυχημενες σαιζον ως καταστροφεας εκδρομων κατεβηκα στη ροδο 10 μερες καθως ειχα προσκλησεις και απο αλλου..βεβαια την τιμητικη ειχε σχολειο μου,καθως αφου μαθευτηκε οτι θα ειμαι εκει αλλαξε μετα απο πολλα χρονια η συνθεση των καθηγητων-συνοδων..Φωτογραφιες εχω,αλλα δεν αρμοζουν στο υφος του φορουμ!!!και δεν με τιμουν(σημερα)καθολου!!Η πενταημερες για μενα ηταν αιτια να λατρεψω το πιο ομορφο νησι της γης,τη ροδο,και για μια 25ετια σχεδον(εχοντας γινει ..επιτιμος τσαμπικος) :beerz: :2beers: :beer: :headbang: :acoustic: :thumbup: :rofl: :wub: :hurrah: :headbangdude: να γεμισω αναμνησεις ,εμπειριες και βιωματα που θα με συντροφευουν για μια ζωη!
 
Rygar είπε:
(περάσανε πουθενά τουλάχιστον; :D )
Λοιπόν μιας και ρώτησες.... όχι δεν περάσαν εκείνη τη χρονιά.... Πίκρα καθώς την δεύτερη χρονιά που ξαναδώσαν είχαν διάβασμα και όχι πενταήμερη.... θύματα....:tongue:
 
DINO είπε:
Και εμείς πενταήμερη ήταν να πάμε Ρόδο!Πρέπει να ήταν το 1988, και εγώ είχα να διαλέξω ανάμεσα στην πενταήμερη και έναν Atari ST...

Φυσικά καταλάβατε τι διάλεξα και δεν το μετάνιωσα ποτέ!!!

Μετά από 4 χρόνια (1992) η μοίρα με έστειλε στη Ρόδο, φαντάρο για 6 μήνες...

Με τη γυναίκα μου, έχουμε πάει 3 φορές μέχρι τώρα, για διακοπές!

Ήταν, είναι και θα είναι ο αγαπημένος μου προορισμός για διακοπές και αν μου δινόταν η εκαιρία, θα έμενα για πάντα εκεί!

Είμαστε τόσο κολλημένοι με τη Ρόδο και οι δύο, που έχουμε αποφασίσει να βαφτίσουμε εκεί το παιδί μας, με το καλό....

Α ρε Stanfromgreece, τι μου θύμισες με το πλοίο IALYSSOS (ΔΑΝΕ)...

:bow: ΡΟΔΟΣ :bow:

Υ.Γ. Έχω ένα βίντεο από live μουσική σε μαγαζί της Ρόδου, που τράβηξα πέρισυ και τραγουδάει κάποιος καταπληκτικά "Το σμαραγδένιο το νησί", ένα απίστευτο τραγούδι για μια χαμένη αγάπη που την ψάχνει στη Ρόδο!

Θα το ανεβάσω στο ΥouTube... Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό (ειδικά όποιος έχει πάει)...
Μένω Ρόδο εδώ και 3 μήνες για δουλειά (έμενα απο το 93 Θεσ/νικη)..άν θελήσεις να έρθεις για μόνιμα, σκέψου το σοβαρά!!Τον Μάρτιο που ήρθα ήταν ερημιά και στις 10 το βράδυ στον δρόμο απο Τριάντα για Ρόδο όλα θεοσκότεινα και δεν κυκλοφορούσε...κουνούπι!!!Να σημειώσω οτι μεγάλωσα εδω. Τώρα η κατάσταση είναι καλύτερη, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά το φθινόπωρο να φύγω. Επίσης η νοοτροπία των ανθρώπων εδώ είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική. Το σκέφτομαι σοβαρά να φύγω...
 
Πω πω δεν έχω απαντήσει σε τέτοιο thread; Ασυγχώρητος.

Δεν θυμάμαι καν που πήγε εκδρομή η τάξη μου το 1987. Δεν έδωσα καμία σημασία. Δεν ετίθετο θέμα χρημάτων, οι γονείς μου μου έδωσαν με το παραπάνω. Απλά την μέρα που μου τα έδωσαν απέσυρα την υποψηφιότητά μου για να πάω και αγόρασα έναν ZX-Spectum +2.

