Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Ρε συ DINO, θελεις να παθω καρδια?! Πως τις πετας τις εκφρασεις αυτες?! Αφου το ειπε και ο highlander.. "There can be only.. STFM!".. τι STe(κτρωματα) ειναι αυτα?DINO είπε:Καλορίζικος!!! Πάντα τέτοια!!!
phil_vr είπε:Ρε συ DINO, θελεις να παθω καρδια?! Πως τις πετας τις εκφρασεις αυτες?! Αφου το ειπε και ο highlander.. "There can be only.. STFM!".. τι STe(κτρωματα) ειναι αυτα?![]()
![]()
Ευχαριστω Χρηστο. Μετα τα ....διαβασε 1ο post σιγουρα θα αρχισω να σας ενοχλω ολους. Και να βοηθαω βεβαιως.ChrisTOS είπε:STE rulez! Όπως βλέπω, upgrade RAM με τα stickaκια.. Οπότε να προτείνω...
http://www.pouet.net/prod.php?which=51962
και
Ένα Lethal Xcess
Θα το βρείς στο D-Bug menu 191
Ο STFM ηταν και παραμενει το κορυφαιο μηχανημα των ST ρε σεις!! Τιμιο και αληθινο. Το λεει και το ονομα του.. "Simple Technology makes a Ferocious Machine!"santosp είπε:Καλα καλα παιδι μου... οταν μεγαλωσεις θα γινεις stereo, θα ασου αγορασω ενα blitter, και θα σε γεμισω 4096 χρωματα εκ των οποιων δουλευω πολλα μαζι. :tease: :tease: :tease: :tease: :tease:
Να στο μεταφρασω εγω αλλιως?phil_vr είπε:Ο STFM ηταν και παραμενει το κορυφαιο μηχανημα των ST ρε σεις!! Τιμιο και αληθινο. Το λεει και το ονομα του.. "Simple Technology makes a Ferocious Machine!"
Ενω το STE.. "Sorry Tramiel E μα θελω να γινω amiga μα δεν μπορω!", η αλλιως "ST amiga wannabE"![]()
![]()
![]()
I must resist. I must resist. I must resist.spyros_s είπε:Προς τους Atari users: εμείς οι αμιγκάδες σας αγαπάμε μαζί με τα ελαττώματα σας. Εμείς ως amiga users τείνουμε εκ των πραγμάτων στην τελειότητα οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Σοβαρά τώρα...τι διαφορά είχε ο ste από τον stfm; Δεν έτυχε ποτέ να μάθω...
Σπυρο ακομα δεν τον πηρα, δεν μπορω να σου κανω τον ειδημον. Τσεκαρε τον στο wikipedia και θα τα βρεις ολα. Οσο για τους πολεμου τουσ κανουν πιστευω για να περνα η ωρα. Εγω ομως δεν εχω χρονο για χασιμο.spyros_s είπε:Προς τους Atari users: εμείς οι αμιγκάδες σας αγαπάμε μαζί με τα ελαττώματα σας. Εμείς ως amiga users τείνουμε εκ των πραγμάτων στην τελειότητα οπότε δεν υπάρχει ανταγωνισμός.Σοβαρά τώρα...τι διαφορά είχε ο ste από τον stfm; Δεν έτυχε ποτέ να μάθω...
Κανένα πρόβλημα. Απλά δεν σου εγγυώμαι ότι θα φύγεις με το 100% του ρέτρο h/w που θα φέρειςsantosp είπε:Χρηστο κανονισε. Μην λες αλλα γιατι θα ερθω αποψε κιολας σπιτι σου και να κοιμηθουμε μαζι :cheers: