Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Τα κορίτσια πήγαν και πήραν τη Νόρα από το κομμωτήριο και πάνε βόλτα...

picture.php

picture.php

picture.php

Καλα τι κομμωσεις ειναι αυτες που φτιαχνουν τα χερακια της Rapunjel!!!!!

Mιλαμε ολα τα λεφτα!!!!!!

Και το φοβερο ξερεις ποιο ειναι MytinyWorld ετσι; Οτι μετα τις αλλαζει!!!!!!

Εγω αμα πετυχαινα τετοιο μαλλι στην κουκλα θα την εβαζα σε βιτρινα να μην χαλασει!!!!!

Αυτη ειναι η μαγεια της Rapunjel μας! Λες και τα φτιαχνει τα χτενισματα με μαγικο ραβδακι!!!!! Αχ τι ωραια μετα απο τετοια αγχωτικη μερα να βλεπουν τα ματια μου τετοιες νεραιδουλες!!!!

bibi-bo

Αφού δεν μπορώ να κεράσω την Αναστασία μας και τη mytinyworld μας έστω ένα καφεδάκι κερνάει η Ανθισμένη τις δύο φίλες της και συζητάνε τι ρούχο θα φορέσουν στο ρεβεγιόν...

Υ.Γ. Όσο για τα χτενίσματα όταν κάτι το κάνεις τόσο εύκολα δε σου φαίνεται σπουδαίο. Πάντως είναι πιο εύκολο από όσο φαίνεται...

picture.php

picture.php

picture.php

Τι όμορφες εικόνες!!! :D Σαν να είμαι εκεί και να πίνω μαζί τους καφεδάκι! Παιδιά, καταλαβαίνετε τι μας ετοιμάζουν τα κορίτσια για το ρεβεγιόν...!!! :coolglasses:

Αφήστε έχω σκάσει..... :( Με το ντύσε ξεντύσε τις κούκλες μέσα στη μαύρη νύχτα, κάπου έχασα το ένα χρυσό γοβάκι bibi-bo από το ένα και μοναδικό ζευγάρι που έχω :( . Το ανακάλυψα πριν 2-3 μέρες και έχω φάει τον τόπο, αλλά πουθενά.. Θα σκάσω... :cry: Λέω να αδιάσω τη σακούλα της ηλεκτρικής σκούπας μπας και είναι εκεί :cry: :cry:

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld αν δε το βρεις εγώ είμαι εδώ! Θα σου στείλω ένα ζευγάρι χρυσά γοβάκια μαζί με ένα ζευγάρι χρυσά σκουλαρίκια! Μη μου στενοχωριέσαι. :D

Η Νόρα λοιπόν πήγε στο κομμωτήριο και δοκίμασε διαφόρες κομμώσεις.

Στην πρώτη φωτογραφία τα πραγματικά μαλλιά της Νόρας. Στις άλλες χτενίσματα διαφορα χωρίς να κοπεί ούτε τρίχα!

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

picture.php

Rapunjel μου πάει και τεκείωσε είσαι ΑΣΤΕΡΙ..!! Μα τι κομμώσεις είναι αυτές..! Ακόμη κι εγώ που σαν αγ'όρι δεν έχω ιδέα καν πως λέγονται και μου κινεί το ενδιαφέρον το πόσα διαφορετικά σχήματα δίνεις στα μαλλιά της ΒΙΒΙ ΒΟ...!!!

Πίσω από την κούκλα είδα κάτι που λέει el greco..!! Τι είναι αυτό???

ΧΡΟΝΙ ΠΟΛΛΑ με ΥΓΕΙΑ κι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΥΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!

Και ενώ τα τρία κορίτσια μας ταξιδεύουν, παραμονή πρωτοχρονιάς, η κουκλίτσα μας ετοιμάζεται για το ρεβεγιόν! Με τουαλέτα και γόβες el greco, λευκό παλτό με οικολογική γούνα barbie model muse και ασημί πουγκάκι sindy hasbro είναι πανέτοιμη για τη μεγάλη βραδιά! Ο καινούριος χρόνος θα την υποδεχτεί ανανεωμένη, μετά από 27 περίπου χρόνια!

