Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Η Ανθισμένη με το νέο της λουκ με πράσινο φουστανάκι!

picture.php

picture.php

Λοιπόν, η ΒΙΒΙ ΒΟ με φόρεμα Ά ΠΕΡΙΟΔΟΥ, κλασικό el greco, και πολύ εντυπωσιακό..1 Δεν διασώθηκε όλο το κουτί του, αλλά μόνο η εσωτερική του καρτέλα..! Από εκει κατάλαβα ότι ήταν ΛΕ ΓΚΡΕΚΟ..!! Και από την πολύ σκόνη στο παιχνιδοπολείο που το βρήκα..!!

Μαζί και το μουσικό παπίνι..!!!!!

picture.php

picture.php

picture.php

Πως φαινονται ομως τα αγορια... ε Μακισιμο... :P

Εβαλε η ξανθια το ασπρο το καλο το νυφικο να καβαλησει το μηχανακι να το κανει λιμπα!!!

Ειναι πολυ ομορφο αυτο το φουστανι Μακισιμε μου!!! Με γεια!!! :)

Καλησπέρα κι από εμένα! Πρώτα πρώτα, να ευχηθώ σε όλους και όλες καλή χρονιά! Μακάρι ο νέος χρόνος να σας φέρει ό,τι ποθείτε!

Κατά δεύτερον, Μακίσιμε παιδί μου, το φόρεμα είναι πανέμορφο, μπράβο, αλλά για παπάκι δεν είναι! :P :P :P :P

Θα ήθελα να σας δείξω κι εγώ κάτι που βρήκα στη ντουλάπα μου. Πρόκειται πιθανότατα για στολή πατινάζ, μιας και βρήκα και παγοπέδιλα κ έχω ενθουσιαστεί γιατί δεν είχα ξαναδεί κατι παρόμοιο.

Θα μου λύσετε μια απορία παιδιά;

Παρατηρώ με προσοχή τα μάτια στις κούκλες από τις φωτό που ανεβάσατε.

Όταν ξαπλώνουμε τις κούκλες τα μάτια κλείνουν; Θυμάμαι η αδερφή μου είχε κάποιες που έκλειναν τα μάτια τους!

Δεν μπορώ να το καταλάβω από τις φωτό αυτό........ Θυμάμαι ήταν χαρακτηριστικό της εποχής που αναφέρετε εδώ και πολύ "cool" χαρακτηριστικό τότε!!!!!!!

Ξέρει κανείς την "πατέντα" ποια εταιρεία την είχε κατοχυρώσει;

Γεια σου Pooky! Στις Bibi-bo, όχι, τα μάτια δεν κλείνουν. Δεν γνωρίζω αν κούκλες παρόμοιες έχουν αυτό το χαρακτηριστικό. Αυτό που ξέρω με βεβαιότητα είναι πως τα μάτια έκλειναν σε κούκλες πιο μεγάλες, έχω μια τέτοια αγορασμένη από το Μινίον τόοοοοτε, η οποία έχει και δισκάκι για να μιλάει. :P Δεν έχω ιδέα ποια εταιρεία είχε κατοχυρώσει την "πατέντα", θα ήθελα κι εγώ πολύ να το μάθω όμως!

Αναστασια είπε:
Ω!!!! Η Λιλι Λει, ειναι οντως σαν την Παπαριζου, μα εχει τον στραβισμο της Αφροδιτης; :P :P:P :D :D:D Πανεμορφα ρουχαλακια εχει, φιλε bibi-bο!!! Σε ευχαριστουμε παρα πολυ που μας εβαλες αυτες τις φωτογραφιες!!!!

