Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία μην αποκαλείς σε παρακαλώ έτσι την bibi-bo. Δεν υπήρξε ποτέ χαζογκόμενα και δεν κυλίστηκε ποτέ για κανέναν στα πατώματα ακόμα κι αν άλλοι την βάζουν...

Σε κουτί να βρεις καινούρια λίγο δύσκολο El_Greco_Fanatic. Χρωστάω να βρω μια στο geo και εαν δεν έχεις βρει μέχρι τότε θα κοιτάξω να σου βρω μια αλλά αυτό είναι θέμα συγκυρίας. Μπορεί σε μια μέρα να βρεις τέσσερις και τέσσερα χρόνια καμία! Έχει μια το e-market αλλά είναι πανάκριβη!

Η φωτογραφία είναι αφιερωμένη στη γλυκειά μου mytinyworld που μου την πληγώσανε...

picture.php

Makisime μου, συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά φωτογραφία. Συγχωρήστε με, αλλα είχα την αίσθηση πως το συγκεκριμένο thead είχε ως σκοπό τη συζήτηση σχετικά με τη συγκεκριμένη αγαπημένη κούκλα των 80s. Δεν είχα σκεφτεί πως εδώ βάζουμε μόνο καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Ναι, τα ρούχα πολλές φορές και ασιδέρωτα είναι και καμιά φορά οι κούκλες λίγο αχτένιστες, αλλά αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο είναι να δούμε μαζί κάποια κομμάτια από την ιστορία της Bibi-bo. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω τον τελευταίο καιρό είναι πως αυτό δεν είναι το ζητούμενο εδώ, οποτε δεν ξέρω αν έχω κάτι άλλο να προσφέρω. :xm:

Δεν υπαρχή πρόβλημα ,,αλώστε άπλα εμείς αν ποτέ βρούμε 1 την θέλουμε μόνο και μόνο ως μοντέλο της el Greco από το συγκεκριμένο παιχνίδι anywayτις απολαμβάνουμε και από εδώ ..Σε ευχαριστώ πάντως :) :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Γλυκειά fraoulitsa και βέβαια προσφέρεις και πολλά! Καθένας κάτι προσφέρει και όλοι σε θέλουμε. Έχεις μοναδικά πράγματα να δείξεις και προσφέρεις πολλά! Αν σου είπε η πολυαγαπημένη mytinyworld για το σιδέρωμα για καλό στο είπε, για να φαίνονται πιο όμορφα τα ρούχα. Εμείς σε θέλουμε στην παρέα μας και σε έχουμε αγκαλιάσει. Ότι σου λέμε για αυτή την κούκλα στο λέμε από την πάρα πολύ αγάπη που της έχουμε πάντως!

Fraoulitsa, μην λες βλακείες..!!!!!!!!!! Αν δεν έχεις να δώσεις εσύ εδώ μέσα τότε ποιος έχει???

Ότι νέο ΑΥΘΕΝΤΙΚΟ ρουχαλάκι κυκλοφορεί τον τελευταίο καιρό, από εσένα το βλεπουμε..!!!

Θέλουμε να παραμείνεις και να μας βάζεις όλα της τα αυθεντικά ρουχαλάκια γιατί τα χρειαζεται η ιστορία για να διασωθούν οι πληροφορίες για την bibi bo..!!!!

Eίσαι μέλος στο ρετρομάνιαξ πολλά χρόνια και σε χρειάζεται, όσο και την bibi bo, είτε αχτένιστη, είτε ξεβράκωτη, είτε γυμνή :)

Eννοείται και θα είσαι εδώ μαζί μας να μας παρουσιάσεις όλη την καρνταρόμπα της, που είχε φτιάξει ειδικά γι αυτήν η el greco, γιατί απλά ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ...!!!!

Αν δεν ήσουν εσύ ίσως να μην είχαμε δει ποτέ την στολή της νοσοκόμας..!!!!!!!!

Η EL GRECO και όλο το φόρουμ θα σε τιμούσαν γι αυτη την πραγματικά εκπαιδευτική προσφορά σου..!!!!!! Κι εσύ μας έχεισ δώσει πολύτιμες πληροφορίες και τα πιο αυθεντικά ρούχα τησ ΒΙΒΙ ΒΟ συλλογής..!!