Ποτέ μου δεν μου άρεσαν οι 5ήμερες, η βαβούρα και ακόμα και σήμερα βγάζω καντήλες με το άκουσμα της λέξης "διακοπές" . Όσο για τα πλοία μην αναφέρω γνώμη.

Εδώ που τα λέμε δεν άλλαξαν και πολλά από τότε. Και φέτος τα λεφτά των "διακοπών" θα τα κάνω ένα περιποιημένο Phenom black edition με crossfire DX11 κάρτες γραφικών κατά τα Χριστούγεννα.......
 
Η δική μου τάξη (Χολαργός) πήγε στην Ιταλία, και μάλιστα 7 μέρες αντί για 5 αφού τις δύο θα τις τρώγαμε στο καράβι. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε πολύ κακή ιδέα αφού ήταν αρκετά ξενέρωτα, πιστεύω πως σε κάποιο νησί θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα.
 
Snoopitsa είπε:
Μένω Ρόδο εδώ και 3 μήνες για δουλειά (έμενα απο το 93 Θεσ/νικη)..άν θελήσεις να έρθεις για μόνιμα, σκέψου το σοβαρά!!Τον Μάρτιο που ήρθα ήταν ερημιά και στις 10 το βράδυ στον δρόμο απο Τριάντα για Ρόδο όλα θεοσκότεινα και δεν κυκλοφορούσε...κουνούπι!!!Να σημειώσω οτι μεγάλωσα εδω. Τώρα η κατάσταση είναι καλύτερη, αλλά το σκέφτομαι σοβαρά το φθινόπωρο να φύγω. Επίσης η νοοτροπία των ανθρώπων εδώ είναι ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετική. Το σκέφτομαι σοβαρά να φύγω...
Άγαπητή (ε) Snoopitsa, έχω μείνει χειμώνα στη Ρόδο και δε με πειράζει καθόλου!

Η νοοτροπία των ανθρώπων, είναι ένας από τους λόγους που θέλω να μείνω για πάντα εκεί. Πολύ ευγενικοί και καλοσυνάτοι.

Καμία μα καμία σχέση με την Πάτρα, στην οποία ζω και έχω μεγαλώσει...

Επίσης οι άνθρωποι είναι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ, όσον αφορά τον τουρισμό. Δεν έχω δει σε άλλο τόπο να σέβονται έτσι τον τουρίστα, να τον εξυπηρετούν και να μη κοιτάζουν να τον "ξεβρακώσουν" (ας μου συγχωρήσετε την έκφραση). Προφανώς έχουν αντιληφθεί οτι ο τουρίστας είναι το κεφάλαιό τους και αν τον χάσουν, θα χαθούν και οι ίδιοι...

@don dokken:

+1000000 για τα όσα λες για τη Ρόδο!!! :thumbup:
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
alkis21 είπε:
Η δική μου τάξη (Χολαργός) πήγε στην Ιταλία, και μάλιστα 7 μέρες αντί για 5 αφού τις δύο θα τις τρώγαμε στο καράβι. Εκ των υστέρων αποδείχτηκε πολύ κακή ιδέα αφού ήταν αρκετά ξενέρωτα, πιστεύω πως σε κάποιο νησί θα είχαμε περάσει πολύ καλύτερα.
Ουέρκκκκκκκ!!!!!!!!!!

Χρονολογία γρήγορα. Ρε Άλκη ακόμα Χολαργό μένεις;;;; :D :D
 
1986 πενταήμερη εκδρομή στη Ζάκυνθο. Αντί να πω πόσο άθλια πέρασα, ιδού το πρόγραμμα που μας είχαν δώσει. Θα πέσει γέλιο...

picture.php
 
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Pooky είπε:
Ουέρκκκκκκκ!!!!!!!!!!
Χρονολογία γρήγορα. Ρε Άλκη ακόμα Χολαργό μένεις;;;; :D :D
Όχι, οι γονείς μου μένουν ακόμα εκεί αλλά έχω φύγει από τη "φωλιά" εδώ και 16 χρόνια... Πήγαμε στον Χολαργό το καλοκαίρι του 1990, το 92 τελείωσα το σχολείο (οπότε και η εκδρομή που αναφέρω) και το 93 που έδωσα 2η φορά Πανελλήνιες πέρασα στην Πάτρα.

