Παίρνοντας λαβή από κάποια σχόλια, που παρουσιάστηκαν στο thread
αυτό και για να μη βγούμε OffTopic, στο συγκεκριμένο thread, νιώθω την ανάγκη να απαντήσω εδώ...
Νομίζω πως κανένας δεν έχει να μοιράσει τίποτα και με κανέναν εδώ μέσα...
Η παρουσία μου στο
Internet, εξαντλείται στο
Retromaniax και μόνο. Δεν είμαι στο
Facebook, ούτε σε άλλα forums (
Atari Age κλπ.) και αυτό γιατί δε νιώθω τόσο πολύ την ανάγκη για on line επικοινωνία.
To
Retromaniax, το επέλεξα στην αρχή, καθαρά και μόνο, λόγω θεματολογίας. Στη συνέχεια, γνώρισα απίστευτα άτομα, τα οποία έχουν μέσα τους το "σαράκι" του retro, αλλά και βρήκα βήμα, για να εκδηλώσω τις όποιες ανησυχίες είχα (παρουσιάσεις παιχνιδιών, περιοδικό
Phoenix κ.α)...
Δυστυχώς όμως υπάρχουν και κάποιοι άλλοι, οι οποίοι εκφράζονται πολλές φορές "άκομψα" και όχι μέσα στο πνεύμα του forum αυτού.
Έτσι λοιπόν, εκφράσεις όπως "Το κόμπλεξ του δεύτερου", "Άνοιξε τα μάτια σου", και "χαζομάρες πόστς", με ενοχλούν ιδιαίτερα.
Και αντιδρώ τώρα, μετά το χρονικό διάστημα μιας ημέρας, το οποίο χρειαζόμουν, για να μην απαντήσω κι εγώ με χειρότερους χαρακτηρισμούς από τους παραπάνω, και οι οποίοι δε θα οδηγούσαν πουθενά! Έτσι σεβάστηκα τους ανθρώπους που βρίσκονται στο τιμόνι αυτού του forum...
Αυτό λοιπόν που θέλω, είναι αν μη τι άλλο, τουλάχιστον, να μου συμπεριφέρονται με τον τρόπο που συμπεριφέρομαι και εγώ στους άλλους.
Αν βρείτε έστω και ένα προσβλητικό πόστ δικό μου, από τα
3.400 + που έχω, τότε θα δεχτώ οποιοδήποτε χαρακτηρισμό!
Ξέρετε, κάποια στιγμή, εκδηλώνωντας την αγάπη μου για τον
Atari, κόντεψα να χαρακτηριστώ hardcore και κολλημένος user, από φίλους που έχω εδώ μέσα! Όμως είναι άδικο, η έπαρση και τα πικρόχολα σχόλια κάποιων
Amiga users, να περνάνε στο "ντούκου" και στο τέλος να φαίνεται οτι εμείς έχουμε κόμπλεξ κατωτερότητας !!!!!
Ευτυχώς, υπάρχουν και κάποιοι
Amiga users, με τους οποίους μπορώ να συννενοηθώ και η παρουσία τους είναι κάτι παραπάνω από χρήσιμη, είτε κάνοντας την πλάκα μας και πειράζοντας ο ένας τον άλλο για το σύστημά του, είτε ποστάρουν το οτιδήποτε αφορά τον αγαπημένο τους υπολογιστή...
Τελειώνωντας, δεν ξέρω για εσάς, εγώ πάντως παραμένω παιδί και νομίζω θα παραμείνω μέχρι που θα πεθάνω, και λατρεύω να ξαναγυρίζω σε εκείνη τη χρυσή εποχή, μέσω ενός πληκτρολογίου, μιας οθόνης, του
Internet και κατ'επέκταση του
Retromaniax!
So... case isn't closed, after all... Με "έτρωγε" όλη μέρα σήμερα...
Να'στε καλά...