Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ναί και εγώ στην Amiga νομίζω ήταν καλύτερο. Όσο για το Prince of Persia θα συμφωνήσω πάντως, είχα πάει σε ένα φίλο μου θυμάμαι και μόλις το είδα έπαθα πλάκα - ήταν το πρώτο και τελευταίο παιχνίδι που είδα στον ST με καλύτερα γραφικα απο της Amiga !!! - H μουσική πάντως εξακολουθούσε να είναι χειρότερη :tongue:spyros_s είπε:το ik+ καλύτερο στον ατάρι;;;;;τι λέει...τι λέει...
![]()
ήσουν πάντα ήσυχο και καλό παιδί και δεν σύχναζες στα φλιπεράκια και στα μπιλιάρδα :animeek:keropi είπε:και μην δίνετε σημασία στο πόσο καλά το παίζω![]()
Χαίρομαι που βρέθηκε !!bspus είπε:Μπραβο, αυτο ηταν τελικαΟ πρασινος ryu δεν αφηνει καμια αμφιβολια.
Μαλλον η εκδοση που ειχα δει εγω ηταν πολυ πρωιμη, η μπορει να ηταν και το "original" sf2ibm το οποιο αναφερει ο liu οτι hackare
Είδα την λίστα, και αυτό που έχω να πω είναι πως τελικά ο καθένας θεωρεί για τους δικούς του λόγους ότι ορισμένα παιχνίδια (αν και ελάχιστα) υπερέχουν στον ST...DINO είπε:Έχει δώσει μια λίστα ο ChrisTOS, κάποια στιγμή μέσα στο thread, αλλά τρέχα γύρευε που είναι...
Ναι παρωπίδες με το λογότυπο της Appletari!gapan είπε:Δεν είναι κοινώς γνωστό, οι περισσότεροι κάτοχοι Amiga το κρατούσαν μυστικό, αλλά σε κάθε κουτί Amiga 500, υπήρχε και ένα ζευγάρι παρωπίδες. Μη το μάθει κανένας άλλος, μεταξύ μας, έτσι;![]()
Συμφωνώ απόλυτα!!!Shock είπε:Εσυ είσαι μακριά και ο Billy είναι βράχος ακαιρεοτητας!Αντε να μπω και εγώ στην επιτροπή να φέρω ισσοροπια!
billy είπε:- Για τα Interphase & F1GP θα πρέπει να τα δοκιμάσω για να δω αν όντως έχει τόση διαφορά το framerate (διότι είναι και 3D).
Τις περισσότερες φορές πάντως η διαφορά ήταν απειροελάχιστη. Τώρα σε άλλους τομείς όπως αυτός του ήχου, φαντάζομαι θα είναι κατώτερα της Amiga...
- Το Defender of the Crown είναι πιό ολοκληρωμένο απο άποψη gameplay στον ST, (μιά και στην Amiga δεν πρόλαβαν να του βάλουν όλα τα features που ήθελαν), αλλά έχει χειρότερα γραφικά και ήχο.
Προσωπικά προτιμώ να το παίζω σε Apple IIGS, όπου έχει ακόμα καλύτερο gameplay απο ST, γραφικά σε επίπεδα ST, αλλά και πολύ καλό ήχο (κοντά στα επιπεδα της Amiga).
- To Prince of Persia το εξομοίωσα μόλις πριν μερικούς μήνες σε ST, και ενώ τα γραφικά δίνουν την εντύπωση πως είναι πιό "πολύχρωμα" απο τις εκδόσεις των PC & Amiga, ο ήχος είναι χειρότερος, ενώ το gameplay υποφέρει διότι το framerate είναι "all over the place" που λένε. (στην Amiga είναι πιό σταθερό - και σε ένα παιχνίδι που απαιτεί ακρίβεια στις κινήσεις, αυτό μετράει αρκετά νομίζω).
- To Vroom ?
- To Dungeon Master ?
- Το Εnchanted Land ? (σε σύγκριση με την έκδοση της Amiga πάντα. ΟΧΙ σε σύγκριση με το SotB, διότι το SotB στην Amiga είναι κορυφαίο, ενώ στον ST... άσε καλύτερα)
Αμάν! Κάποιος άλλος θα τις πήρε διπλές.billy είπε:Το δικό μου δεν είχε !!Λες να με κλέψανε στο μαγαζί;![]()
Περιεργα μας τα λεει το περιοδικο... Αφου το doom 2 δεν ειναι πολυ καλυτερο απο το doom 1 :xm: . Εχει αρκετα μεγαλυτερες απαιτησεις, μεγαλυτερες πιστες και πολυαριθμους εχθρους, αλλα οπτικα ελαχιστα διαφερει.mike είπε:"Κατα την αποψη μου το breathless ειναι πολυ καλυτερο απο το DOOM, φθανει μαλιστα στα επιπεδα του DOOM 2. Το ιδιο ισχυει και για το Marathon των ΜΑC, που του μοιαζει αρκετα. Προτου ασκησετε κριτικη, θα ηθελα να αναλογιστειτε οτι το breathless φτανει στα επιπεδα του DOOM 2 σε μια αμιγκα με 68030, ενω το doom 2 απαιτει pentium και το Marathon POWER MAC. Αυτο συνεπαγεται οτι σε αναλυση 1 Χ 1 full screen σε 68030 υστερει λιγο σε ταχυτητα σχετικα με το Doom, αλλα για δοκιμαστε να τρεξετε Doom σε 386...