Αν θυμάμαι καλά πήγαινα στο 1ο Λύκειο Χολαργού, όμως επειδή έχω αλλάξει πάρα πολλά σχολεία μπορεί και να κάνω λάθος...
 
Εγώ πήγαινα δεύτερο Λύκειο στο δασάκι, τελείωσα το 87. Φυσικά μένω ακόμα στο ίδιο σπίτι από τη πρώτη στιγμή.

Μπα, ρε συ δεν το ήξερα ότι Λύκειο του Χολαργού είχε πάει Ιταλία!!!!!!
 
Στο ίδιο κτίριο ήταν το 1ο και το 2ο, στο δασάκι. Ναι Βενετία πήγαμε για την ακρίβεια, και από τις πόλεις που επισκεφτήκαμε θυμάμαι Βερόνα και Φλωρεντία. Θα ανεβάσω φωτογραφίες κάποια στιγμή.

Κριέ τώρα είδα το "πρόγραμμα"... απίστευτο έτσι; Άκου "αποκλείονται αυθαίρετες επιλογές ψυχαγωγίας"!
 
Ροδος. Διήγηση μαμούθ σε 2 δόσεις για να μην σας κουράσω

Εγώ είχα πάει με βαριά καρδιά γιατί ήμουνα σίγουρη ότι δεν θα περνούσα καλά. Δεν είχα καμιά όρεξη ούτε για ντισκοτέκ, ούτε για ξενύχτια , ούτε για ποτά, ούτε για τρέλλες. Πήγα μόνο και μόνο για να ζήσω την εμπειρία του αεροπλάνου , που δεν είχα μπει ποτέ μέχρι τότε στη ζωή μου και για να δω πως είναι αυτή η Ρόδος.Εφυγα ,λοιπόν, φορτωμένη παραγγελίες για ομπρέλλες, ουίσκι και κάτι ειδικού τύπου χρωματιστά σανδάλια , που μόνο κάποιοι τεχνίτες της Ρόδου έφτιαχναν τότε.

Τελικά τα πράγματα πήραν μια ανέλπιστη τροπή… και αυτοί που ήλπιζαν στα άγρια ξεσαλώματα κάθησαν σαν Παναγίες Παρθένες και για τις 5 ημέρες. Μόνο ξενύχτι κάναμε. Θα δείτε παρακάτω…



Πρώτα από όλα εκείνο τον Απρίλη η Τουρκία, είχε ξεκινήσει κάτι σοβαρά επεισόδια στο Αιγαίο, οπότε η εκδρομή μας μέχρι και την τελευταία στιγμή ήταν να αναβληθεί. Τελικά πραγματοποιήθηκε. Το πώς φτάσαμε στο αεροδρόμιο και από εκεί μέχρι τη Ρόδο καθώς και η υπόλοιπη σειρά των γεγονότων μέχρι και την πρώτη νύχτα μας στο ξενοδοχείο παραμένουν ως μια θολούρα στο μυαλό μου. Τα επεισόδια που ακολούθησαν, όμως, τα θυμάμαι με κάθε λεπτομέρεια οπότε και θα τα μοιραστώ μαζί σας.