Όλοι είμαστε απαραίτητοι..!!!!! ΟΛΟΙ όμως!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Με ότι έχουμε να δώσουμε ο καθένας................!!!!!!

fraoulitsa είπε:
Makisime μου, συγγνώμη που θα σε απογοητεύσω, αλλά δεν ξέρω αν θα βάλω ξανά φωτογραφία. Συγχωρήστε με, αλλα είχα την αίσθηση πως το συγκεκριμένο thead είχε ως σκοπό τη συζήτηση σχετικά με τη συγκεκριμένη αγαπημένη κούκλα των 80s. Δεν είχα σκεφτεί πως εδώ βάζουμε μόνο καλλιτεχνικές φωτογραφίες. Ναι, τα ρούχα πολλές φορές και ασιδέρωτα είναι και καμιά φορά οι κούκλες λίγο αχτένιστες, αλλά αυτό που με ενδιέφερε περισσότερο είναι να δούμε μαζί κάποια κομμάτια από την ιστορία της Bibi-bo. Αυτό που εγώ καταλαβαίνω τον τελευταίο καιρό είναι πως αυτό δεν είναι το ζητούμενο εδώ, οποτε δεν ξέρω αν έχω κάτι άλλο να προσφέρω. :xm:
Φραουλιτσα μου τι καταλαβες εσυ;;;; #) #) #) #) #) #)

Oταν λεμε καλλιτεχνικη φωτογραφιση εννοουμε μια φωτογραφια δικης σου εμπνευσης, που δεν την βαζεις για πουλησεις κατι χυμα στο ιμπει αλλα για να την δειξεις! :) :) :)

Οι δικες μου φωτογραφιες ειναι μεν στο ποδι αλλα θεωρουνται πνευματικη περιουσια του Ρετρομανιαξ.

Σε καποιες απο αυτες εχω προσεξει λιγο περισσοτερο τον φωτισμο, να φαινεται καθαρα η κουκλα. Ας πουμε μερικες απο αυτες ειναι καλλιτεχνικες, με την ευρεια εννοια του ορου.

Οι δικες σου ας πουμε ειναι ολες τελειες, καθαρες και πολυ καλλιτεχνικες!!! :) Ισα ισα, εχεις υπεροχα πραγματα να μας δειξεις, και για αυτο περιμενουμε αγωνιωδως καλη μου!!!! Για το σιδερωμα εννοειται οτι κανουμε πλακα!!!!! :D :D:D:D

Φραουλίτσα είναι κρίμα να παρεξηγείς τα λεγόμενά μου. Ο καθένας μας εδώ μέσα προσφέρει για την αγαπημένη μας κούκλα τη δική του πινελιά. Εσύ προσφέρεις πολλά από την υπέροχη συλλογή σου. Κακώς για μένα συγχέεις το τι ειπώθηκε για το κοπιράιτ που είναι κάτι προσωπικό μου με το τι κάνουμε για την κούκλα σε αυτό το θρεντ. Αν αισθάνεσαι ότι σε προσβάλλω με το να λέω για το σιδέρωμα των ρούχων, σου ζητώ συγνώμη, αλλά θεώρησα ότι ίσως σε ενδιαφέρει να ακούσεις την άποψή μου μιας και έχεις δείξει ενδιαφέρον να φτιάξεις τα μαλλιά της κούκλας ή να καθαρίσεις τα χαλασμένα της ρούχα.

Μακάρι να υπήρχε η AGB στο φόρουμ για να μετρήσει τις δημοτικότητες..!!!!!!!!!

Πρέπει να περάσαμε τα άλλα φόρουμ με όλα αυτά σήμερα..!!!

