Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Αν εννοείς το C5, σαφως και ήταν παταγώδης αποτυχία, με μια διαφορά όμως...ήταν μπροστά από την εποχή του. Ο θείος ,αν και δεν έπιανε ούτε τη βάση σε θέματα marketing κλπ, ήταν οραματιστής...Gryzor είπε:Did you know? With a possible total amount of 768 x 270 pixel (540 interlaced) the CPC was the 8 bit homecomputer with the highest screen resolution ever.
Τώρα, αν εσύ δεν μπορείς να δημιουργήσεις ένα κύκλο σε τέτοιες αναλύσεις, το πρόβλημα μάλλον δεν είναι στο μηχάνημα. Και ο μύθος με την 'υψηλή ανάλυση' του spectrum καλά κρατεί, αλλά εμένα μου φαινόταν πάντα σαν ανέκδοτο, ειδικά όταν έπαιζα παιχνίδια σε mode 1 ΧΩΡΙΣ colour clashing. Μετά μάθαμε και το dithering και το anti-aliasing, βέβαια, και έτσι είχαμε παιχνίδια ΚΑΙ με πολλά χρώματα ΚΑΙ απίθανα γραφικά. Είπατε τίποτα, σπεκτρουμάδες-in-denial?
Gryzor
ΥΓ Όσο για το τηλέφωνο... χμμμ... κάτσε να θυμηθώ κανένα αποτυχημένο προϊόν της Sinclair... πτι γ@μώτι, δεν μου έρχεται κανένα...
Και για commodore 64, ο "φίλος" δεν το ξέρει που απάντησα...ASiC είπε:Όπως επίσης κι εσύ δεν ξέρεις οτι η C και η Pascal υπάρχει και στα CPC...
Συγκρίνεις ανόμοια πράγματα! δες τι τιμή είχε ο καθένας και πότε κυκλοφόρησε... (αυτό με την amiga δεν το έπιασα, τι σχέση έχει?)fgbrain είπε:υπάρχει αθεράπευτο, σοβαρό σύνδρομο κατωτερότητας από κατόχους ΖΧ...
λυπάμαι πολύ :angry:
σε λίγο θα μας πείσετε ότι είναι καλύτερο το spectrum 48k και απο amiga...
Εεεει, ηρεμήστε ρε παιδιά. Τί το παίρνεις τόσο προσωπικά; Αν κοιτάξεις λίγο έξω από τη σκηνή του Spectrum, όλοι οι υπόλοιποι αυτό πιστεύουν, λίγο πολύsinclair_jim είπε:Οσο για το σύνδρομο κατωτερότητας, δεν είχες κάποιο πρέπων επιχείρημα?
Πώς το "πετάς" έτσι ειδικά σε άγνωστο!
Τί πιστεύουν? ότι έχουμε σύνδρομο κατωτερότητας?Gryzor είπε:... όλοι οι υπόλοιποι αυτό πιστεύουν, λίγο πολύ![]()
Έτσι έλεγαν οι commodorάδες;;!!!Stanfromgreece είπε:Ολοι (commodoraδες,spectrumάδες και amstradάδες) συμφωνούσαν πως αν δεν έπαιρνα ένα από τα ακριβά 16bit μηχανήματα (atari st,amiga 500) ,η καλύτερη επιλογή θα ήταν ο 6128. Κυρίως λόγω του hardware (οθόνη+drive)