mike
RetroJunkie™
- Αντιδράσεις
- 94
Αλλο πραγμα αυτο που λες, φυσικα και το tomahawk ΔΕΝ κανει για να παιζεις στο σαλονι. Ουτε επισης ειναι σωστο να το κρατας με το χερι. Πρεπει να ειναι καλα βεντουζαρισμενο, αρα χρειαζεται γραφειο, και ολα αυτα επειδη σχεδιαστηκε για χρηση με αμιγκα δηλαδη με υπολογιστη σε γραφειο. Στο σαλονι υπαρχει κονσολα, καναπες, joypad, θα ελεγα ισως και ασυρματο joypad, αν και εγω δεν μπορω να παιξω με ασυρματο, πηρα το 360 με ασυρματο και αμεσως αγορασα ενα με καλωδιο!
Και δεν ειναι exlusive, αλλα τωρα πια τι ειναι exclusive, και στην αμιγκα παιζεις με το joypad του MD, μπορει να συνδεθει και ps2 joypad κτλ, αλλα το tomahawk το πουλαγαν τοτε για amiga, υπηρχε και για amstrad, μετα βγηκε εκδοση και για pc, γενικα το exclusive ειναι σχετικο, εγω εχω joypad SNES που μπαινει σε MD !
Και μιας και το εχεις, βαλε να παιξεις bomberman στο MD και πες μου τι καταλαβες. Ειναι πολυ διαφορετικο απο τα arcade stick.
Και δεν ειναι exlusive, αλλα τωρα πια τι ειναι exclusive, και στην αμιγκα παιζεις με το joypad του MD, μπορει να συνδεθει και ps2 joypad κτλ, αλλα το tomahawk το πουλαγαν τοτε για amiga, υπηρχε και για amstrad, μετα βγηκε εκδοση και για pc, γενικα το exclusive ειναι σχετικο, εγω εχω joypad SNES που μπαινει σε MD !
Και μιας και το εχεις, βαλε να παιξεις bomberman στο MD και πες μου τι καταλαβες. Ειναι πολυ διαφορετικο απο τα arcade stick.