Είναι μήπως η πανσέληνος στον οροσκόπο του ταύρου?? Πότε γεννήθηκε η ΒΙΒΙ ΒΟ να δούμε τι μέρα της ξημερώνει άυριο?? :D

bibi-bo

Και η λατρεμένη Αναστασία και η πολυαγαπημένη μου mytinyworld μπορούν να μου λένε ότι θέλουν για τα μαλλιά και τα ρούχα της κούκλας. Είναι τιμή να ασχολιούνται με τις κούκλες μου δύο γυναίκες που ξέρουν τόσα πολλά! Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια για όσα μου δώσατε και μου δίνετε. Το να προσπαθεί κάποιος να σε κάνει καλύτερο χωρίς υστεροβουλία είναι δώρο.

Μην αφήσετε κορίτσια να χαλάσει όλο αυτό το όμορφο που με κόπο φτιάξαμε.

Και φωτογραφία με τη bibi-bo και τον Τζον τζον στην κορυφή της βιβλιοθήκης με τόσα που ακούσανε... για τις δύο αυτές υπέροχες κυρίες.Υποκλίνομαι...

παρακολουθω μερες το φορουμ αλλα εγινα μελος τωρα γιατι λυπαμαι πραγματικα που χαλασατε το ολο σκηνικο που ειχατε φτιαξει και συμπεριφερθηκατε σαν παιδακια 8 χρονων.

ειναι δυνατον να τσακονεστε για τις φωτο τισ μπιμπι μπο??? σας πηραν κατι απο τα χερια και θυμωσατε τοσο πολυ?

πραγματικα συμπεριφερεστε σαν παιδακια και προφανως γι αυτο παιζετε ακομα με κουκλες.

η μπιμπι μπο ανηκει σε ολους και αν οχι τα αψυχα σωματα τουλαχιστον οι φωτογραφιες...

μην ειστε παρτακιδες...με αγαπη τα λεω ολα αυτα...

Λοιπόν και γω με αγάπη θα πω να μην δώσετε άλλη έκταση στο θέμα.

toy_maniac είπε:
παρακολουθω μερες το φορουμ αλλα εγινα μελος τωρα γιατι λυπαμαι πραγματικα που χαλασατε το ολο σκηνικο που ειχατε φτιαξει και συμπεριφερθηκατε σαν παιδακια 8 χρονων.ειναι δυνατον να τσακονεστε για τις φωτο τισ μπιμπι μπο??? σας πηραν κατι απο τα χερια και θυμωσατε τοσο πολυ?
Μια αναφορά όμως στην πηγή των φωτογραφιών δεν είναι κόπος.

toy_maniac δεκτό το ότι λυπάσαι για το όλο σκηνικό αλλά το

toy_maniac είπε:
πραγματικα συμπεριφερεστε σαν παιδακια και προφανως γι αυτο παιζετε ακομα με κουκλες.
είναι προσβλητικό και από πρώτο ποστ αρκετά "βαρύ"

Αχ βρε παιδιά κι εγώ στενοχωρήθηκα που έκλεισε το γκρούπ στο facebook και το blog...Δεν κατάλαβα βέβαια γιατί το σοβαρέψατε τόσο το θέμα... Ένα παιχνίδι είναι και μάλιστα αγαπημένο από όλα τα παιδιά της γενιάς μας!!!

Όταν μου έστειλαν πρόσκληση να γίνω μέλος γύρισα πίσω πολλά χρόνια και να σας πώ την αλήθεια από αυτό το γκρούπ άρχισα να ψάχνω πληροφορίες για την bibibo κι έφτασα εδώ...Τόσες μέρες διάβαζα τα ποστ σας και σήμερα που έφτασα εδώ είδα οτι τσακώνεστε επειδή κάποιος ανέβασε τις φωτογραφίες στο facebook... Ε, δεν νομίζω πως είχε κάποιο κέρδος απ' αυτό και μάλλον από αγάπη για την κουκλίτσα το έκανε... Άλλωστε απ' ότι είδα είχε ξοδέψει πολύ χρόνο για να ταξινομήσει όλες τις φωτογραφίες... Και κάπου είδα πως ανέφερε οτι δεν ήταν δικές του όλες οι φωτογραφίες...

