Γιατί να πρέπει να αλλάζεις δισκέτες για να παίζεις ένα game? Γιατί να χρειάζεται να το κάνεις? Βοηθάει κάπου? Κάνει το παιχνίδι καλύτερο? Δηλαδή πραγματικά, αν σου δινόταν η επιλογή να μην χρειάζεται να το κάνεις ποτέ, δεν θα το προτιμούσες? Είναι η αντικειμενική σου άποψη ότι το να αλλάζεις δισκέτες είναι καλύτερο?
Μήπως είναι καλύτερα και τα loading? Δηλαδή εγώ τόσο καιρό που έπαιζα τα παιχνίδια στιγμιαία, χωρίς όλα αυτά τα εμπόδια, έχασα κάτι?
Εχει διαφορά το τι είναι αντικειμενικά καλύτερο και το τι συνηθίζει κάποιος. Το ότι μία 5λεπτη loading screen ή η ιεροτελεστία αλλαγής δισκετών φέρνει ζεστές αναμνήσεις στους home users δεν σημαίνει ότι εμείς που προτιμάμε τις κονσόλες ήμαστε τεμπέληδες ή "Αμερικλανάκια". Κι εγώ στην Ελλάδα έζησα αλλά sorry, το να πάω από κονσόλα σε home και να πρέπει να συνηθίσω κι εγώ όλες αυτές τις ιδιαιτερότητες μου φαινόταν μαζοχιστικό.
Με λίγα λόγια, όταν αγοράζω μηχάνημα για να παίζω games, θέλω να παίζω games. Οποιαδήποτε άλλη χρονοβόρα εργασία απλά μου τρώει τον ελεύθερο χρόνο που έχω για να αφιερώσω στο game.
Στο τέλος θα ακούσω ότι το ΧΒΟΧ360 είναι καλό που χαλάει γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία που τράβηξα για να το συνεφέρω θα μου φέρνει αναμνήσεις στο μέλλον. Καλύτερα να πάω σε ψυχίατρο να με βοηθήσει να ξεχάσω