Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Aυτό που λέει bibi-bo έχει δίκιο....!!! Κι εγώ πρώτος απ όλους έχω βάλει φωτό από αυτά που έχει βγάλει στο ΕΒΑΥ κατά καιρούς..!!! Και λίγο πολύ όλοι μας σχεδόν..!! Όλοι από κάπου βρίσκουμε τις φωτό αυτές..!!!! Οπότε είναι άτοπο να ψαχτούμε ποιιος έχει βάλει τι..!!!!!!! Γιατί με την ίδια λογική όλοι είμαστε ¨ένοχοι¨ εδώ μέσα..!!

Παιδιά για παιχνίδια μιλάμε, όχι για φωτογραφίες με το πρόσωπό μας..!!!!!!!

Νομίζω πρέπει να κλείσει εδώ το θέμα..!!

Και εννοείται κι εγώ θα συνεχίζω να ποστάρω ότι φωτό βρω από το ίντερνετ..!! Μιλάμε για παιχνίδια που έχουν εξαφανιστεί εδώ και 20 χρόνια, θέλετε να μπούμε στην διαδικασία μήπως να μην φαίνονται και να βγάζουμε μόνο 5 συγκεκριμένες κούκλες και 10 συγκεκριμ'ένα φορέματα που βλέπω ότι παίζουν συνεχώς στις ίδιες και πάλι στις ίδιες φωτό? Νομίζω ότι εκεί θα σταματήσει και το φόρουμ..!!!

Καλησπέρα!Προσωπικά, τα είχα δει όλα αυτά λίγες μέρες πριν. Στην αρχή, δε λέω, εκνευρίστηκα κι εγώ, αλλά μετά που ηρέμησα δε μου φάνηκε και τόσο φοβερό ζήτημα. Οκ, το politically correct θα ήταν να αναφερθεί η πηγή των φωτογραφιών, απ' όπου κι αν προέρχονται αυτές, ειδικά άμα δεν είναι 2-3, αλλά τόσες πολλές, απ' όπου κι αν προέρχονται αυτές, είτε από εδώ είτε από το ebay. Από 'κει και πέρα νομίζω σκοπός όλων όσων βάζουμε φωτογραφίες είναι να "διασώσουμε", έστω και οπτικά μόνο αυτά τα παιχνίδια και να τα δουν κι άλλοι κ όχι να πούμε "α, κοίτα εγώ έχω, εσύ δεν έχεις" (κάτι για το οποίο εγώ προσωπικά έχω κατηγορηθεί στο παρελθόν). Τώρα, το να καθόμαστε να λέμε ποιος το έκανε και να θίγονται και πρόσωπα μάλιστα, όπως στην περίπτωση του φιλου bibi-bo δεν το θεωρώ σωστο. Στο κάτω κάτω, συμφωνώ με το Μακίσιμο, δεν μας δυσφήμισε κανείς, δε μας πήρε τις bibi-bo, 5 ρημαδοφωτογραφίες πήρε. Ναι, το σωστό θα ήταν να μας ρωτήσει πρώτα ή να πει πως τις πήρε από εδώ, αλλά δε θα πεθάνουμε κιόλας.

Αυτά από εμένα!

Το θέμα έκλεισε νομίζω πάμε γι άλλα..!!!!!

Και θα κάνει την αρχλη η Φραουλίτσα με κάτι που ξέρω ότι έχει στα χέρια της..!!!!!!!! :)

Και μιας μιλαμε και για πληστηριασμους λετε τωρα να μου ερθει καμια προσφορα ποσο πουλαω την Αμαρυλλιδα και την Χρυσομαλλουσα???????? :D :D:D:D

Oυτε για ολο το χρυσαφι του κοσμου!!! :P

Εσυ Rapunjel μου, ποσα θες για την Ανθισμενη; Eχεις δουλεψει επανω της μερες ολοκληρες για να την διορθωσεις!!! :D :D:D:D:D

Φραουλιτσα σωσε μας!!! Βαλε φωτο να ανοιξει το ματι μας!!!!

Αγαπητέ "φίλε" που μας παρακολουθείς και έκλεψες χωρίς την άδειά μου τις φωτογραφίες μου, όσον αφορά προσωπικά τις δικές μου φωτογραφίες και χωρίς να μιλώ εκ μέρους των υπολοίπων, σε παρακαλώ άμεσα να τις αφαιρέσεις, διότι υπόκεινται σε πνευματική ιδιοκτησία και δεν συναινώ στην χρήση τους από εσένα.