Ειναι πολυ σημαντικες για την περισυλλογη τοσο πολυτιμων στοιχειων για την ιστορια αυτης της κουκλας!!! Εισαι φοβερος!!! :)

Και εγω, οπως εσυ, ηθελα να παρω εκεινη την λαμπαδα που οπως λες δεν μπορουσες να παρεις μικρος, με την ΒΙΒΙΒΟ, αλλα μονο λογω της τιμης, και του γεγονοτος οτι η νονα μου με ειχε γραμμενη και μετα την βαφτιση δεν ματαξαναρθε!!!!
Αναστασία μου, ευχαριστώ για τα γλυκά σου λόγια. #) Λυπάμαι για τη Νονά σου. Αυτό δεν ήτανε και το καλύτερο σαν εμπειρία από νονά. :( Makisimos τέλειο το ρούχο της Αʼ περιόδου. Μπράβο! :D Όσο για τη φωτογραφία από την ιστοσελίδα του Μουσείου Ελληνικών παιχνιδιών, είναι όντως απίστευτη. Την έχω δεί και εγώ. Αυτό το Μουσείο βρίσκεται στη Ρόδο. Απλά δεν είμαι σίγουρος αν λειτουργεί και το Χειμώνα. :cool:

Pooky1 όπως ανέφερε και η Fraoulitsa, Τα μάτια της bibi-bo δε κλείνουν σίγουρα. Αυτό συνέβαινε μόνο σε μεγαλύτερες κούκλες, σαν την Πίπι Φακιδομύτη, τα μωρα της el greco, και άλλες. ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Γλυκέ makisime όνειρο το φόρεμα και επιτέλους άλλαξε και η κούκλα φόρεμα! Τρελαίνομαι να βλέπω να αλλάζουν αγόρια φορέματα στις κούκλες και να τις χτενίζουν. Σε πειράζουμε γιατί σε αγαπάμε πολύ!Πάντως την έκανες κούκλα! Να υποθέσω ότι αυτή η κούκλα είναι η πρωταγωνίστρια σου; Πανέμορφη!

Γλυκειά fraoulitsa πανέμορφη η κούκλα σου με το φόρεμα του πατινάζ! Μόνο λίγο χτένισμα θέλει!

Οι μόνες κούκλες αυτού του μεγέθους που ανοιγοκλείνουν τα μάτια τους είναι κάποιες Sindy Pedigree και οι Barbie ωραίες κοιμωμένες! Οι bibi-bo ποτέ! Αν κάποιος τις ξανακυκλοφορήσει παρακαλώ πολύ να ανοιγοκλέινουν τα μάτια τους! 30 χρόνια ξάγρυπνες είναι!

Η Νόρα που περνάει πολλά στο φωτορομάντζο Μια χριστουγεννιάτικη ιστορία με την Bibi-bo με ρούχα και μαλλιά σταρ μιας και τώρα πια είναι πρωταγωνίστρια!

picture.php

Κι επιστρέφω με φωτογραφίες που πραγματικά αυτές κι αν είναι συλλεκτικές..!!!

Κούκλες ΒΙΒΙ ΒΟ μπορεί να ξέμειναν από εδώ κι από εκεί, αλλά πόσο εύκολο είναι άραγε να βρεθούν ύστερα από 30 χρόνια τα σχολικά είδη που είχε βγάλει τότε η el greco με το λογότυπο της ΒΙΒΙ ΒΟ???

χμ...... για ρίξτε μια ματιά πιο κάτω..!!!!!!

ΚΑΣΕΤΙΝΑ ΒΙΒΙ ΒΟ

picture.php

ΧΑΡΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΡΕΛΟΚ ΒΙΒΙ ΒΟ

picture.php

picture.php

bibi-bo

Γλυκέ makisime πάνκομψα και πολύ γλυκά! Σε ευχαριστούμε που μας τα δείχνεις!

Κασετίνα δεν είχα δει ποτέ bibi-bo ή δεν τις θυμάμαι!

