Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Ειδες οι άντρες φραουλίτσα μου? Ολο στα κομμωτήρια μας θέλουν! :P

Εγώ φραουλίτσα θα ήθελα να της βάλεις βλεφαρίδες επειγόντως και... εχμ.... να της σιδερώσεις αυτά τα υπέροχα και μοναδικά σπάνια ρουχαλάκια! Αν και δεν τα θυμάμαι, έχουν έναν αέρα βίνταζ... Εχω την υποψία ότι οι μπότες είναι απο τη σειρά ΤΕΞΑΣ, τις είχα κι εγώ αλλά δυστυχώς έχω χάσει τη μία.... Πρέπει να είναι οι ίδιες, δεν φαίνονται πολύ καλά.

Παιδιά, τώρα που περάσανε οι γιορτές και παρελάσανε όλες οι κούκλες με τα καλά τους και αφού σας έδειξα μια σειρά από αυθεντικά και μη ρούχα φορεμένα από την κούκλα μου με το παλιό της λουκ, λέω σιγά σιγά να αρχίσω να σας δείχνω μερικά ακόμη αυθεντικά κομμάτια της πρώτης εποχής, παρουσιασμένα από την ανανεωμένη μου κούκλα! Πιστεύω να τα καταφέρω να ξεκινήσω από σήμερα.... :xm:

ναιιιιιιιιιιιιιιιιιι και την άμαξα επιτέλους..!!!!!! Έχω πάθει ντελίριο με αυτή..!! Με βασανίζεις άγρια..!!

Μακίσιμε μήπως να σου τη φέρω για ρεκτιφιέ στο κομμωτήριό σου? χεχεχεχε!

Mhytinyworld μου, τις βλεφαρίδες φοβάμαι να τις πειράξω, για να είμαι ειλικρινής. Είναι αυτή η αγαπημένη μου κούκλα, μιας κ την έχω... αναστηλώσει και δε θέλω να ρισκάρω μην κάνω κανένα λάθος... :( Όσο για τα ρούχα, δίκιο έχεις, αλλά γίνεται τέτοιος χαμός στη ντουλάπα μου που τσαλακώνονται συνέχεια! :( :( :( Δε σου κρύβω δε πως περιμένω εναγωνίως να δω κι άλλα αυθεντικά ρουχαλάκια!

Φραουλίτσα μου, και τα δικά μου ρουχαλάκια τσαλακώνονται συνέχεια γιατί είναι πολλά και πιέζονται στις ντουλάπες και πριν από τις φωτογραφήσεις τα πατάω λίγο με το σίδερο για να δείχνουν πιο φρέσκα. Μου πήρε περίπου δύο ώρες να τακτοποιήσω όοοοοοολα τα ρούχα που έχω. Ξεκίνησα ψάχνοντας μια κίτρινη ζώνη και ένα ζευγάρι κίτρινα παπούτσια σίντυ για να κάνω μια φωτογράφιση για την αγαπημένη μου ραπουνζέλ και κατέληξα να τακτοποιώ τις ντουλάπες.... Τα χώρισα ανά κατηγορίες γιατι είχαν μπερδευτεί (ΣΙΝΤΥ, ΒΙΒΙ ΒΟ, ΠΕΤΡΑ, ΦΛΕΡ, ΚΑΝΤΙ, ΜΠΑΡΜΠΙ, ΚΛΩΝΟΙ) και έβγαλα στην άκρη αυτά που θα φορέσει το μοντέλο μου! Δεν πρόλαβα όμως να βγάλω φωτογραφίες....

Μακισιμο μου το ξέρω πως θέλεις την άμαξα, αλλά δεν την έχω σπίτι.... Εχω δύο τεράστιες σακούλες γεμάτες πράγματα στο γραφείο μου, γιατί εκεί τα αφήνω μετά τις εξορμήσεις μου στα μαγαζιά... Μου υποσχέθηκε ο άντρας μου (αυτό το άγιο παλικάρι που αναρωτιέμαι πότε θα πετάξει εμένα και τις κούκλες μου από το μπαλκόνι) να πάει αύριο να μου τα φέρει... Είναι και η άμαξα εκεί και ένα σωρό άλλα πράγματα! Λίγη υπομονή ακόμα! Θα είναι σκηνικό ΤΕΞΑΣ μιλάμε!

bibi-bo

Γλυκειά fraoulitsa πανέμορφη η κούκλα σου.Τι γλυκειά!

