Χαίρομαι που σας άρεσαν οι φωτογραφίες από τα διαφημιστικά.
Rapunjel και fraoulitsa, μπράβο που διατηρήσατε σε τόσο καλή κατάσταση τις πρώτες σας κούκλες! Είναι πανέμορφες! Fraoulitsa είναι απίστευτο ότι κράτησες μέχρι και το κουτί!
Makisimos, λες η Νϊκη να έχει γίνει συλλέκτης bibi bo και να την ρίξεις τελικά, τόσα χρόνια μετά, προσφέροντάς της απλόχερα όλη σου τη συλλογή?
Αναστασία μου, πράγματι αυτά τα παιχνίδια ήταν ακριβά και απαγορευτικά για τις μικρομεσαίες οικογένειες. Επειδή μου το ζήτησε ο makisimos θα σας πω για το μπάνιο.
Εκείνη την εποχή λοιπόν, δεν ήταν εύκολο να μας πάρουν οι γονείς μας πολλά από τα αξεσουάρ της bibi bo. Μια κουκλίτσα, κανα ρουχαλάκι, μέχρι εκεί.... Εγώ σαν παιδί ούτε ζήλευα, ούτε ζήταγα πράγματα, όμως ήθελα οπωσδήποτε ένα δωμάτιο της bibi bo. Και το ζήτησα. Μέναμε σε ένα μικρό χωριό, που δεν είχε τέτοιες πολυτέλειες. Το μοναδικό παιχνιδάδικο που υπήρχε, σας έχω μιλήσει γι'αυτό, εκείνη την εποχή δεν έφερνε bibi bo, γιατί όπως μου έχει εξηγήσει ο φίλος μαγαζάτορας, η el greco τους υποχρέωνε να βάζουν μεγάλες παραγγελίες, τουλάχιστον από 50 κομάτια και φυσικά στο χωριό κανείς δεν θα το τολμούσε! Θα έμεναν όλα στοκ (πο πο τυχερή που θα ήμουν να είχε τέτοιο στοκ σήμερα!!!!!!). Η μόνη λύση λοιπόν ήταν η Αθήνα. Στην Αθήνα ο μπαμπάς μου πήγαινε για δουλειές σχεδόν κάθε βδομάδα. Μία μέρα λοιπόν μου υποσχέθηκε ότι το βράδυ που θα γυρίσει, θα μου έχει φέρει και ένα δωμάτιο της bibi bo. Μέσα μου ευχόμουν να είναι η κρεβατοκάμαρα (το σαλόνι το είχε η ξαδέρφη μου, που μου το χάρισε κιόλας και ήταν σαν να το έχω) ή η πισίνα. Το είχα αναφέρει κιόλας. Δεν τα είχα δει πως είναι, εκτός από το σαλόνι, αλλά εννοείται πως αν σε αυτή τη ζωή μου αναλογούσε ένα δωμάτιο, δεν ήθελα να είναι το μπάνιο! Καταλαβαίνετε, πώς να ζουν δυο πριγκίπισες μέσα σε... ένα μπάνιο! Εκείνο το βράδυ, απέκτησα το πρώτο και μοναδικό δωμάτιο που μου αναλογούσε και ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ! Νομίζω ότι είχα πλαντάξει στο κλάμα, δεν θυμάμαι όμως αν το έκανα μπροστά στον μπαμπά μου ή μόνη μου στο δωμάτιό μου.... Φυσικά ο μπαμπάς μου μου εξήγησε ότι είχαν εξαντληθεί όλα τα άλλα και επειδή ήθελε οπωσδήποτε να μου φέρει ένα δωμάτιο όπως μου υποσχέθηκε, σκέφτηκε ότι δεν θα με πείραζε....
Aναστασία, είχες ΑΝΤΡΑ baby sitter? Πρωτοποριακό! Εμένα κάποιες μέρες της εβδομάδας με πρόσεχε μια κυρία, που στα νιάτα της ήταν χορεύτρια/κονσοματρίς σε καμπαρέ σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης και στην Αραπιά, όπως μου έλεγε και δεν καταλάβαινα που είναι αυτή η περίεργη χώρα!!