bspus είπε:
Μπραβο, αυτο ηταν τελικα
Ο πρασινος ryu δεν αφηνει καμια αμφιβολια.
Μαλλον η εκδοση που ειχα δει εγω ηταν πολυ πρωιμη, η μπορει να ηταν και το "original" sf2ibm το οποιο αναφερει ο liu οτι hackare
Χαίρομαι που βρέθηκε !!
Κρίμα που δεν έχω κρατήσει τις αρχικές του εκδόσεις που είχαν και χαρακτήρες της SNK... (πολύ γέλιο !!)
DINO είπε:
Έχει δώσει μια λίστα ο ChrisTOS, κάποια στιγμή μέσα στο thread, αλλά τρέχα γύρευε που είναι...
Είδα την λίστα, και αυτό που έχω να πω είναι πως τελικά ο καθένας θεωρεί για τους δικούς του λόγους ότι ορισμένα παιχνίδια (αν και ελάχιστα) υπερέχουν στον ST...
Ισως όμως θα έπρεπε να διευκρινήσουμε ότι αυτά τα λίγα παιχνίδια υπερέχουν αποκλειστικά και μόνο σε *συγκεκριμένους* τομείς, ενώ σε άλλους είναι κατώτερα.
- Για τα Interphase & F1GP θα πρέπει να τα δοκιμάσω για να δω αν όντως έχει τόση διαφορά το framerate (διότι είναι και 3D).
Τις περισσότερες φορές πάντως η διαφορά ήταν απειροελάχιστη. Τώρα σε άλλους τομείς όπως αυτός του ήχου, φαντάζομαι θα είναι κατώτερα της Amiga...
- Το Defender of the Crown είναι πιό ολοκληρωμένο απο άποψη gameplay στον ST, (μιά και στην Amiga δεν πρόλαβαν να του βάλουν όλα τα features που ήθελαν), αλλά έχει χειρότερα γραφικά και ήχο.
Προσωπικά προτιμώ να το παίζω σε Apple IIGS, όπου έχει ακόμα καλύτερο gameplay απο ST, γραφικά σε επίπεδα ST, αλλά και πολύ καλό ήχο (κοντά στα επιπεδα της Amiga).
- To Prince of Persia το εξομοίωσα μόλις πριν μερικούς μήνες σε ST, και ενώ τα γραφικά δίνουν την εντύπωση πως είναι πιό "πολύχρωμα" απο τις εκδόσεις των PC & Amiga, ο ήχος είναι χειρότερος, ενώ το gameplay υποφέρει διότι το framerate είναι "all over the place" που λένε. (στην Amiga είναι πιό σταθερό - και σε ένα παιχνίδι που απαιτεί ακρίβεια στις κινήσεις, αυτό μετράει αρκετά νομίζω).
- To IK+ σε ποιόν ακριβώς τομέα είναι καλύτερο σε ST ?
- To Vroom ?
- To Dungeon Master ?
- Το Εnchanted Land ? (σε σύγκριση με την έκδοση της Amiga πάντα. ΟΧΙ σε σύγκριση με το SotB, διότι το SotB στην Amiga είναι κορυφαίο, ενώ στον ST... άσε καλύτερα)