makisimos
RetroMasteR
- Αντιδράσεις
- 188
Aυτό που λέει bibi-bo έχει δίκιο....!!! Κι εγώ πρώτος απ όλους έχω βάλει φωτό από αυτά που έχει βγάλει στο ΕΒΑΥ κατά καιρούς..!!! Και λίγο πολύ όλοι μας σχεδόν..!! Όλοι από κάπου βρίσκουμε τις φωτό αυτές..!!!! Οπότε είναι άτοπο να ψαχτούμε ποιιος έχει βάλει τι..!!!!!!! Γιατί με την ίδια λογική όλοι είμαστε ¨ένοχοι¨ εδώ μέσα..!!
Παιδιά για παιχνίδια μιλάμε, όχι για φωτογραφίες με το πρόσωπό μας..!!!!!!!
Νομίζω πρέπει να κλείσει εδώ το θέμα..!!
Και εννοείται κι εγώ θα συνεχίζω να ποστάρω ότι φωτό βρω από το ίντερνετ..!! Μιλάμε για παιχνίδια που έχουν εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια, θέλετε να μπούμε στην διαδικασία μήπως να μην φαίνονται και να βγάζουμε μόνο 5 συγκεκριμένες κούκλες και 10 συγκεκριμ'ένα φορέματα που βλέπω ότι παίζουν συνεχώς στις ίδιες και πάλι στις ίδιες φωτό? Νομίζω ότι εκεί θα σταματήσει και το φόρουμ..!!!
Παιδιά για παιχνίδια μιλάμε, όχι για φωτογραφίες με το πρόσωπό μας..!!!!!!!
Νομίζω πρέπει να κλείσει εδώ το θέμα..!!
Και εννοείται κι εγώ θα συνεχίζω να ποστάρω ότι φωτό βρω από το ίντερνετ..!! Μιλάμε για παιχνίδια που έχουν εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια, θέλετε να μπούμε στην διαδικασία μήπως να μην φαίνονται και να βγάζουμε μόνο 5 συγκεκριμένες κούκλες και 10 συγκεκριμ'ένα φορέματα που βλέπω ότι παίζουν συνεχώς στις ίδιες και πάλι στις ίδιες φωτό? Νομίζω ότι εκεί θα σταματήσει και το φόρουμ..!!!