Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Η Νόρα στα ασημί και στα μεταλιζέ και στο σπίτι της με βαμμένες και γυαλισμένες βλεφαρίδες!

bibi-bo

Η Νόρα με γλυκό ροζ φουστανάκι...

Πάντως κορίτσια άμα αλλάξεις λάστιχα στην κούκλα έχει πια σταθερότητα και δεν πέφτει μόλις την πιάσεις!

Καλησπέρα! Ελπίζω να είστε όλοι καλά! Σήμερα αποφάσισα να σας δείξω μία εμφάνιση της Bibi-bo ιδιαίτερα ξεχωριστή. Το γιατί είναι ξεχωριστή μπορείτε να το διαπιστώσετε απλά βλέποντας τις φωτογραφίες.... :flower:

picture.php

picture.php

Eντάξει υποκλινόμαστε όλοι μπροστά σου..!! Έχεις νομίζω την πιο ολοκληρωμένη συλλογή όσον αφορά όχι μόνο τις κούκλες αλλά καi τα φορέματα..!!! Και τι φορέματα....!!

Πιο Ά περιόδου δεν γινεταιιιιιιιιιιι..............!!!!!!!!!

Σε ανακυρήσουμε σε ΒΙΒΙ ΒΟ-QUEEN..!!!!!

bibi-bo

Γλυκειά fraoulitsa σε ευχαριστούμε για τις πολύ όμορφες φωτογραφίες και το σπάνιο φόρεμα! Είναι εκπληκτικά!

fraoulitsa πραγματικα εγραψες ;)

Ειδε και η ΒιΒιΒο Αμαρυλλις την πανεμορφη κουκλα της Φραουλιτσας μας με το σπανιο αυτο φορεμα, ακουσε και τον Μακισιμο που την ειπε ΒΙΒΙΒΟ Queen και της ηρθε φοβερη ιδεα!!!! :D :D:D

Πιανει που λετε την Μπαρμπι Ωραια Κοιμωμενη, που ειχε ξεραθει και κοιμοταν, ως συνηθως, και της βγαζει τα ρουχα!!!8)

Να την λοιπον που ντυθηκε Πριγκηπουλα και εκεινη!!!

Μονο που ειναι η Ωραια Ξυπνισμενη! :P

Με τρακα φορεμα...

picture.php

picture.php

bibi-bo

Λατρεμένη μου Αναστασία πάντα μοναδικές οι κούκλες σου. Έχουν ένα ευρωπαϊκό αέρα!Είναι πανέμορφες σαν κι εσένα! Όσες bibi-bo κι αν έχουμε της καθεμιάς είναι διαφορετική και αυτή είναι η γοητεία!

Η Νόρα με το φουστανάκι το πουά...

picture.php

Αχ, σας ευχαριστώ όλους για τα καλά σας λόγια. Μακίσιμε, έχω την αίσθηση πως υπερβάλλεις... :P :P :P Αναστασία μου η πριγκηποπούλα σου είναι τέλεια! Η Ωραία Κοιμωμένη είναι το αγαπημενο μου παραμύθι! Δε θα ήταν τέλειο να έβγαζε η Ελ Γκρέκο και bibi-bo παραμυθένιες ηρωίδες? :D

Μιας και πήρα φόρα σήμερα βάζω κι άλλη μια Bibi-bo, Ρόλερ αυτή τη φορά. Σας την έχω ξαναδείξει στο παρελθόν, αλλά τώρα της έχω φτιάξει το χάος των μαλλιών της με μαλακτικό ρούχων και νομίζω είναι πολύ καλύτερη από πριν. Φοράει λευκή φόρμα και παπουτσάκια αυθεντικά, από την οποία δεν έχω καταφέρει ακόμα να αφαιρέσω το κολλημένο πλαστικό... :(

picture.php

picture.php

bibi-bo

Γλυκειά Fraoulitsa πολύ όμορφη η bibi-bo σου. Αυτή η φόρμα υπήρχε σε διάφορα χρώματα και είχε και ο Τζον τζον τη φόρμα του και αυτός σε διάφορα χρώματα...

Εχεις δίκιο ραπουνζέλ μου, κάθε κούκλα είναι μοναδική και όλες τους πανέμορφες!

Εδώ είναι και η δική μου με την φόρμα της, που αφού χάθηκε στο δάσος ψάχνοντας την ανθισμένη και την άμαξα, είπε να κάνει λίγη γυμναστικούλα στον καθαρό αέρα! :)

picture.php

MYTINY είναι σαν πραγματική...!!!! Πο ποοοοοοοοοοοοοοο..!!

bibi-bo

Πάντα πολυαγαπημένη μου mytinyworld τέλεια η κουκλίτσα!

Θέλω να σας κάνω μια ερώτηση: Ποιος έχει βάλει από τις φωτογραφίες μας με τη bibi-bo σε αυτή τη διεύθυνση:http://bibibofans.blogspot.com/

Δε θα έπρεπε να μας το πει;

ΟΟΟΟΟ!!!!!! Μας εκλεψαν τις φωτο!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Στα δεξια γραφει

Οι φωτογραφίες που παρουσιάζονται στο blog είναι από αναζήτηση στο ίντερνετ και από προσωπικές συλλογές φίλων της πιό γλυκειάς κούκλας του κόσμου!!!