Ευχαριστώ

bibi-bo

Καλέ μου φίλε bibi-bo ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό ότι είσαι εσύ σε αυτό το block. Σε θεωρώ πολύ αξιόλογο άτομο και ποτέ δεν θα το σκεφτόμουν αυτό. Αν άθελα μου νομίζεις ότι σε πρόσβαλα ζητώ συγνώμη. Τις πήρανε ας γράψουνε τουλάχιστον ότι της πήρα από το retromaniax, από τον τάδε ή την τάδε. Απλά ας τις βάλουν αλλά όχι να παρουσιάζονται σαν δικές τους ή του κανένα! Kambia σε ευχαριστώ για το μήνυμα σου θα προσπαθήσω να βάζω υδατογράφημα.

Ξανάρθα! Βλέποντας πως το κλίμα έχει βαρύνει επικίνδυνα, σκέφτηκα πως θα ήταν καλό να βάλω τη φωτογραφία που μου ζήτησε ο makisimos. Σήμερα, που λέτε, ήταν η τυχερή μου μέρα. Ανακάλυψα ανέλπιστα ένα θησαυρό: μία ντουλάπα Bibi-bo, μαζί με δύο κούκλες και μπόλικα πανέμορφα φορέματα. Αυτό το οφείλω στον καλό μου φίλο Makisimo, χωρίς τη βοήθεια του οποίου δε θα είχα τίποτα, μιας κι αυτός μου είπε να πάω εκεί που πήγα και τα βρήκα. :D ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!! :flower:

picture.php

picture.php

Χαίρομαι Φραουλίτσα που πήγαν τα ρούχα στα χέρια σου..!!!!! Και είναι ΟΛΑ Ά περιόδου ε??? Καλά αυτό με την στολή νοσοκόμας ήταν το αποκορύφωμα..!! Πιο σπάνιο δεν θα μπορούσες να βρεις..!! ότι άλλο ξετρυπώνω θα στα λέω..! :D

Αν και νομίζω ότι με τόσα ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ρόυχα που βρήκες σήμερα θα αλλάζεις τις κούκλες σου για πολλές πολλές μέρες..!!!!! Θα ζήσουμε αυτό που λένε "Φάτε μάτια ψάρια"..!!

bibi-bo

Οι bibi-bo και ο Τζον Τζον πήγανε μια βόλτα.

Υ.Γ. Γλυκειά fraoulitsa να τις χαίρεσαι! Πολύ όμορφη και μακάρι να βρεις και όλα όσα ακόμη θες από τη bibi-bo!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Τελεια η νοσοκομα!!! Ειναι αυτο που χρειαζομασταν!!!! :D :D:D

Η γλυκεια μας Rapunjel μας εβαλε και τις πρωτες φωτογραφιες με το υδατογραφημα!!!

Ουτε τα ευρω δεν εχουν τετοια προστασια απο την κλοπη!!! :D :D:D

Παντως, μεταξυ μας, oι 2 ΒΙΒΙΒΟ μου, η Αμαρυλλις και η Χρυσομαλλουσα, σαν να εχουν γινει λιγο ψυλομητες και σνομπ τωρα που εγιναν διασημες στο facebook. :o :O:O:O

Ειπανε οτι για να ξαναβγουν φωτο θελουν τωρα και καινουριο φουστανι, μιας και θα ποσταρεται ταυτοχρονα σε retromaniax, blogspot.com και facebook!!!! :cry: :cry: :cry: :cry:

Δεν βγαινω μανα μου !!!!

Μπράβο φραουλίτσα και μακίσιμε για τις ανακαλύψεις σας! Υπέροχη η στολή, την είχε μια ξαδέρφη μου και μου θύμισε πολλά τώρα που την είδα! ::) Να τη χαίρεσαι και ... να τη σιδερώσεις λίγο όταν βρεις χρόνο :P

Αντε φραουλίτσα, πιάσε δουλειά να ξεκουράσεις κι εμάς που κοπιάσαμε για να τα εχουν κάποιοι στο πιάτο! :( Να χορτάσει το μάτι μας ρούχα α΄περιόδου! Βέβαια η καλή μας ραπουνζέλ, θα έχει πάντα κάτι ασύγκριτο να μας κεράσει στο φιλόξενο σπίτι της ΒΙΒΙ ΒΟ μας! Είμαι σίγουρη γι'αυτό!