Τη δεύτερη μέρα ήταν να πραγματοποιούσαμε μια εκδρομή στη Λίνδο και από την προηγούμενη μας είχαν καθορίσει ραντεβού μάζωξης στο λόμπυ του ξενοδοχείου (Blue Bay) μέτρημα και επιβίβαση στα πούλμαν. Ετσι και έγινε , μόνο που στο μέτρημα βγαίναμε 2 λιγότεροι. Συγκεκριμένα 2 κοπέλες όχι από το δικό μου τμήμα. Ολοι υπέθεσαν ότι θα τις είχε πάρει ο ύπνος και μια που κοιμόντουσαν και στο ίδιο δωμάτιο , ένας έτρεξε να τις πάρει τηλέφωνο από τη ρεσεψιόν για να ξυπνήσουν. Στο συνεχή εσωτερικά τηλεφωνήματα δεν απάντησαν (τότε δεν υπήρχαν κινητά) οπότε και χρειάσθηκε η Γ. (η υπεύθυνη καθηγήτρια) με τη βοήθεια καθαρίστριας του ξενοδοχείου να ανέβη στο δωμάτιο να ξεκλειδώσει με το αντικλείδι για να δει τι συμβαίνει. Το δωμάτιο ήταν άδειο, φαινόταν όμως ότι είχαν κοιμηθεί εκεί γιατί τα κρεβάτια ήταν χρησιμοποιημένα, οπότε και η Γ. υπέθεσε ότι είχαν ξεχαστεί κάπου μέσα στους χώρους του ξενοδοχείου . Περιμέναμε λοιπόν να εμφανισθούν και μάλιστα η ομάδα του 15μελούς άρχισε να χτενίζει τους χώρους του ξενοδοχείου για να τις βρεί.

Πέρασαν τρεις ώρες και να παραμένουν άφαντες. Στο μεταξύ είχε ειδοποιηθεί αστυνομία , η οποία και άρχισε τις έρευνες στα γνωστά υποπτα στέκια της Ρόδου . Όπως ήταν φυσικό η εκδρομή στη Λίνδο ματαιώθηκε , τα πόύλμαν έφυγαν και εμείς μαντρωθήκαμε στο λόμπυ του ξενοδοχείου να περιμένουμε μέχρι οι έρευνες τις αστυνομίας να φέρουν αποτέλεσμα. Υπήρχε εντολή να μην απομακρυνθούμε από τον χώρο προκειμένου να μη δημιουργηθούν νέες καταστάσεις. Επεσε η νύχτα και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Ειχε αναστατωθεί όλο το νησί. Είχε ειδοποιηθεί ο στρατός να ελέγξει την ύπαιθρο καθώς και το λιμενικό να βγάλει ακταιωρό και να κάνει τον περίπλου του νησιού μήπως και βρεί τίποτα ξεβρασμένα πτώματα. Και όλα αυτά σε μία περίοδο επεισοδίων με την Τουρκία Φυσικά ειδοποιήθηκαν και οι γονείς των 2 κοριτσιών. Αν υπήρχαν τότε ιδιωτικά κανάλια σίγουρα θα είχαν ειδοποιηθεί και αυτά και θα γινόταν απεριόριστο σοόυ ! Η χαρά των καναλιών! Θα είχε κινητοποιηθεί όλη η Ελλάδα και θα είχαμε γίνει όλοι οι πρωταγωνιστές της βραδιάς.

Σε λίγο έπεται συνέχεια...
 
και η συνέχεια

Μέσα στην τραγική κατάσταση μόνο εμείς περνούσαμε καλά. Το σασπενς είχε φτάσει στο κατακόρυφο και ειδικά όταν μας ανέκρινε η αστυνομία (πότε τις είδαμε για τελευταία φορά, τι φορούσαν, τι παρέες έκαναν κλπ) και βέβαια κυκλοφορούσαν και πάρα, μα πάρα, πάρα πολλές φήμες. Η μόνη που δεν περνούσε καλά ήταν η Γ. που λιποθυμούσε και ξελιποθυμούσε και από τη στιγμή που η μία ήταν και ανήλικη σίγουρα δεν τη γλίτωνε τη φυλακή.(και είχε και μικρά παιδιά η καυμένη) Νομίζω ότι οι περισσότεροι από εμάς δεν είμασταν σε θέση να αναλογισθούμε τη σοβαρότητα της κατάστασης και τις συνέπειες που θα μπορούσε να επιφέρει η εξαφάνιση των παιδιών. Τότε όμως που μυαλά για τέτοια. Κοιτούσαμε να διασκεδάσουμε την κατάσταση και να περάσουμε καλά.