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε ευχαριστώ για τον κόπο που έκανες να βρεις τα κίτρινα παπουτσάκια και την κίτρινη ζώνη! Περιμένω τις πανέμορφες φωτογραφίες σου με τις υπέροχες σου κουκλές!

Η Νόρα με τζινάκι...

Οι κουκλες της Rapunjel, με τα μαγικα ρουχα και τα φανταστικα μαλλια, και της Fraoulitsas ειναι σουπερ!

Mytinyworld μου, ξερεις ποσοι αντρες εχουν αγιασει λογω των κουκλων; Κι εγω ζω με αυτο το μακρινο αγχος, οτι μια μερα θα παρω μια νεα κουκλα και τοτε θα ξεχειλισει το ποτηρι και θα τα μαζεψει το αμορε και θα με φορτωσει σε ενα καργκο μαζι με την συλλογη μου, να με στειλει πισω στο σπιτι μου!!!!! :precry:

Φραουλιτσα για μαλλια προτιμησε την Rapunjel μας, γιατι στο κομμωτηριο του Μακισιμου :xm: :xm: :xm: :xm: μπορει να βρεθει η κουκλα πανω σε κανα σαραβαλακι με φουστανι....ελαφρων ηθων! :o :O:O

Παιδια εδω δεν προλαβαινω να σιδερωσω τα δικα μου, που καθομαι και παιζω με εσας στο φορουμ...που να ειχα να σιδερωσω και της ΒΙΒΙΒΟ!!!!!! :D :D:D

bibi-bo

Λατρεμένη μου Αναστασία δεν νομίζω ότι κανείς έχει πιο όμορφες κούκλες από σένα! Ακολουθεί η πολυαγαπημένη μου mytinyworld και έπομαι μετά...

Η Ιωαλιάν σκέφτεται το επόμενο φωτορομάντζο και επισκέφτεται τους χώρους γυρισμάτων...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
picture.php
picture.php

picture.php

Αυτή η φωτογράφιση έγινε μετά κόπου και βασάνων και είναι αφιερωμένη στον αγαπημένο μου μακίσιμο και σε όλους εσάς!

Δυστυχώς από την άμαξα έλειπε ένα εξάρτημα και δυστυχώς ούτε το άλογο της σίντυ ούτε της μπάρμπι έχει τις διαστάσεις του αλόγου της ΒΙΒΙΒΟ οπότε τα εξαρτήματα που δένει στην άμαξα δεν ταιριάζουν... Το ρούχο είναι από τη σειρά ΤΕΞΑΣ εκτός από το πουκαμισάκι που έχω χάσει το αυθεντικό, αλλά είναι και αυτό βίνταζ μπάρμπι.

Αναστασία μου, ελπίζω να μην ξεχειλίσει το ποτήρι :o :P Αυτό δεν είναι καν σιδέρωμα Αναστασία μου, βάζεις το σίδερο πάνω στο ρούχο των... λίγων τετραγωνικών εκατοστών και ούτε που το κουνάς! Το άλλο σιδέρωμα είναι το ζόρι... :cry:

Αυτά προς το παρόν, θα επανέλθω αργότερα...

bibi-bo

Πολύ όμορφη η άμαξα αλλά πιο όμορφη η κουκλίτσα μας! Πολυαγαπημένη μου mytinyworld όταν περάσει η κούκλα σου από το λιβάδι ας πάρει και την Ανθισμένη που περιμένει...εκεί!

Ερχεται! Ερχεται να την συναντήσει rapunjel μου την ανθισμένη στο λιβάδι, αλλά με τα πόδια, αφού δεν κατάφερε να... δέσει κανένα άλογο στην καρότσα :(

Πολυ πλακα με το σιδερωμα εεεε...

Τωρα να πω οτι οι κουκλιτσες μου δεν ειναι για μενα οι πιο ομορφες του κοσμου θα πω ψεματα!!! Ειναι τα αστερακια του σπιτιου! :) Δεν εχουν τιμη, ειναι ανεκτιμητες!!!