Απίθανα Μακίσιμε! Ιδέα δεν είχα ότι υπήρχαν και τέτοια πραγματάκια! Γνωρίζει κανείς πότε περίπου κυκλοφόρησαν;

Έχω κι άλλα , έχω κι άλλα,...!! Τώρα που βρήκα το καλώδιο απ το κινητό και μπορώ να ανεβάσω..!!! Βλέπω έχουμε αγρυπνία απόψε..!!!!

Συνεχίζω με το τζιπ της ΒΙΒΙ ΒΟ , που αναφέρεται στο κουτί ώς το "σαραβαλάκι"..!!

picture.php

Και μέσα με το ζεύγος εντός, για να δείτε την αναλογία αμαξιού και κούκλων..!!

Συγνώμη για την shokin σκηνή της ΒΙΒΙ ΒΟ με ολίγον το στήθος έξω από το φόρεμα ειλικρινά ήταν τυχαίο..!! :)

picture.php

Μας πέθανες μάκο μου, έχω σκάσει μιλάμε από τη ζούλια μου :P

Καλά, μιλάμε έπιασες το τζόκερ πρωτοχρονιάτικα, αυτά είναι θησαυρός! Εύχομαι καλέ μου φίλε όλο το 2010 να είναι όμορφες ανακαλύψεις! Βιαστείτεεε, βγαίνουν στη σύνταξη ένας ένας!!! :D

bibi-bo

Πολύ χαίρομαι που έπεσαν στα χέρια του makisimou τα παιχνίδια αυτά! Φανταστείτε να είχαν παέι στη χωματερή!

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld έχεις πανέμορφες κούκλες και ένα ανεκτίμητο θησαυρό! Δεν έχεις λόγο να ζηλεύεις! Έχεις μοναδικά πράγματα!

Σου στέλνω μια φώτο της Νόρας!

picture.php

Κοίτα να δεις... Ολόκληρος μικρόκοσμος του οποίου την ύπαρξη βεβαίως και αγνοούσα. Εγώ μόνο τις κούκλες ήξερα, άντε και τη ντουλάπα και κανένα- δυο έπιπλα.... Πότε βγήκαν όλα αυτά; Μακίσιμε για δώσε μας καμιά επιπλέον πληροφορία.... ιστορικής φύσεως!

Αυτά φραουλίτσα μου κυκλοφόρησαν μεταξύ 1982 και 1985! Εγώ τα θυμάμαι, αν και δεν τα είχα, πήγαινα δημοτικό τότε!

Ααααα μάαααααλιστα! Ε ναι, πού να τα ξέρω, ήμουν αγέννητη τότε! :animlaugh: :animlaugh: Όταν πήγα εγώ Δημοτικό η Ελ Γκρέκο είχε ήδη κλείσει/ εξαγοραστεί από τη Hasbro, Οπότε ούτε λόγος για τέτοια πράγματα! :xm:

Σ' ευχαριστώ πολύ Mytinyworld μου!

bibi-bo

Η bibi-bo είχε μεγάλη ιστορία! Δεν ήταν απλά μια κούκλα!

Τα τρία κορίτσια τελειώνουν το φωτορομάντζο και είπανε να πάνε μια βόλτα....

Καλησπέρα! Πολύ όμορφα τα κοριτσάκια τους στη βόλτα rapunjel μου!

Σήμερα είπα να βάλω ένα χειμωνιάτικο ντύσιμο, μιας και έχει πιάσει κρύο έξω. Το φουστάνι, το μπουφανάκι, οι μπότες και η τσάντα είναι όλα αυθεντικά (κ μεταχειρισμένα :P ) της πρώτης περιόδου. :)

Πο πο αυτό θα πει ΒΙΒΙ ΒΟ..!!! Ναι ναι τα αναγνωρίζω, είναι ρούχα el greco του '80..!!!

Για ακόμη μια φορά μας εκπλήσεις Φραουλίτσα..!!! Αν και θα ήθελα να την δω με λίγο πιο....καλοφτιαγμένα μαλλιά..!! χιχιχιχιχιχιχιχι :)

Πίσω
Μπλουζα