Εγώ πάντως, αν δεν αποσυρθούν οι φωτο μου από το μπλογκ και το φέις, δεν θα συνεχίσω παιδιά...

Είναι να μη στην σπάσουν. Και δεν σας κρύβω ότι έχω πολύ χαλαστεί.

Σας παραπέμπω στην ιστοσελίδα μου, για όσους δεν την γνωρίζουν, την οποία έφτιαξε με πολλή αγάπη ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΠΟ η αγαπημένη μου Αναστασία.

http://mytinyworldoffashiondolls.interfree.it/index.html

Εκεί ακριβώς έχουν δημοσιευθεί οι φωτογραφίες μου, εκτός φυσικά από το retromaniax όπου τις παραχωρώ με όλη μου την καρδιά και αγάπη θεωρώντας το μάλιστα και υποχρέωσή μου για όσα μου έχει προσφέρει σε μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωης μου για προσωπικούς λόγους #)

Να'στε όλοι καλά!

Ετσι ειναι MytinyWorld μου... :(

Αυτες οι φωτογραφιες Μακισιμε μου ειναι και στο σαιτ της MytinyWorld καθως και στο σαιτ της Rapunjel. :o

Εκει ειναι ρητα προστατευμενες ως πνευματική ιδιοκτησία και ο νομος τις προστατευει.

Εχουν παρθει πανω απο 200 φωτογραφιες των κοριτσιων. Δεν θα το αφησουμε ετσι. Ειμαι στο επαγγελμα και θα κινηθω αναλογα εαν δεν αποσυρθουν.

Καταλαβαινω και σεβομαι την επιλογη της MytinyWorld. Εχει ξαγρυπνησει παρα πολλες νυχτες για αυτο το αποτελεσμα και εχει δικιο που χαλαστηκε.

Οποτε απο δω και περα ξεχαστε τα φρου φρου!!! :cry: :cry: :cry:

θα βλεπετε την Αμαρυλλιδα και την Χρυσομαλλουσα με το ιδιο φουστανι!!

Α Μακισιμο, βαλε και την δικη σου την ΒΙΒΙΒΟ με το μισο μπουστο εξω να ανεβασουμε ακροαματικοτητα!!!! :D :D:D:D

album.php
Στο φεισμπουκ ειναι και η φωτογραφια με το διπλωμα του αμορε στον φοντο!

album.php

picture.php

Αποτελει πνευματική μου ιδιοκτησία και μόνο εγώ θα χαίρομαι τα κάλλη της από εδώ και στο εξής..!!!! Κανείς δεν θα ξαναδεί το ...στήθος της..!!!!!! αχαχααχαχαχχααχαχαχαχαχα

Προσωπικά δεδομένα..!!!! :D

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε παρακαλώ να ξαναβάλεις φωτογραφίες με το υδατογράφημα αν θες. Εγώ να στο εξηγήσω πως να το κάνεις αν δεν μπορείς. Εαν λείψουν οι φωτογραφίες σου, της λατρεμένης Αναστασίας και οι δικές μου η bibi-bo θα είναι μουσειακό είδος με τα παλιά μόνο ρούχα και σε κουτιά. Θα είναι μόνο το χθες. Θυμήσου τι μου έγραψες στο bibi-bo η ιστορία μου. Σε παρακαλώ είναι τεράστια η συμβολή σου στο να διατηρηθεί η bibi-bo ζωντανή! Εμείς και εσύ πολυαγαπημένη μου θέλουμε να την κρατήσουμε ζωντανή μέχρι κάποιος να την ξανακυκλοφορήσει! Λατρεμένη Αναστασία τέλειες οι κούκλες σου! Σε ευχαριστώ που κρατάς ζωντανη τη bibi-bo λατρεμένη μου και εσένα πολυαγαπημένη μου mytinyworld!

Οριστε τι βρηκα στο φεισμπουκ!!! Γνωστες οι φυσιογνωμιες....8)

http://www.facebook.com/#/photo.php?pid=3093085&id=223880454452

Δεν εχω πληροφοριες για την πνευματικη περιουσια αυτης της φωτογραφιας... κατι υποψιαζομαι ομως δεν λεω τιποτα.

Ο παπαρατσι που την εβγαλε εκανε καλη δουλεια!!! :D :D:D:D:D

Μακαρι να την ειχα βγαλει εγω!!!! :D

Τοτε θα μπορουσα να τους καταγγειλω για παραβιαση ιδιωτικης ζωης!!! :D :D:D:D

Εννοειται Rapunjel μου οτι θα συνεχισω να ποσταρω φωτογραφιες, με ή χωρις υδατογραφημα!!! Και θα ποσταρονται σε ολο το ιντερνετ χωρις να κουραζομαι!!!

