Χμ............
Νικολέτα1983, συμφωνώ με κάποια από όσα είπες, δεν έχω τη διάθεση να επεκταθώ σε αυτά, μιας και εδώ προσωπικά το βλέπω σαν χώρο ψυχαγωγίας (με την αρχαία έννοια της λέξης αυτής), διαφωνώ όμως με τον τρόπο που ειπώθηκαν! Εάν έχεις τη διάθεση να συνεχίσουμε να ανταλλάσσουμε εμπειρίες σχετικά με την κουκλίτσα του τίτλου του thread, καλώς ήρθες στην παρέα μας! Αν ήθελες μόνο να πεις αυτό το "παράπονο", τότε θα ήθελα να πω ότι αν και "παίζουμε" ακόμη με κούκλες, είμαστε μεγάλα παιδιά και δεν νομίζω ότι χρειαζόμαστε (πια) παιδαγωγό!
Συμφωνώ με τον makisimos ότι ο σκοπός του thread δεν είναι να διαμορφώσει χαρακτήρες! Είμαστε ενήλικες πια, ο καθένας αποφασίζει αν θα πουλήσει, αν θα χαρίσει, αν θα κρατήσει. Είναι επίσης επιλογή μας αν θα αγοράσουμε ακριβά, φτηνά, ή καθόλου! Πάντως, όσο περνάει από το χέρι μου, δεν θα αφήσω κάποιον που ξέρω ότι θέλει κάτι πολύ να το χάσει, εάν πέσει στην αντίληψή μου! Ακόμα και αν το ίδιο αντικείμενο το θέλω κι εγώ και αναγκαστώ να το "στερηθώ"... Το ίδιο γνωρίζω ότι κάνουν οι περισσότεροι από την παρέα που έχουμε φτιάξει.
Rapunjel μου αγαπημένη, προσωπικά δεν νιώθω ακριβώς "συλλέκτης" παιχνιδιών. Εδώ μέσα που βρίσκονται παραταγμένα αυτές οι κούκλες και δεκάδες άλλα παιχνίδια υπάρχει μια νέα ζωούλα που καθημερινά ανακαλύπτει τα συναισθήματα μέσα από αυτά!
Τώρα που η ανθισμένη άρχισε τα ταξίδια, ποιός την πιάνει! Λάμπει όπως πάντα rapunjel μου!
Η Πωλίνα, στέλνει φιλιά σε όλους και ένα περισσότερο στην Αναστασία, που πρόσφατα ανακάλυψα πόσο αγαπάει την τέχνη! Στο χέρι της κρατά μια πουλτσινέλα (διόρθωσέ με Αναστασία) κατευθείαν από τη Νάπολη!
Rapunjel μου, παραπονιούνται τα κορίτσια ότι κάνω διακρίσεις και περιμένουν να φωτογραφηθούν κι αυτές! Τι να κάνω, είμαι πολύτεκνη μάνα!