Η νύχτα κύλησε έτσι χωρίς να κοιμηθεί κανείς. Ακούστηκε μάλισα ότι αν δεν βρισκόντουσαν μέχρι την άλλη μέρα, θα μας φόρτωναν όλους σούμπιτους στο πρώτο πλοίο και θα μας γύριζαν πίσω στους γονείς μας. Θα έμεναν μόνο η Γ. και δύο ακόμα καθηγητές για να περάσουν όλη την λαίλαπα των ανακρίσεων και των λοιπών δυσάρεστων χωρίς το δικό μας βάρος. Πολλοί από το προσωπικό δεν δέχθηκαν να αλλάξουν βάρδια με τους πρωινούς προκειμένου να παρακολουθήσουν από κοντά τις έρευνες, ο δε ξενοδόχος ήταν στα πρόθυρα το εγκεφαλικού. Μαζί μας διανυκτέρευσε και ένα Λύκειο από τα Γιαννιτσά , που έτυχε να μένει στο ίδιο ξενοδοχείο καθώς και μερικοί από τους ξένους τουρίστες ενοίκους.



Ηταν πιά περασμένες 9.00 το πρωί. Όταν μία από τις καθαρίστριες της πρωινής βάρδιας ήρθε τρέχοντας και είπε ότι κάτι είχε υποψιασθεί στον αποθηκευτικό χώρο που φυλάσσονται τα αναλώσιμα είδη (χαρτιά τουαλέττας , τα AZAX κλπ) στην ταράτσα. Θέλαμε να ανέβουμε όλοι, αλλά η ομάδα που ανέβηκε περιορίστηκε στους καθηγητές, στους γονείς (που είχαν στο ενδιάμεσω φτάσει) στην αστυνομία, στο ξενοδόχο , στην καθαρίστρια και σε 2/3 μέλη από το 15μελές. Στο δωματιάκι /αποθήκη υπήρχαν πολλά ντέξιον στους τοίχους φορτωμένα με πράγματα και μια και μοναδική δίφυλλη μεταλλική ντουλάπα, απ΄αυτές με τις γρίλλιες , που έχουμε συνήθως στις βεράντες για τις σκούπες , τους κουβάδες και τις σφουγγαρίστρες.

Η Γ. ανοίγει ταυτόχρονα και τα 2 φύλλα της ντουλάπας και να σου ‘τες, μία πίσω από κάθε φύλλο όρθιες και νηφάλιες. Το τι επακολούθησε δε λέγεται . Η Γ. , μπροστά στους γονείς , αρπάζει και τις δύο ταυτοχρόνως από το τσουλούφι και τις φέρνει σβούρα. Τους αστράφτει και από δύο χαστούκια. Και έτσι όπως ήταν συνοδεία γονιών και Γ. φύγανε για την Αθήνα. Εμείς οι υπόλοιποι μείναμε αλλά είχαμε μουδιάσει. Φυσικά ούτε λόγος για εξόδους και τα λοιπά.

Τον πραγματικό λόγο για τον οποίο κρύφτηκαν δεν τον έμαθα ποτέ. Οι ίδιες ισχυριστήκαν ότι θέλανε να βρεθούνε μόνες σε έναν ήσυχο χώρο για …να τα πούνε!!!! Και ας έμεναν και στο ίδιο δωμάτιο και ας ήταν και κολλητές χρόνια!!! Ημαρτον. Γυρίσαμε στην Αθήνα και αμέσως άρχισαν οι διακοπές του Πάσχα .Μετά τις διακοπές και μέχρι τις Πανελλήνιες κανείς δεν ξαναπάτησε στο σχολείο μέχρι τις Πανελλήνιες. Τους συμμαθητές δεν τους ξανάδα οποτε το τι πραγματικά συνέβη στη Ρόδο δεν το έμαθα.

Θα σας πω όμως τι μου διηγήθηκε η Γ. 8 χρόνια αργότερα που την είδα τυχαία.

Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο . Θα σας τα πως κάποια άλλη στιγμή.
 
