Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Tώρα ξέρεις τουλάχιστον έναν (ο οποίος ξέρει καμπόσους ακόμα).V.I.Smirnov είπε:Και δεν ξέρω κανένα 12χρονο που να κατέληξε προγραμματιστής έχοντας c64.
Aντιθέτως, από cpc ξέρω αρκετούς...
-
ζηλεύουν που δεν έχουν Sid και η ζωή κυλάει στα 10 fps!AEON είπε:Tώρα ξέρεις τουλάχιστον έναν (ο οποίος ξέρει καμπόσους ακόμα).
Μη σνομπάρετε τόσο τον Commodorάκο. Όποιος ήθελε να παίξει με προγραμματισμό ασχολούνταν με Simon's Basic, COBOL, FORTRAN, Pascal κλπ ή πήγαινε κατευθείαν στην ASSEMBLY του με την οποία μπορούσε να κάνει παπάδες.
Είμαστε λίγοι...AEON είπε:P.S: Αγωνιστικούς χαιρετισμούς στον Shinobi και σε όσους συμφωνούν ότι ο C64 ήταν συνολικά ανώτερος στα games και ο CPC πληρέστερος / πιο user friendly ως overall υπολογιστής.
Σκεφτομουν να φτιαξω και φωτογραφιες Amiga vs Atari ST,αλλα λεω αστο θα γινει χαμος εκειspyros_s είπε:Με αναγκάζετε να γράψω οφφ τοπικ τωρα:
Το μόνο απόλυτο πράγμα που ισχύει στον χώρο των υπολογιστών είναι η ανωτερότητα της αμίγκα απέναντι στον ποταπό ανταγωνιστή της! (Κρατήθηκα τόσες μέρες και δεν το έγραψα...)![]()
μην τα ξαναλέμε.... (και βγαίνουμε εκτός νήματος)spyros_s είπε:Το μόνο απόλυτο πράγμα που ισχύει στον χώρο των υπολογιστών είναι η ανωτερότητα της αμίγκα απέναντι στον ποταπό ανταγωνιστή της! (Κρατήθηκα τόσες μέρες και δεν το έγραψα...)![]()
Επειδή κάποιοι επιμένουν να τα αγνοούν (ή το κάνουν επίτηδες) κάνω copy paste αυτά που έγραψα στο post #130 :AEON είπε:Tώρα ξέρεις τουλάχιστον έναν (ο οποίος ξέρει καμπόσους ακόμα).
Μη σνομπάρετε τόσο τον Commodorάκο. Όποιος ήθελε να παίξει με προγραμματισμό ασχολούνταν με Simon's Basic, COBOL, FORTRAN, Pascal κλπ ή πήγαινε κατευθείαν στην ASSEMBLY του με την οποία μπορούσε να κάνει παπάδες.
εγώ που τα έχω και τα 2 θα πω οτι μέχρι το 1990, ήταν ισάξια με υπεροχή της Amiga στον ήχο. μετά το 1990 όμως...ntsmrtz είπε:μην τα ξαναλέμε.... (και βγαίνουμε εκτός νήματος)για τους amigaδες όμως, που είναι καλά παιδάκια, άντε άλλη μια φορά μπας και το καταπιούν![]()
ελαφρώς καλύτερη η amiga σε σχέση με τον stfm όσον αφορά το θέμα gamimg, σαφέστατα υποδεέστερη (έως πολύ) όσον αφορά το computing.![]()
Shinobi είπε:Σίγουρα αν και τα παιχνίδια που έγραψες εξακολουθούν να υποφέρουν απο τις αδυναμίες του Amstrad (flip screen κ.ο.κ)
Η πλειοψηφία των παιχνιδιών που προανέφερα δεν είναι flip-screen, αλλά δεν είναι αυτό το θέμα.Shinobi είπε:αλλά ας παραδεχτούμε οτι όταν έπαιζες σε Amstrad διπλό Bubble Bobble και έριχνες εσυ και ο συμπαίκτης μερικές φούσκες, το παιχνίδι γινόταν ένα ωραιότατο βουβό frame by frame slideshow. Είχες όλο το χρόνο δηλαδή να θαυμάσεις τα ολοζώντανα χρωματισμένα "sprites" που ...προσπαθούσαν να κινηθούν πάνω στην οθόνη μας. Μάλλον οι προγραμματιστές φταίνε που δεν αξιοποίησαν τις ικανότητες του υπολογιστή.
Ενώ σε C64 έπαιζες σαν να παίζεις arcade 50 καρέ και τα πάντα smooth με τη κλασική μουσικούλα του ηλεκτρονικού.
Το κριτήριο του κόσμου πάντα ήταν αλάνθαστο.
εδώ που τα λέμε είναι λιγάκι "χλωμή"billy είπε:A, εντάξει τότε !! (για να ξέρω και εγώ να λέω για "πεθαμένες παλέττες"
Moυαχαχά)