Ευχαριστώ rapunjel και fraoulitsa για το θάρρος που μου δίνετε για τη μεταμόρφωση της κουκλίτσας μου. Rapunjel μου, ναι θα της προσθέσω μαλλιά αν με ενισχύσεις! Τις οδηγίες τις έχω διαβάσει, μαζί με όλα τα tips που παρακολουθώ ότι γράφετε! Θα φωτογραφίζω τα στάδια για να το δείξω στο thread συντήρηση.
Παιδιά, βλέποντας τις δύο υπέροχες φωτογραφίες από τις δύο πανέμορφες κουκλίτσες της fraoulitsa διαπίστωσα ότι πράγματι η bibi bo με μπούκλες και βραδινές τουαλέτες/φορέματα εποχής είναι ασύγκριτη. Οπως η ωραία μου κυρία που είχε ποστάρει ο georgeikos και είχα πάθει πλάκα! Επειδή όμως αυτά τα φορέματα, όπως τα hollywood legends που μας έδειξε ο georgeikos συνήθως πουλιούνται με κούκλες, αν εντοπίσει κάποιος κανένα σκέτο μπορεί να με ενημερώσει? Ευχαριστώ προκαταβολικά!
Τα έπιπλα β' περιόδου που αναφέρεις rapunjel μου, τα έχω δει σε μαγαζιά. Μου έχει μάλιστα ένας καλός φίλος κρατημένο το σετ με τις καρέκλες και την ομπρέλα για την πισίνα. Πισίνα βέβαια δεν θα έχω.... :xm: Πιστεύω να τα πάρω με τον καινούριο χρόνο και να σας τα δείξω. Η rapunjel μας έχει δείξει την κρεβατοκάμαρα, έτσι? Είναι ροζ, σε αντίθεση με τα διάφορα χρώματα που είχε η α' περίοδος.
Παιδιά, είναι περίεργο που ότι βγήκε μετά το 1985 το αγνοούσα εντελώς! Συνέχιζα να παίζω με τα παλιά, μήπως κάποιος με είχε παραπληροφορήσει ότι σταμάτησε να κυκλοφοφεί η bibi bo? 8)8)Δεν μπορώ να θυμηθώ.... Γιατί δεν είναι ότι τα μάζεψα και τα πέταξα, συνέχισα να τις ντύνω τις κούκλες μου με τα ρούχα που είχα, απλά δεν αγόραζα καινούρια, είχα λίγο μεγαλώσει φαίνεται. Rapunjel είχαν διαφημιστικά στην τηλεόραση??? Μου κάνει εντύπωση που δεν θυμάμαι τίποτα!