Βρε διάβασε το κείμενο.Paspartoo είπε:Λεον διαβαζεις λαθος τον πινακα - δεν ειναι pie diagram.
Σύμφωνα με αυτό που λες το PC ήταν τελευταίο. Μια χαρά τον διαβάζω τον πίνακα.In the meantime, sales of IBM PCs and clones continued to relentlessly march ahead. Despite the fact that competing platforms were more powerful and, in the case of the Amiga and Atari ST, less expensive, the PC became acknowledged as the industry standard. By the end of 1986, the PC platform had, for the first time, passed the 50 percent market share mark. It would never look back.
Παιδιά είναι pie chart στο χρόνο. Έτσι είναι αυτοί οι πίνακες. Δείτε άλλο παράδειγμα:DINO είπε:Μάλλον άλλο πίνακα θα ήθελαν να βάλουν οι τύποι... 8)Τι να πω...
Αυτοί οι πίνακες δεν διαβάζονται έτσι... Τεσπα...
Πω πω! Πέρασε η ώρα... Έχω αρχίσει και γλαρώνω.
Αρκετές φωτιές άναψα!
See you tommorow...
Οι συνδρομές του WoW είναι από εκεί που αρχίζει το καφέ στο 2008 (γύρω στα 5.5 εκ) μέχρι εκεί που τελειώνει (γύρω στα 15.5) άρα 10 εκ.Paspartoo είπε:Στο καινουριο διαγραμμα Leon - πες μου σε παρακαλω ποσες πωλησεις διαβαζεις οτι ειχε το 2008 το Line Age και το WOW (μπας και βγαλουμε μια ακρη)
95% των Amiga users. To κοινό του atari ήταν διαφορετικό.Maddog είπε:Νομίζω ότι δικαιούμαι να μιλήσω ως "ουδέτερος" μια και δεν είχα ποτέ ιδιόκτητο κανένα από τα δύο μηχανήματα αλλά τα έχω δει και τα δύο αρκετά in action (και όχι μόνο σε emulator)
H Amiga νικάει καθαρά στην δική μου συνείδηση και εμπειρία.
Και βέβαια οφείλω να καταθέσω ότι ακόμα και "τότε" δεν θυμάμαι σχεδόν κανέναν στην παρέα μου (γειτονιά μου, σχολείο μου...) να θέλει ST, όλοι την Amiga ζαχαρώνανε...
Λυπάμαι Dino, χάσατε καθαρά.
Και βέβαια απορώ γιατί αναλώνεσαι σε ένα σωρό άσκοπα επιχειρήματα περί DTP, MIDI και διαφόρων άλλων κατηγοριών περιορισμένου ενδιαφέροντος και χρήσης μόνο από ειδικές ομάδες πληθυσμού. Αυτό που μετράει πραγματικά στα συγκεκριμένα πρωτίστως home μηχανήματα και αυτό που χρησιμοποίησε το 95% των χρηστών για το 95% του χρόνου τους με το μηχάνημα είναι τα παιχνίδια. Και εκεί η διαφορά σχεδόν σε όλες τις περιπτώσεις είναι μεγάλη υπέρ της Amiga.
Το ότι κάτι δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει δεν σημαίνει ότι όντως είναι ανύπαρκτοMaddog είπε:Eίπα ήδη ότι στην δική μου εμπειρία το κοινό του Atari μάλλον ανύπαρκτο ήταν. Προφανώς επειδή παρέμενε περιορισμένο στα 1-2 επαγγελματικά είδη που τα κατάφερνε το μηχανάκι.
Συμφωνώ απόλυτα.ChrisTOS είπε:Το ότι κάτι δεν γνωρίζουμε ότι υπάρχει δεν σημαίνει ότι όντως είναι ανύπαρκτο
Reductio ad absurbum? he he heMaddog είπε:Συμφωνώ απόλυτα.Δεν γνωρίζω κανένα πράσινο ανθρωπάκι από το Άλφα του Κενταύρου. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ανύπαρκτο. Απλά η σημασία του στην καθημερινή ζωή εδώ στην Γη δεν είναι και τόσο σπουδαία αυτή την στιγμή που μιλάμε.