Nαί, είναι 100% ψυχολογικό !!Georgor είπε:(προτιμώ τον ST στο ingame, εδώ μπορεί να είναι και ψυχολογικό).
Lol, o Xριστός κι η Παναγία !! Τι καρακιτσαριό ήταν αυτό με την Μαντόνα;Georgor είπε:Και τώρα κάτι που θα σας κουφάνει όλους... (και θα "πικάρει" την αμίγκα-πλευρά) Την μουσική του PROJECT X την είχα ακούσει στον STE μου πριν την ακούσω στην μισητή (τότε) 500άρα φίλων μου (αμιγκα πήρα το 94)... το είχα ακούσει το 1993 στο -και καλά - ακατάλληλο πορνό της μαντόνα που ειχε βγει για τον STe( http://www.atarimania.com/demo-atari-st-madonna-s-sex-on-disk_25894.html ) !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (btw αδιάφορο ως "αισθησιακό")
Το αποτέλεσμα ήταν μόλις με πήραν οι φίλοι μου να με φωνάξουν να δω το φοβερο space shot em up που είχαν πάρει για την "ανώτερη-κατα-αυτούς" 500αρα μου έπεσαν τα αφτια! Μάλιστα επειδή τσαντίστηκα που το παιχνίδι δε θα εβγαινε σε ST, και μου τη λέγανε...
Τους είπα: "Η δικιά σου μου το τραγουδούσε το τραγούδι της στον STe μου πριν το πει σε σενα"!!!! χαχαχαχαχαχαχα Α! ρε εποχές
Ναι, όπως προανέφερα το demo - Madonna είναι απαράδεκτο σαν "θέμα", αλλά η μουσική είναι "πολύ εντάξει" . Να φανταστείς το πήρα από φίλο μου με ταχυδρομείο, το οποίο δεμα είχε μέσα και ένα post-it που έγραφε; "φίλε σου στέλνω μια βλακεία να τσεκάρεις STE. Κλείσε τα μάτια και άνοιξε τα αυτια!"billy είπε:Nαί, είναι 100% ψυχολογικό !!
Lol, o Xριστός κι η Παναγία !! Τι καρακιτσαριό ήταν αυτό με την Μαντόνα;
Παρακαλούνται όσοι είναι amiga users και διαβάζουν αυτό το thread, να *μην* παρακολουθήσουν το επίμαχο "demo" (trust me !!).
Mόνο το διαστροφικό μυαλό ενός Αταρά (αυτούς που έφτιαξαν το demo εννοώ) θα υποβίβαζε σε τέτοιο βαθμό ένα μουσικό θέμα σαν κι αυτό, βάζοντάς το ως "συνοδεία" σε slideshow με... ανωμαλίες της Μαντόνα !!
Georgor, έχω μία απορία:
Μα καλά, δεν υπήρχε *ούτε ένας* Amiga user φίλος σου που να πήρε το παιχνίδι αυτό όταν πρωτοκυκλοφόρησε ('92), ώστε να το δείς, και να ακούσεις τη μουσική "όπως πρέπει";