BIBI-BO s ευχαριστούμε πολύ , και ειδικά εγώ προσωπικά που δεν είχα πληροφορίες επαρκείς για την LILI LEI..!!!!! Να είσαι καλά με υγεία κι εσύ κι ότι επιθυμείς..!
Για την φιλενάδα της ΒΙΒΙ ΒΟ τι να πω εγώ τώρα..!! Είναι πολύ ΗΟΤ, δεν ξέρω έχει χε'ιλια Παπαρίζου και κάτι μου κάνει..!!! Για τα μαλλιά έχεις δίκιο, είχα την εντύπωση ότι στις διαφημίσεις τα είχαν μαύρα..!!! Προφανώς όπως είπες η
el greco τα έκανε τα λαθάκια της και πολλές φορές εσκεμένα όταν της τελείωναν τα υλικά..!!!"έλα μωρέ στα Ελληνόπουλα θα τα δώσουμε σιγά μην καταλάβουν την διαφορά" θα έλεγαν αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!
Γι αυτό με τα παπάκια και τον Βουτσά, μόλις βρώ το καλώδιο να το περάσω από το κινητό μου, εννοείται θα στο ποστάρω κατευθείαν..!!!
όταν βρίσκεις χρόνο να ποσταρεις ότι φωτό μπορείς από όλα τα κουτιά που έχεις και να μας δλίνεις πληροφορίες ..!! Είναι όλες πολύτιμες..!!!! Ειδικά για την el greco που της έχω αδυναμία, ότι γνωρίζεις να μας το μεταδίδεις..!!!
Να ξέρεις ότι προσωπικά δεν σε ζηλεύω που έχεις τόσα πολλά παιχνίδια, αλλά ειλικρινά
σε θαυμάζω που είχες την προνοητικότητα να αρχίσεις την συλλογή σου σε μια εποχή που ισως κανένας ακόμη δεν τους έδινε σημασία μιας και τα είχαμε "φρέσκα" τοτε..!
Θυμάμαι που τα έβλεπα για χρόνια, και σχετικά πρόσφατα μην σου πω, και ούτε για φτήσιμο δεν τα είχα!! Και κοίτα τώρα πως άλλαξαν οι εποχές..!
Αυτό θα πει ότι είσαι ικανός για BUSINES..!!Βλέπεις μπροστά, πριν καν κοιτάξουν οι άλλοι..!!!!
Άξια λοιπόν βρεθήκαν στα χέρια σου όλοι αυτοι οι θησαυροί που απ ότι είδαμε όλοι τα διατηρείς σε τόσο καλή κατάσταση!!!!!!