Nτροπή σου Αναστασία μου, τι σε νοιάζει τι κανουν οι κούκλες στην ιδιωτική τους ζωή..!!?? Δεν έχουν δικαίωμα στον έρωτα κι αυτές...?? :D

Κακώς που ο παπαράτσι δεν ήταν πιο τολμηρός..!!!!! Θα προτιμούσα καταρχάς η ελ γκρέκο να βγάλει χαλιά γούνινα λεοπάρντ, και φυσικά να βλεπαμε το ζεύγος πιο.....χμ...αποκαλυπτικό..!!!!

Ειλικρινά δεν σας πιστεύω .μας κολλήσατε αγρία με την ΒΙΒΙ ΒΟ από χτες το βραδύ κοιτάζουμε φυτογραφίες από όλους σας απίστευτα όμορφες κούκλες έχετε όλοι :D :D:D ..ποτέ δεν πίστευα ότι θα γυρίσω να κοιτάξω μια τύπου Barbie κουκλα.. :o :O, η γυναίκα μου που λογικά γνώριζε μονό τύπου Barbie και Sindy κούκλες (η γυναίκα μου δεν είναι ελληνίδα) εμεινε άφωνη..και μαζί της δεν σας κρύβω τον θαυμασμό μου και εγώ:nervous: .Τελικά η El Greco κοιτούσε πολύ μπροστά …,είναι πανέμορφες όλες ,, συγχαρητήρια σε όλες και όλους για την τόση καλή δουλειά.:wink:.και μετά από όλο αυτό νομίζω ότι ήρθε η ώρα να κοιτάξουμε πως θα αποκτήσουμε και εμείς μια με το κουτί της καταλαβαίνω ότι είναι δύσκολο αλλά ποτέ δεν ξέρης στο μελών τη γίνετε …και μόνο ότι είναι EL GRECO φτάνει να προσπαθήσουμε . Είναι ακόμη πιο δύσκολο γιατί κυοφορούσε μόνο Ελλάδα :( :( :(

Makisime μου, εγω προσπαθω να διασωσω την τιμη αυτης της χανθιας χαζογκο...εεε χαζοξανθιας που κυλιεται στα πατωματα με το Τζον τζον!!! Εγινε βουκινο στο ιντερνετ!!! Εμεις να προσπαθουμε να προστατεψουμε το copyright, να κανουνε λογοκρισια στον καλλιτεχνη και να παει ο αλλος και να στην βαλει στο φεισμπουκ????

Γιατι κυριε; Μπορει ο Τζον τζον να ειναι παντρεμενος, να εχει παιδια. Να χαλασεις ετσι μια οικογενεια;;;;;

El Greco Fanatic ειδες τι εχουμε παθει με την ΒΙΒΙΒΟ???? Μεχρι και στα δικαστηρια θα φταναμε για την χαρη της!!!! Μακαρι να βρειτε μια απο την μαμα Ελλαδα!

Προσωπικά έμενα μου αρέσει αυτή με την στολή ιππασία ..Sorry δεν θυμάμαι σε ποιον ανήκει είναι τόσες πολλές που τα έχασα

Αναστασια είπε:
Makisime μου, εγω προσπαθω να διασωσω την τιμη αυτης της χανθιας χαζογκο...εεε χαζοξανθιας που κυλιεται στα πατωματα με το Τζον τζον!!! Εγινε βουκινο στο ιντερνετ!!! Εμεις να προσπαθουμε να προστατεψουμε το copyright, να κανουνε λογοκρισια στον καλλιτεχνη και να παει ο αλλος και να στην βαλει στο φεισμπουκ????Γιατι κυριε; Μπορει ο Τζον τζον να ειναι παντρεμενος, να εχει παιδια. Να χαλασεις ετσι μια οικογενεια;;;;;

El Greco Fanatic ειδες τι εχουμε παθει με την ΒΙΒΙΒΟ???? Μεχρι και στα δικαστηρια θα φταναμε για την χαρη της!!!! Μακαρι να βρειτε μια απο την μαμα Ελλαδα!
Ναι ναι το βλέπω αλλά έτσι είναι όταν είσαι διάσημος όλα τα φώτα στρέφονται σε σένα :D

Πίσω
Μπλουζα