Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Σημείωση: This feature may not be available in some browsers.
Wally είπε:Τα blocky γραφικα μαζι με τα composite artifacts μου χαλανε τις εντυπωσεις.
Ιδιαιτερα με χαλανε τα platform (πχ Montezuma, Bounty Bob, Bruce Lee κτλ). Tα βαζω διπλα σε ταπεινα platforms ακομα και 16K Spectrum (πχ Sir Lancelot) και τα A8 προσφερουν κατωτερη εμπειρια IMHO.
Ως κονσολάς θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτό. Αν ένα πράγμα δεν μου άρεσε ποτέ στα home σε σχέση με τις κονσόλες ήταν το χαμηλό frame rate στα περισσότερα games (λίγο καλύτερα στον C64 γενικά). Ακόμα και στο Atari 2600 βλέπαμε 60fps... Επίσης τα χρώματα είναι πολύ καλύτερα γιατί έχουμε έντονα κόκκινα, μπλε κλπ και όχι σκοτωμένα κίτρινα μουσταρδί και μωβ...ChrisTOS είπε:Τώρα για την κατώτερη εμπειρία θα διαφωνήσω, τα περισσότερα παιχνίδια στον Α8 είναι κολλημένα στα 60fps κάτι που δεν συμβαίνει στα 2 z80
Όχι, ο A8 δεν βγάζει RGB. Μπορείς βέβαια να βγάλεις S-Video και νομίζω ότι υπάρχουν και converters για HDMI.Captain Kal είπε:Καλά, δεν έχεις ένα scart της προκοπής, να βάλεις?
Αν η έξοδος monitor, είναι ίδια, με τον 130ΧΕ που έχω, βγάζει γιατί τον έχω δοκιμάσει. (Ήταν και ο billy μαζίΌχι, ο A8 δεν βγάζει RGB. Μπορείς βέβαια να βγάλεις S-Video και νομίζω ότι υπάρχουν και converters για HDMI.
Παρόμοια απορία είχα κάποτε και εγώ. Moυ απάντησε σχετικά ο φίλος npac, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία και τεχνικές γνώσεις πάνω στα οκτάμπιτα atari. (η απάντηση βρίσκεται στις δύο τελευταίες παραγράφους του post)Wally είπε:Επισης περιμενα απο τοσο μεγαλη παλετα, καλυτερη επιλογη χρωματων στα παιχνιδια. Λιγα με εντυπωσιασαν εκει οπως πχ το Rainbow Walker. Καπου νομιζω ειχα διαβασει (αλλα δεν το βρισκω) οτι η επιλογη χρωματων στα Α8 βασιζοταν στο ιδιο hue (?)
Έχουμε καμιά διεύθυνση, μπας και αποφασίσω να στείλω, Atari 130xe, και megaSte 2 για επισκευή?Το joystick port είναι εύκολο να το φτιάξεις. Λογικά έχει το γνωστό θέμα που θέλει μια μικρή ανανέωση των κολλήσεων στη πλακετά. Το δικό μου το είχα πάει πάμπολες φορές για αυτή την επισκευή
ΟΚ! Κατάλαβα!!!Το μονο που χρειάζεται είναι να βάλει λίγο καλάι κάτω εκεί που γίνεται η σύνδεση της θύρας με τη μητρική.
Ευκαιρία και για ένα καθάρισμα λοιπόν!!!! (Όταν το αποφασίσωΠαίρνει περίπου 10 λεπτά με το λύσιμο και το δέσιμο του Atari.
Nemo είπε:Προβολή συνημμένου 107474
Kaz Kompo 2013 Τι ειναι αυτο ????
Ολες οι Atari 8 bit νεες game κυκλοφοριες του 2013 συγκεντρωμμενες σε ενα αρχειο .
Καλα και τι κανουμε στο παρων thread στις προηγουμενες σελιδες , (μπορει να πει καποιος )???
Αν και οι περισσοτερες σημαντικες-τρανταχτες κυκλοφοριες αναφερθηκαν ηδη ,ολο και καποια -αρκετα απ οτι φαινεται απο τις 80+ entries- θα μας ξεφυγαν ,οποτε ειναι ευκαιρια να τα προσεξουμε σε δευτερο χρονο.
Βεβαια περα απο το προφανες ολα σε ενα/οργανωτικο κινητρο των game κυκλοφοριων του 2013 , παραλληλα διοργανωνεται και ψηφοφορια για τα κορυφαιa games της χρονιας ....
H λιστα αλφαβητικα
Τα κατεβαζετε ολα μαζεμενα σε ενα >>>> d/load link μολις εναμιση Mb .
Προέλευση >>> http://atariage.com/forums/topic/225673-kaz-kompo-2013-vote-for-your-favourite-games-from-the-last-year/