Δεν μας κουρασες! Ισα ισα μας το κοβεις στο καλυτερο! :)
 
Niki είπε:
Θα σας πω όμως τι μου διηγήθηκε η Γ. 8 χρόνια αργότερα που την είδα τυχαία.Δεν θέλω να σας κουράσω άλλο . Θα σας τα πως κάποια άλλη στιγμή.
Πλάκα μου κάνεις; Έχω ρουφήξει κάθε λέξη απ' όσα είπες! Ανυπομονώ να διαβάσω τι άλλο έχεις να μας πεις, η ιστορία είναι εκπληκτική και γράφεις και πολύ ωραία. Μιλάμε μέχρι να φτάσω στο τέλος με είχε φάει η αγωνία για την τύχη των κοριτσιών!
 
συνεχίζω λοιπόν...

Οπως είπα 8 χρόνια αργότερα είδα τη Γ. τυχαία μέσα σ΄ένα πλοίο για τη Τζιά. Στο μεταξύ , απ΄ό,τι μου είπε ,είχε προαχθεί σε Λυκειάρχη. Χάρηκα την είδα και που με θυμήθηκε , παρόλο που στα σχολικά χρόνια δεν μου ήταν καθόλου μα καθόλου συμπαθής.

Μετά τις απαραίτητες τυπικούρες ..(αν παντρεύτηκα, που εργάζομαι κλπ) ξαφνικά και εκεί που δεν το περίμενα με ρώτησε αν θυμόμουνα τη φοβερή εκείνη εκδρομή στη Ρόδο. Αν τη θυμόμουνα λέει...!! "Το πιστεύεις , μου λέει, ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια πλήρώνω αυτη την εκδρομή Ακόμα με σέρνουν στα δικαστήρια για τα χαστούκια, γιατί δήθεν προκάλεσαν στις δεσποσύνες ψυχολογικά τραύματα "!!

Εξηγηση για την εξαφάνιση δεν έδωσαν ποτέ.

Η δική μου εξήγηση πάντως είναι ότι αυτές εκείνο το πρωινό αυτές ξεστράτισαν και μετά ν΄τράπηκαν να εμφανισθούν με καθυστέρηση. Προτίμησαν λοιπόν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο επεισόδιο .Για να γλυτώσουν δηλ.προσωρινά την επίπληξη προκάλεσαν κάτι θεαματικό και στο ενδιάμεσο να έχουν χρόνο για να σκεφτούν μιά καλή δικαιολογία.

Πάντως απ΄ό,τι έμαθα εκδρομή ξανάκανε το Λύκειο μας.
 
Niki είπε:
"Το πιστεύεις , μου λέει, ότι ακόμα και μετά από τόσα χρόνια πλήρώνω αυτη την εκδρομή Ακόμα με σέρνουν στα δικαστήρια για τα χαστούκια, γιατί δήθεν προκάλεσαν στις δεσποσύνες ψυχολογικά τραύματα "!!
Απίστευτο... δεν είμαι βίαιος άνθρωπος, αλλά αν μετά από αυτά τα -απολύτως δικαιολογημένα- χαστούκια μου έκαναν μήνυση, θα τις ξαναχαστούκιζα.

Η δική μου εξήγηση πάντως είναι ότι αυτές εκείνο το πρωινό αυτές ξεστράτισαν και μετά ν΄τράπηκαν να εμφανισθούν με καθυστέρηση. Προτίμησαν λοιπόν να δημιουργήσουν μεγαλύτερο επεισόδιο .Για να γλυτώσουν δηλ.προσωρινά την επίπληξη προκάλεσαν κάτι θεαματικό και στο ενδιάμεσο να έχουν χρόνο για να σκεφτούν μιά καλή δικαιολογία.
Αυτό που λες και μένα μου ακούγεται πολύ λογικό.
 
H πολυ πιθανον να το ξεκινησαν για πλακα και οσο μεγαλωνε και σοβαρευε τοσο δισταζαν να την τελειωσουν και να φανερωθουν.
 
Πίσω
Μπλουζα