Σας εύχομαι μια ΚΑΛΗ, ΤΥΧΕΡΗ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ!!

picture.php

picture.php

Η τελευταία μέρα του 2009 μου επιφύλασε μια μεγάλη έκπληξη..!!!! Σουζάκια, happy happy κρεβατάκι και ντουλάπα, φωτεινούλη αγκαλίτσα, ΒΙΒΙ ΒΟ αυτοκίνητο-μοτοσυκλέτα και μουσικό παπάκι-μοτ/τα, φόρεμα λευκό Ά περιόδου, κασετίνες-μπρελόκ-χαρτιά αλληλογραφίας ΒΙΒΙ ΒΟ, Αξεσουάρ από την οικογένεια ΒΟ, "τα παπάκια τα καλά" της ΛΥΡΑ με τον Βουτσά στο εξώφυλλο,πολλά πιν-πον, οι τρακατρούκες, el greco παιχνίδια και μια μεγάαααααλη κούκλα της EL GRECO που μιλάει, βρέθηκαν μπροστά μου, φέρνοντάς με προ εκπλήξεως στο κέντρο της Αθήνας..!! Και να φανταστείτε ότι τα έδινε όλα με 1 ευρώ..! Ότι σας είπα τα πήρα όλα με 22 ευρώ..!!! Με 4 τεράααστιες τσάντες έφυγα από εκεί..! Και σκεφτείτε ότι σήμερα ήταν η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ μέρα που άνοιξε..!!!! Πέτυχα το μαγαζάκι, που για 30 χρόνια ήταν στην καρδιά της Αθήνας, στο ξεπούλημα της τελευταίας του μέρας..!!!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ και εύχομαι να ανακαλύψουμε και να διασώσουμε πολλά τέτοια παιχνίδια της γενιάς μας το 2010..!!!

καλησπερα σας..... rapunzel οπως παντα καταπληκτικη με την ιστορια που επλασες μου θυμισε κατι απο τις κασετες bibibo που ειχαν βγει καποτε ....φοβερη ιδεα...

φιλε makisime καταρχην μεγιες....ειλικρινα σε ζηλευω για αλλη μια φορα...οπως αλλοτε,με τα αποκτηματα σου με την καλη εννοια φυσικα....αλλα απορω πως βρισκετε ολοι κι απο κατι κι εγω δεν μπορω.....φαινεται δεν κανω καλο ψαξιμο ειλικρινα εχω ψαξει παντου αλλα τιποτα το μονο που βρισκω ειναι barbie....κι αυτο μεσω e-bay.....εχω απογοητευτει....τελος παντων ελπιζω να περασετε ολοι καλα καλη χρονια και πανω απο ολα με υγεια

φιλια!!!!

Καλησπέρα σε όλους. Πρώτα από όλα Καλή Χρονιά με υγεία και ευημερία και ότι επιθυμείτε πιο πολύ να σας συμβεί μέσα στο 2010. :happyjump: Μετά από καιρό υπεραπασχόλησης λόγω των γιορτών και κάποιων άσχετων προβλημάτων, επιτέλους κατάφερα να βγάλω λίγες φωτογραφίες από τη Lili-Lei πού είχα υποσχεθεί. Επίσης αν και καθυστερημένα να λίγες φώτο απο μία απο τις πίο αγαπημένες μου bibi-bo με Χριστουγεννιάτικο θέμα. :wub: Rapunzel οι photo σου, είναι υπέροχες όπως πάντα. Επίσης έχω μείνει με τις αλλαγές στα μαλλιά της όμορφης bibi-bο σου, τυχερούλα, που έχει έμπειρο προσωπικό κομμωτήριο στο σπίτι της! ;) Μακισιμε απίστευτα τα ευρήματα σου. Συγχαρητήρια που ήσουνα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή. Θα ήθελα να δω αυτό το παπάκι με το Βουτσά στο κουτί. Χεχε Πρέπει να το είχα μικρός. :P Να οι φωτογραφίες μου λοιπόν. H Lili-Lei έβγαινε με 4 διαφορετικές τουαλέτες. Με χρυσή με ροζ καρδιές, χρυσή με χρυσές καρδιές, Φούξια με λουλούδια, και Τουρκουάζ με λουλούδια. Τι άλλο μμμ… Α ναι Η Lili-Lei που έχω φωτογραφίσει με το τουρκουάζ, έχει ξανθά μαλλιά ενώ κανονικά θα έπρεπε να έχει γκριζοκαφέ μαλλιά! Την έχω και με τέτοια με το ίδιο φόρεμα. Το εργοστάσιο έκανε ένα λαθάκι, χεχε :o όχι ότι είναι το μόνο. Χεχε Τα αγαπώ αυτα τα λαθάκια της στιγμής, προφανώς τελείωσε το γκρι χρώμα εκέινη τη στιγμή. :o LOL Αυτά λοιπόν, Ότι άλλο θυμηθώ θα επανέλθω. Καλή Χρονιά ξανά σε όλους.. xx :flower:

081.jpg

075.jpg

089-1.jpg

099.jpg

119.jpg

094.jpg

103.jpg

109.jpg

108.jpg

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
BIBI-BO s ευχαριστούμε πολύ , και ειδικά εγώ προσωπικά που δεν είχα πληροφορίες επαρκείς για την LILI LEI..!!!!! Να είσαι καλά με υγεία κι εσύ κι ότι επιθυμείς..!

Για την φιλενάδα της ΒΙΒΙ ΒΟ τι να πω εγώ τώρα..!! Είναι πολύ ΗΟΤ, δεν ξέρω έχει χε'ιλια Παπαρίζου και κάτι μου κάνει..!!! Για τα μαλλιά έχεις δίκιο, είχα την εντύπωση ότι στις διαφημίσεις τα είχαν μαύρα..!!! Προφανώς όπως είπες η el greco τα έκανε τα λαθάκια της και πολλές φορές εσκεμένα όταν της τελείωναν τα υλικά..!!!"έλα μωρέ στα Ελληνόπουλα θα τα δώσουμε σιγά μην καταλάβουν την διαφορά" θα έλεγαν αχαχαχαχαχαχαχαχαχ!!!

Γι αυτό με τα παπάκια και τον Βουτσά, μόλις βρώ το καλώδιο να το περάσω από το κινητό μου, εννοείται θα στο ποστάρω κατευθείαν..!!!

όταν βρίσκεις χρόνο να ποσταρεις ότι φωτό μπορείς από όλα τα κουτιά που έχεις και να μας δλίνεις πληροφορίες ..!! Είναι όλες πολύτιμες..!!!! Ειδικά για την el greco που της έχω αδυναμία, ότι γνωρίζεις να μας το μεταδίδεις..!!!

Να ξέρεις ότι προσωπικά δεν σε ζηλεύω που έχεις τόσα πολλά παιχνίδια, αλλά ειλικρινά σε θαυμάζω που είχες την προνοητικότητα να αρχίσεις την συλλογή σου σε μια εποχή που ισως κανένας ακόμη δεν τους έδινε σημασία μιας και τα είχαμε "φρέσκα" τοτε..!

Θυμάμαι που τα έβλεπα για χρόνια, και σχετικά πρόσφατα μην σου πω, και ούτε για φτήσιμο δεν τα είχα!! Και κοίτα τώρα πως άλλαξαν οι εποχές..!

Αυτό θα πει ότι είσαι ικανός για BUSINES..!!Βλέπεις μπροστά, πριν καν κοιτάξουν οι άλλοι..!!!! :)

Άξια λοιπόν βρεθήκαν στα χέρια σου όλοι αυτοι οι θησαυροί που απ ότι είδαμε όλοι τα διατηρείς σε τόσο καλή κατάσταση!!!!!! :) :) :)

Μakisime να σαι καλά, Τα λόγια σου με κάνουνε να κοκκινίζω! #) Όσο για τη τη LILI LEI Παπαρίζου κανονικά. XAXA!! Καλό!! Η αλήθεια είναι πως όταν τη βρήκα πρώτη φορά μου φάνηκε περίεργη η φατσούλα της, σχετικά με αυτό που είχα στο μυαλό μου σαν εικόνα από τα παιδικά μου χρόνια! Είναι πολύ γλυκιά όμως και μιλάει επίσης μια χαρά ακόμα. Ότι πληροφορίες έχω είναι χαρά μου να τις μοιράζομαι με όλους σας. Έχω επίσης μια Θεία που έχει στο σπίτι της την πρωτότυπη Bibi-bo Νύφη και θέλω να πάω να τη φωτογραφίσω. Απλά μένει στη Ζάκυνθο. χΕχε.. Θέλω πολύ να το τη φωτογραφίσω και για το site Makisime. ;) Αχ μακάρι να ήξερα νωρίτερα ότι είχα Θεία που δούλευε στην el Greco τότε εκεί στη Ζάκυνθο! Rapunzel, έχεις δίκιο, ναι ακριβώς τότε έβγαινε 1986 με 1987, πάνω σε ένα κόκκινο κερί / λαμπάδα με μεγάλο κόκκινο κουτί! Το θυμάμαι γιατί μικρός προσπαθούσα να το αγοράσω άλλα δε μπορούσα λόγω τιμής και μεγέθους! :( Επίσης έβγαινε και με διαφορετικά χρώματα τούλι, μπλε, κίτρινο, πράσινο, και φούξια. Αχ μακάρι μια μέρα να τις βρω και αυτές. Μεγάλη αδυναμία! Αυτήν σαν της Αναστασίας, μου την έδωσε η γλυκιά μου ξαδέρφη πριν ακόμα αρχίσω να ψάχνω σε παλία μέρη και μαγαζιά. Είναι ίσως η πρώτη Bibi-bo αλλά και η αφορμή που με ώθησε να αρχίσω να ψάχνω! :hurrah:

Καλοί μου φίλοι ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και από εμένα!

Makisimos ευτυχώς που αυτά τα μοναδικά παιχνίδια βρέθηκαν στα πιο κατάλληλα χέρια, μπράβο καλέ μου φίλε! Εχω περιέργεια να μου πεις που ήταν το μαγαζί, γιατί ειδικά το κέντρο της Αθήνας το έχω περπατήσει σπιθαμή προς σπιθαμή με τα πόδια!! Στείλε μου μήνημα, plz!!

Bibibo μου, πολύ όμορφη η πρώτη σου bibi-bo, εγώ παιδιά (νομίζω σας το έχω ξαναπεί) αυτές τις κούκλες τις αγνοούσα! Δεν ήξερα ότι υπήρχαν ούτε λαμπάδα ούτε η λίλι-λέι!!! Μάλλον είχα... άλλα ενδιαφέροντα το 1986 πια!

Βρίσκομαι στο πατρικό μου και μπήκα με μια βραδείας καύσης (χαχαχα) κάρτα να δω τι γίνεται εδώ! Παιδιά, έχω κάνει ανω κάτω το σπίτι και βρήκα μικυ μάους από 1981 και μετά και σε αυτά του 1985 πολλές διαφημίσεις παιχνιδιών που θα τις σκανάρω και θα βάλω στα αντίστοιχα θρεντ! Και της bibibo μας βρήκα! Επίσης έχω να σας πω ότι έχω αποδείξεις ότι η barbie πρωτοκυκλοφόρησε στην Ελλάδα το 1988!!! Υπομονή και θα σας τα δείξω όλα!

Bibibo28 καλή μου φίλη, ψάχνεις μια χαρά, απλά να υπολογίζεις ότι μια φορά γίνεται συνήθως το μπαμ! Μπορεί δηλαδή 3 μήνες να μην έχεις βρει τίποτα και τον τέταρτο να βρεις ένα σωρό! Υπομονή και εξάλλου και εμείς είμαστε εδώ! Μην απογοητεύεσαι!

Rapunjel μου υπέροχες οι κούκλες σου όπως πάντα!

Ο καλός μου φίλος με το παιχνιδάδικο των παιδικών μου χρόνων μου χάρισε το πλυντήριο στεγνωτήριο της barbie, μια κουνιστή καρέκλα της sindy και ένα κοστούμι του κεν! Ολα από τα τέλη της δεκαετίας του 1980! Τα λέω βέβαια λίγο εκτός θέματος, αλλά είναι μεγάλη και η δική μου χαρά!

Βρήκα μια φωτογραφία τυχαία σε ένα διαδικτυακό μουσείο που κάποιος καλός άνθρωπος βλέπω εδω και καιρό πως προσπαθεί να φτιάξει, και είχε την μία και μοναδική φωτογραφία της ΒΙΒΙ ΒΟ..!! Μα δεν ειναι....ΚΟΥΚΛΑΡΑ???

picture.php

Happy New Year!!!!!

Ω!!!! Home sweet home!!!! Με το καλο ηρθαμε στο ρετρομανιακο μαγικο σπιτακι!!!! :D :D:D

Καλη χρονια παιδια!!!!! :) :) :)

H Rapunjel μας εβγαλε σουπερ φωτογραφιες, η Mytinyworld μας εχει πλεον μια παιδικη Κουκλιτσα που ειναι πιο ομορφη πιστευω απο ολες τις καινουριες της, ο Μακισιμος μας βρηκε εναν θησαυρο ξεπουληματος σε ανυποπτη περιοχη!!!!

