Κι εκεί που πήγα να κάνω τα ψώνια μου στον Σκλαβενίτη, σαν καλός εργένης που είμαι, τι να δω μπροστά από το ψυγείο με τα γιαούρτια??? Ένα κοριτσάκι κάπου 7 ετών με την μαμά του, κρατούσε μια ΒΙΒΙ ΒΟ..!! Και είπα αποκλείεται, είμαστε σε άλλη εποχή..! Κι όμως ήταν ΒΙΒΙ ΒΟ, και απλούστατα το επιβεβαίωσα όταν είδα το ρούχο της..! Το αυθεντικό δαντελοτό νυφικό της el greco..! Ω ναι, ήταν η ΒΙΒΙ ΒΟ νύφη εν έτη 2010-πλησίον-!!!Εννοείοται ότι δεν μίλησα, θα με περνούσαν για παλαβό, αν και πολύ ώρα προσπαθούσα να δώ αν όντως ήταν η ΒΙΒΙ ΒΟ, το οποίο σημαίνει ότι για πολύ ώρα έτρεχα από πίσω τους στις φρουτόκρεμες, στισ σερβιέτες, στα αλλάντικά...ΠΑΝΤΟΥ..!!! Ε στο τέλος αφού το επιβεβαίωσα είπα να φύγω γιατί θα με παρεξηγούσαν..!!! Για μια στιγμ'ή ήθελα να προτείνω στο κορίτσ'άκι να ανταλλ'άξουμε και να της αγόραζα επι τόπου μια καινούργια Μπάρμπι, αλλά λέω άσε γιατί θα φάω κλοτσιές στο τέλος..!
Και αφού πολύ ώρα μου έκανε εντύπωση πως είδα μια ΒΙΒΙ ΒΟ σε πλήρη χρήση από ένα μονμτέρνο κοριτ΄σακι, ανεβαίνω στον πρώτο όροφο να αγοράσω αρωματικό αυτοκινήτου και πιάνει το μάτι μου πάλι κάτι δεκαετίς 80..!!!! Και λέω δεν είναι δυνατόν σήμερα, βρίσκομαι στον Σκλαβενίτη του '80...!
Ω-και πάλι-Ω ναι..:!!!!!! Β΄ρηκα στα dvd με παιδικά την ταινία "ΟΙ ΠΥΓΟΛΑΜΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΤΟΥ ΑΗ ΒΑΣΙΛΗ",που μεταφρασμένο στην γλώσασα τηςε δεκαετίας μας δεν είναι άλλο από τους γνωστούς κι αγαπημένους"ΦΩΤΕΙΝΟΥΛΗΔΕΣ" σε 2 Χριστουγεννιάτικες ιστορλίες..!! Και μόνο που είδα το εξώφυλλο με τους φωτεινούληδες, πριν το καταλάβω είχε μπει κατευθείαν στο καλάθι μου..!!
Με λίγα λόγια σήμερα τα ψώνια μου είχαν άρωμα δεκαετίας 80 σε Χριστουγεννιάτικους ρυθμούς..!!!!