Χμμμμμμμμμμμμμμμμ............. Λίγο δίκοπο μαχαίρι αυτό που θίξατε..!!
Για να είμαι ειλικρινής, αν και δεν το έχω κάνει εγώ το γκρουπ αυτό
το ΤΟΝΙΖΩΩΩ, δεν με ενοχλεί, ίσα ίσα είμαι και πολύ χαρούμενος που κάποιος έκανε τόσο κόπο και ασχολήθηκε να τα βάλει όλα σε μια τάξη, και μόλις είδα ότι έχει χρησιμοποιήσει και 2 φωτο δικές μου..!!!
Είχα δει μόνο το γκρουπ στο facebook αλλά δεν ήξερα ότι είχε φτιάξει και στο blog..!
Παρ όλα αυτά δεν θεωρώ ότι έκανε κάτι το κατακριτέο, ίσα ίσα συνέβαλε σε αυτό που λέμε τόσο καιρό να διασωθούν και να διαφημιστούν τα παιχνίδια αυτά..!!!
Και για να γίνει αυτό που έφτιαξε, ε δεν μπορούσε να πάρει λογικά έγκριση από αυτουσ που πουλούσαν στο ίντερνετ..!!! Εξάλλου πωλήσεις έκαναν με τις φωτογραφίες, μην τρελλαθούμε κιοόλας..!! Τώρα εδώ μέσα , επειδή οι φωτό είναι πιο...προσωπικές, ίσως έχετε ένα δίκιο...αλλά σκεφτείτε ότι λογικά από αγάπη το έκανε και δεν έθιξε κάποιο πρόσωπο..!!!!
Γι αυτό που είπες Αναστασία, κάτι σκέφτηκα
αλλά όπως είπα, δεν με ενδιαφέρει, τουλάχιστον από εμένα του/της δίνω το δικαίωμα να πάρει όποια φωτό θελήσει, αρκεί αν είναι για διαφήμιση και όχι για δυσφήμιση..!
Από εκεί και πέρα ο καθένας και ειδικά τα κορίτσια, είστε πιο πολύ δεμένες με τις κούκλες σας οπότε κατανοώ την μοναδικότητα που θέλετε να έχουν..!
Tην λύση σας την έδωσε η ΚΑΜΒΙΑ...!!!