Δεν σε ζηλευω καθολου Μακισιμε γιατι μολις τωρα εχω ξεκινησει να βαζω σε μια σειρα τις κουκλες μου και το χειροτερο που θα μπορουσε να μου συμβει ειναι να επεφτα πανω ΚΑΙ σε επιπλα!!!! Ειμαι αποκλειστικη κουκλομανα εγω, δεν θελω ακινητα και αυτοκινητα!!!!! :P :P:P

Περιμενω οδηγιες για την ανανεωση της συλλογης σου!!!!

Η Λιλι Λει, ειναι οντως σαν την Παπαριζου, μα εχει τον στραβισμο της Αφροδιτης; :P :P:P :D :D:D

Πανεμορφα ρουχαλακια εχει, φιλε bibi-bο!!! Σε ευχαριστουμε παρα πολυ που μας εβαλες αυτες τις φωτογραφιες!!!!

Ειναι πολυ σημαντικες για την περισυλλογη τοσο πολυτιμων στοιχειων για την ιστορια αυτης της κουκλας!!! Εισαι φοβερος!!! :)

Και εγω, οπως εσυ, ηθελα να παρω εκεινη την λαμπαδα που οπως λες δεν μπορουσες να παρεις μικρος, με την ΒΙΒΙΒΟ, αλλα μονο λογω της τιμης, και του γεγονοτος οτι η νονα μου με ειχε γραμμενη και μετα την βαφτιση δεν ματαξαναρθε!!!!

Αξιζαν ομως τοσα χρονια φτυσιματος γιατι στο τελος αποχτησα Νονο με πεντιγκρι και δυο νεραιδες Νονες!!!! :flower:

Ειναι πανεμορφη η ΒΙΒΙΒΟ που ποσταρες Μακισιμε!!! Πολυ χειμωνιατικη και ζεστη!!!!!

bibi-bo

Γλυκέ makisime την έχω δει εδώ και καιρό αυτή τη φωτογραφία και τη βρίσκω μελένια. Συγχαρτήρια σ' αυτόν τον άνθρωπο για το διαδικτυακό μουσείο που φτιάχνει!

Λατρεμένη Αναστασία μας έλειψες!!! Καλή χρονιά!!! Ευχές και από τις τρεις bibi-bo πρωταγωνίστριες!

picture.php

picture.php

picture.php

bibi-bo

Έκατσα και άλλαξα μακιγιάζ και βλεφαρίδες στην Ανθισμένη και μακιγιάζ στην Ιωαλιάνα. Η Ανθισμένη με δυσκόλεψε πολύ γιατί δεν έχει σχισμή στα μάτια να μπουν οι βλεφαρίδες. Σας παρουσιάζω τα αποτελέσματα...

picture.php

picture.php

Rapunjel μου γλυκεια, μου αρεσουν ακομα πιο πολυ τωρα!!!!!! :D :D

Μηπως να βαλεις στην Ανθισμενη και λιγη σκια γαλαζια αληθινων καλλυντικων μακιγιαζ, οπως εκανε η MytinyWorld; :) Να σφουμαρεις λιγο την γραμμουλα που εχει πισω απο τα ματακια της;

Εγιναν πανεμορφες και οι δυο, παντως!!!!!! Ειναι κουκλιτσες!!!!!

Συγχαρητήρια ραπουνζέλ μου, μπράβο, χίλια μπράβο!! Η ανθισμένη είναι ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ έτσι, της κάνει πολύ πιο καθαρό το βλέμμα! Τέλεια! Και η Ιωαλιάνα, έχει πιο γλυκό βλέμμα τώρα νομίζω!

bibi-bo

Χαίρομαι που σας αρέσουν! Λατρεμένη μου Αναστασία δεν μπαίνει τίποτα πίσω από τις βλεφαρίδες γιατί είναι κολλημένες πάνω από τα μάτια! Μόνο πάνω στις βλεφαρίδες μπορεί να αλλάξει το χρώμα. Τους έβαλα ακριλικό γαλάζιο αραιωμένοο με νερό γιατί ομομαύρες την αγρίευαν πολύ! Και στις δύο έβγαλα τα κραγιόν και τις άφησα με το κανονικό χρώμα χειλιών που είχαν.

picture.php

picture.php

Πίσω
Μπλουζα