Ρε παιδια...το ατομο που τις εχει παρει αναγκαστικα ειναι μελος του φορουμ διαφορετικα δεν μπορει να τις δει ...

Εχει κανει και γκρουπ στο Facebook8)

http://www.facebook.com/pages/bibi-bo/223880454452

Kανω και διαφημιση!!! :)

Μηπως θα ηταν καλυτερα να μας ρωτησει πρωτα; Ειναι θεμα αρχης.

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γι αυτό το λόγο λέμε να βάζετε το υδατογράφημα στις εικόνες που ανεβάζετε.

Ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το θρεντ.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=198&highlight=%F5%E4%E1%F4%EF%E3%F1%E1%F6%E7%EC%E1

Αν έχετε πρόβλημα πείτε το μου. Μόνο μην πειράξετε τις παλιές σας φωτογραφίες γιατι θα χαθούν απο τα ποστ σας. Ενημερώστε με αν θέλετε να κάνετε αλλαγές στις φωτογραφίες σας για να μην χαλάσει το θρεντ

Ποπο!!! Ευτυχως που την ειχα παντα ντυμενη την ΒΙΒΙΒΟ μου!!!! :)

Χμμμμμμμμμμμμμμμμ............. Λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτό που θίξατε..!!

Για να είμαι ειλικρινής, αν και δεν το έχω κάνει εγώ το γκρουπ αυτό το ΤΟΝΙΖΩΩΩ, δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα είμαι και πολύ χαρούμενος που κάποιος έκανε τόσο κόπο και ασχολήθηκε να τα βάλει όλα σε μια τάξη, και μόλις είδα ότι έχει χρησιμοποιήσει και 2 φωτο δικές μου..!!!

Είχα δει μόνο το γκρουπ στο facebook αλλά δεν ήξερα ότι είχε φτιάξει και στο blog..!

Παρ όλα αυτά δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι το κατακριτέο, ίσα ίσα συνέβαλε σε αυτό που λέμε τόσο καιρό να διασωθούν και να διαφημιστούν τα παιχνίδια αυτά..!!!

Και για να γίνει αυτό που έφτιαξε, ε δεν μπορούσε να πάρει λογικά έγκριση από αυτουσ που πουλούσαν στο ίντερνετ..!!! Εξάλλου πωλήσεις έκαναν με τις φωτογραφίες, μην τρελλαθούμε κιοόλας..!! Τώρα εδώ μέσα , επειδή οι φωτό είναι πιο...προσωπικές, ίσως έχετε ένα δίκιο...αλλά σκεφτείτε ότι λογικά από αγάπη το έκανε και δεν έθιξε κάποιο πρόσωπο..!!!!

Γι αυτό που είπες Αναστασία, κάτι σκέφτηκα :D αλλά όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει, τουλάχιστον από εμένα του/της δίνω το δικαίωμα να πάρει όποια φωτό θελήσει, αρκεί αν είναι για διαφήμιση και όχι για δυσφήμιση..!

Από εκεί και πέρα ο καθένας και ειδικά τα κορίτσια, είστε πιο πολύ δεμένες με τις κούκλες σας οπότε κατανοώ την μοναδικότητα που θέλετε να έχουν..! :D

Tην λύση σας την έδωσε η ΚΑΜΒΙΑ...!!!

Απαράδεκτος ο ισχυρισμός σας. Εγώ δεν έχω καμία σχέση με αυτό αυτό το Blog η facebook group που λέτε. Οι photos που ανεβάζω, είναι πάντα δικίες μου και εγώ πρώτα από όλα ετοιμάζω εδώ και 2 χρόνια ιστοσελίδα με τη bibi-bo και άλλα παιχνίδια της el greco. Έχει αγοράσει πολύς κόσμος παιχνίδια από εμένα και σπάνια ως ποτε δε με ρωτήσε κανείς για να αντιγράψει τις φωτογραφίες μου. Επίσης αν και δεν το έχω αναφέρει καθόλου, συχνά πυκνά έχω δει και εδώ μέσα δικές μου φωτογραφίες από δημοπρασίες μου στο eBay και αλλού και δε καταλαβαίνω τον παραλληλισμό όλο αυτόν στο άτομο μου από την Αναστασία και την Rapunzel! Τι σχέση έχω εγώ με αυτά?? Για άλλη μια φορά.. Απαράδεκτο και χωρίς να με ρωτήσετε κάν πρώτα είσαστε σίγουροι! :angry:

Φιλε bibi-bo, αφαιρεσα αμεσως την αμφιβολια, και το οποιο παραλληλισμο που ειχα εκεινη την στιγμη απο το προηγουμενο ποστ μου!!!

Προφανως καποιος χρησιμοποιει το ιδιο αβαταρ, την ιδια φωτογραφια και το ιδιο νικνειμ με εσενα.

Σου ζητω δημοσιως συγνωμη. Η αμφιβολια ηταν δικη μου και οχι της Ραπουνζελ.

Ειμαι πολυ χαρουμενη που οι κουκλες μου ειναι διασημες....και δεν τις εντυσα ποτε νεγκλιζε!!!!! :)

Πίσω
Μπλουζα