Άσχετο με το θέμα, αλλά το Ροδάνθη εγώ το έχω στις αναμνήσεις μου ως το πλοίο με τα ωραία arcade!phil_vr είπε:(μου φαινεται το πλοιο ηταν το Ροδανθη αν και χριζει διασταυρωσης - ειχε και disco μεσα!)
Stan, γιατί κάτι μου λέει ότι είχαμε τους ίδιους καθηγητές;Stanfromgreece είπε:Θυμάμαι την Σούλα (την θεϊκή γυμνάστρια), η οποία έμεινε ΤΑΠΙ στα χαρτιά από έναν συμμαθητή μου… τον «θρησκευτικό» μας…τον Ζούγα! (1ο ξάδερφο του γνωστού Ζουγανέλη και με το ίδιο χιούμορ!)
5 χρονια μετα και με το ίδιο πλοιο (τον Απρίλιο του '97) ξεκινησαμε κι εμεις για Ρόδο. Ξεκινησαμε καλά..το θεμα ειναι πως φτασαμε. Φτασαμε με πολλά μποφορ, κι ενω βλέπαμε το λιμανι τις Ρόδου, λογω δυνατων ανεμων δεν μας επιτρεποταν η εισοδος για να μη γινουν ζημιες και ημασταν επι τεσσερις ωρες απ' εξω, μες στη μανια του ανεμου.Stanfromgreece είπε:Ξεκινήσαμε 1/4/1992 (Πρωταπριλιάτικο ψέμα ήταν!) με το πλοίο Ιαλυσός για Ρόδο!
Ναιιιιιιιιιιιιιι !!!!!!!!!!!!!!!!!!! :beerz:Stanfromgreece είπε:Λοιπόν...για να μην αφήσω κανέναν παραπονεμένο...έψαξα και βρήκα ότι την καθηγήτρια που ήταν μαζί μας την έλεγαν Νικολέττου!!!
Nessie μήπως πήγαινες και εσύ στο 6ο Λύκειο Πειραια???
Εγώ έμενα προς Καλλίπολη μεριά! Όντως διευθυντή είχα τον κ. Μαχαίρα, αλλά αγαπημένος μου καθηγητής ήταν ο κ. Πριόβολος! Ένας υπέροχος άνθρωπος!Stanfromgreece είπε:Φοβερό Nessie!!!Είμαστε από την ίδια περιοχή! Εγώ έμενα στο ''τερμα'' Αγ.Βασιλείου! Αν και απ'ότι βλέπω έχουμε 6 χρόνια διαφορά...και δεν πρέπει ποτέ να έχουμε συναντηθεί εκεί! Εσύ,αν δεν κάνω λάθος,πρέπει να είχες Λυκειάρχη τον Κο Μαχαίρα ε? Ερχόταν συχνά στην Microchip που δούλευα στον Αγ.Βασίλη και έπαιρνε πράγματα!
Δεν πειράζει Nessie μου...τί λες! Εδώ βρήκα άνθρωπο που πήγαμε στο ίδιο σχολείο!!!nessie είπε:Εγώ έμενα προς Καλλίπολη μεριά! Όντως διευθυντή είχα τον κ. Μαχαίρα, αλλά αγαπημένος μου καθηγητής ήταν ο κ. Πριόβολος! Ένας υπέροχος άνθρωπος!
Είμαι λίιιιιιιιιγο εκτός θέματος ε;
Ξεθάβω το θρεντ αυτό για να δηλώσω ότι εμείς ήμασταν ακόμα πιο άχρηστοι. Εσείς τουλάχιστον πήγατε εστω μια 3ήμερη ρε παιδί. Και πού πήγατε!!! Μύκονο!! . Εμείς δεν πήγαμε καθόλου. Και ο λόγος είναι ο ίδιος, γιατί ήθελαν κάποιοι να διαβάσουν. Λες και σε 5 μέρες θα πετύχαιναν κάτι παραπάνω . Αντί της εκδρομής ομως εκδόσαμε την πιο κάτω φανέλα:discobolus είπε:Λοιπόν εμείς οι άχρηστοι δεν πήγαμε 5ήμερη αλλά 3ήμερη με την δικαιολογία ότι κάποιοι ήθελαν να διαβάσουν για τις πανελλήνιες!!! Γι' αυτό το λόγο πήγαμε στην Μύκονο.
(περάσανε πουθενά τουλάχιστον; )dolly77 είπε:(2-3 είχαν αποφασίσει να μην έρθουν για να διαβάσουν) .
Το πιο κουφο ειναι οτι οτι εμεις πηγαμε ακριβως στα ιδια μερη (και στα ιδια κλαμπ) αλλα ...την ιδια χρονια και μαλιστα την ιδια βδομαδα!spyros_s είπε:Πωπω ρε stan...μας πήγαν ακριβώς στα ίδια μέρη ένα χρόνο μετά...κουφό...
Ωχ... κατι μου λεει οτι θα δω και τη φατσα μου εκει μεσα...Stanfromgreece είπε:Λοιπόν... βρήκα στο σπίτι της μητέρας μου πάρα πολλές φωτογραφίες από την Ρόδο,από την 5ήμερη... θα τις ομαδοποιήσω, θα τις σκανάρω, θα φτιάξω μερικά πολύ ωραία αλπμουμάκια και θα τις ποστάρω! Πάντα ήταν το πάθος μου η φωτογραφία και έτσι παντού τράβαγα δεκάδες...μην πώ και εκατοντάδες... λίγες μέρες υπομονή ακόμα φίλοι μου!