Μηπως στη αμαξα να δεσουμε το σαραβαλακι του Μακισιμου, ή το παπινι, ή την φεραρι της Μπαρμπι;

Αντι για ενα αλογο θα εχουν 50 ιππους!

bibi-bo

Λατρεμένη μου Αναστασία πολύ καλή ιδέα!!! Να μην έρχεται με τα πόδια η πανέμορφη κούκλα της πολυαγαπημένης μου mytinyworld!

Η Νόρα μια που έγινε φίρμα με το φωτορομάντζο, έκανε και μια διαφήμιση για μαγιό...(Πριν την προσθετική μαλλιών που της έκανα και αναγκαστικά και μια ισιωτική...)

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Αναστασια μου τον τελευταίο καιρό έχεις πετάξει κάτι απίστευτες ατάκες..!!!!!!

Έχεις τρελλά κέφια..!!!! Που να δεις με την Φραουλίτσα τι γέλιο ρίχνουμε..!!!! :D

Καλά ΜΥΤΙΝΥ δεν το συζητώ καν..!!!!! Τι SUPER φωτογράφηση με την άμαξα-ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- είναι αυτή??

Πραγματικα πολύ Τέξας το κλίμα..!!! Λες και είναι διαφημιστικό της el greco..!!!!! Μεγάλο ταλέντο στην σκηνογραφία η ΜΥΤΙΝΥ...!!!!!!!!! Εξαίσια..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Για την καρότσα τι να πω, είναι καταπληκτική..!!! Πολύ καλή δουλειά έκανε και πάλι η αγαπημένη μου εταιρεία..!!!!

Κι εγώ σου αφιερώνω μια ακόμη ανακάλυψη από τα σχολικά ήδη ΒΙΒΙ ΒΟ..!!!

Μπλοκ ζωγραφικής που στοίχιζε τότε 400 δρχ..!! Σκεφτείτε πόσο ακριβό ήταν για το 1985 400 δρχ για ένα μπλόκ... Έχει μείνει η τιμή πάνω..!

picture.php

bibi-bo

Τι όμορφα πράγματα είχε κυκλοφορήσει η el greco με τη bibi-bo!

Ευτυχώς που υπάρχουν ακόμη όμορφοι άνθρωποι και μας τα δείχνουν! Τους ευχαριστούμε!

Η Νόρα μετά την προσθετική και με γκλάμουρ φόρεμα...

bibi-bo

Μια γλυκειά καλημέρα από τη bibi-bo!

Απιστευτες κουκλες γλυκεια Rapunjel μου!!! Οταν τις βλεπω ξεχναω εντελως τα χρονια που εχει επανω αυτη η κουκλα!!! Νομιζω οτι εχει βγει μολις απο το κουτι της!!!!

Ποιος μπορει να το φανταστει οτι δεν υπαρχει πια τετοια κουκλα...

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία μου σκέψου ότι έχουν συντηρηθεί υπερβολικά. Μαλλιά έχουν προστεθεί, λάστιχα έχουν αλλαχθεί, λιωμένα πλαστικά έχουν κοπεί και περαστεί με κόλλα από πάνω για να μην ξαναλιώσουν και βλεφαρίδες έχουν περαστεί με κόλλα για να πετρώσουν και να μην βγουν ποτέ. Τουλάχιστον γίνεται ένα καλό αποτέλεσμα!

Μπρρρρρρ! Επιασε κρύο και η bibi-bo μου ντύθηκε χειμωνιάτικα! Ενα σύνολο από τα πολύ αγαπημένα μου παιδικά με αυθεντικές bibi-bo μπότες! Εχω την εντύπωση ότι είχε και σκουφάκι, αλλά δεν το έχω πια... Το καπελάκι μας το δάνεισε η fleur, που μάλλον έχει κι εκείνη κεφάλι μεγαλούτσικο σαν της sindy pedigree και της bibi-bo.

picture.php

picture.php

picture.php

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld από όλα τα συνολάκια ποιο όμορφη έγινε η κούκλα που δεν χορταίνω να τη βλέπω. Είναι χαρούμενη πια και έτοιμη να σου μιλήσει! Είναι τέλεια!!!

Η Νόρα στα κόκκινα. Ίσως από τα πιο πετυχημένα φορέματα που βάλανε στην bibi-bo λαμπάδα. Μετά βάζανε υφασματάκια δεμένα, ούτε καν ραμμένα!

Πίσω
Μπλουζα