DINO
Expert
- Αντιδράσεις
- 1.282
@Vagosgta3:
Με το χέρι στην καρδιά, δεν έτυχε ποτέ να δω την ταινία (δεν είναι μέσα στα γούστα μου), αλλά μου το έχει βεβαιώσει φίλος κολλητός.
Με βάλατε στην πρίζα... Θα το νοικιάσω και θα σας πω...
Next...
The Shadow Of The Beast subject!
Πολλοί Amiga users (μάλλον όλοι) είναι περήφανοι για το Shadow Of The Beast. Και έχουν δίκιο...
Το οτι ήταν κακό σαν παιχνίδι, δε λέει και πολλά μπροστά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρουσίαζε. Μέχρι εκεί καλά...
Η ST version του SOTB, ήταν πραγματικά για γέλια! Ναι το παραδέχομαι!
Ίσως η Amstrad version να είναι καλύτερη...
Το κακό είναι οτι, ενώ ο ST είχε τις δυνατότητες να τρέξει αξιοπρεπώς το παιχνίδι, οι προγραμματιστές της Psygnosis, δεν αφοσιώθηκαν και πολύ στο έργο τους...
Ευτυχώς, η Demo Scene, δεν το άφησε να πέσει κάτω :
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vorxKkVRhu4]YouTube - Re: "Atari ST versus Amiga": Phaleon Giga Demo
Αυτό είναι ένα από τα menus του Phaleon Giga Demo στον ST...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Με το χέρι στην καρδιά, δεν έτυχε ποτέ να δω την ταινία (δεν είναι μέσα στα γούστα μου), αλλά μου το έχει βεβαιώσει φίλος κολλητός.
Με βάλατε στην πρίζα... Θα το νοικιάσω και θα σας πω...
Next...
The Shadow Of The Beast subject!
Πολλοί Amiga users (μάλλον όλοι) είναι περήφανοι για το Shadow Of The Beast. Και έχουν δίκιο...
Το οτι ήταν κακό σαν παιχνίδι, δε λέει και πολλά μπροστά στα τεχνικά χαρακτηριστικά που παρουσίαζε. Μέχρι εκεί καλά...
Η ST version του SOTB, ήταν πραγματικά για γέλια! Ναι το παραδέχομαι!
Ίσως η Amstrad version να είναι καλύτερη...
Το κακό είναι οτι, ενώ ο ST είχε τις δυνατότητες να τρέξει αξιοπρεπώς το παιχνίδι, οι προγραμματιστές της Psygnosis, δεν αφοσιώθηκαν και πολύ στο έργο τους...
Ευτυχώς, η Demo Scene, δεν το άφησε να πέσει κάτω :
[ame=http://www.youtube.com/watch?v=vorxKkVRhu4]YouTube - Re: "Atari ST versus Amiga": Phaleon Giga Demo
Αυτό είναι ένα από τα menus του Phaleon Giga Demo στον ST...
Τα συμπεράσματα δικά σας...
Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή: