portarinos78
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 22
Παντως τον τελευταιο καιρο διαπιστωνω αρκετα τεταμμενα νευρα στο φορουμ με ποικιλες παρεξηγησεις με το παραμικρο και αλλα εξωτικα περιστατικα. Παρ'ολα αυτα σε καμια περιπτωση δε δικαιολογειται ΟΥΔΕΙΣ (και αυτο δεν ειναι σποντα ουτε για το Dino ουτε φυσικα για το καλο φιλο Λεωνιδα) να χρησιμοποιεί τον οποιο τιτλο διαθετει σ'ενα φορουμ. Και στη τελικη δεν νομιζω να ενδιαφερει κανενα αν καποιος ειναι Honored User ή Moderator και αλλα τετοια. Το εχω ξαναγραψει και στο Amigahellas προ τριετιας για παραπλησιο θεμα: τα φορουμ δεν ειναι Στρατος με παλιους και νεους, Αξιωματικους και Στρατιωτες....Αυτα και με τις υγειες μας.
Στο θεμα μας τωρα: Amiga Rulez. Και μονο οτι μεχρι και σημερα διαθετει ισχυροτατο user base και εταιρειες που δραστηριοποιουνται αποκλειστικα με τη πλατφορμα τα λεει ολα. Κατα τ'αλλα γουστα ειναι αυτα. Εγω τη δικια μου παντως δεν θα την αλλαζα με τιποτα και για κανενα Atari ουτε Falcon ουτε ΤΤ.
Στο θεμα μας τωρα: Amiga Rulez. Και μονο οτι μεχρι και σημερα διαθετει ισχυροτατο user base και εταιρειες που δραστηριοποιουνται αποκλειστικα με τη πλατφορμα τα λεει ολα. Κατα τ'αλλα γουστα ειναι αυτα. Εγω τη δικια μου παντως δεν θα την αλλαζα με τιποτα και για κανενα Atari ουτε Falcon ουτε ΤΤ.