Α! Επειδή κάπου διάβασα οτι σίγουρα όποιος το έκανε είναι μέλος του retromaniax για να τις βλέπει, νομίζω πως αυτό δεν είναι απαραίτητο... Αν γράψεις στο search bibibo σου βγάζει όλες τις φωτογραφίες που υπάρχουν στο διαδίκτυο σχετικά μ' αυτήν...

Ελπίζω να μη σταματήσετε κι εσείς να ανεβάζετε φωτογραφίες τώρα και να το τραβήξετε και μεταξύ σας... :(

Εμείς που δεν έχουμε πιά στην κατοχή μας bibi-bo να μη μαθαίνουμε τα νέα της δηλαδή??? :)

συγνωμη αν το πρωτο μου ποστ ητανε λιγακι "βαρυ" αλλα θεωρω αδιανοητο να λενε οτι θα παρουνε δικαστικα μετρα για καποιεσ φωτογραφιες τησ bibi-bo.

δεν τις τιμα καθολου αυτο ειναι υπερβολικοτατο!!...και καθολου τρυφερο εναντιθεση με την τρυφεροτητα και την ανθρωπια που μασ δειχνουν τοσο καιρο...

επεσαν οι μασκες...και βγηκε η σκληροτητα...

αυτη ειναι η αποψη μου...

ΕΙΡΗΝΗ ΗΜΙΝ..!!!!

Εγώ πάντως τις δίνω παντού τις φωτογραφίες μου..!!!!!!!!!!

Αν είναι αν ηρεμήσουμε, να μου στείλετε μειλ να σας στείλω όλη την συλλογή μου με 100 φωτό από την ΒΙΒΙ ΒΟ....και όσες έχω κατεβάσει από το ίντερνετ..!!!!! αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχα

Αλλά ας αλλάξουμε θέμα τώρα..!!!!!!!!!!

Που είσαι Φραουλίτσα να βάλεις κανένα νέο φόρεμα μπας και αλλάξουμε κλίμα..!!!!!! Αλλά σιδερωμένο..!! αχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχ :D

ΚΑΜΒΙΑ κάνε το θαύμα σου..!!!!! Τι κοσμογονικό να κάνω για να αλλάξουμε θέμα..? Κουράστηκα..!!!!!!! Μήπως να βγάλω μια shokin φωτό της ΒΙΒΙ ΒΟ..!!!!

Χμ..... η μήπως την Ανθισμένη τσίτσιδη???? χεχεχεχεχε

Μάγια μου καλώς ήλθες!!! :flower:

Η Bibi-bo είναι η αγαπημένη όλων μας και αν "ζούσε" η δική μου ακόμη μαζί της θα έπαιζα.

Σε αυτό το φόρουμ τα παιδιά που γράφουν και ανεβάζουν φωτογραφίες της "καταθέτουν" μαζί και ένα κομμάτι από την ψυχή τους. Είναι πραγματικά κρίμα κάποιος να εκμεταλλεύεται για δικό του όφελος και προσωπική ανάδειξη την αγάπη και τη λατρεία των άλλων.

Στο κάτω - κάτω, όπως αναφέρει και η Κάμπια, μιά απλή αναφορά στην πηγή ή στις πηγές δε θα τον έβλαπτε επ' ουδενί.

Toy και το δεύτερό σου μήνυμα είναι λίγο βαρύ.

Σε παρακαλώ διόρθωσε τους χαρακτηρισμούς σου.

makisime εσύ που είσαι άντρας και σ' ακούνε πες τους να συνεχίσουν να βάζουν φώτο από την κρυφή ζωή της bibibo!!! :) Tώρα που την ξαναβρήκα δε μπορώ να διανοηθώ πως θα την ξαναχάσω... Έστω κι από φωτογραφίες... :(

Φτάνει νομίζω η τραγική στιγμή που πέρασα πρίν λίγο καιρό, όταν ανακάλυψα πως οι 3 bibibo μου κι οι 2 Tzon Tzon δεν υπήρχαν πιά στο πατάρι της μαμάς μου όπως πίστευα 20 χρόνια τώρα :( :( :(

Και βάλε κάτι να μας φτιάξει το κέφι... :) Όχι τσίτσιδη όμως γιατί μπορεί να την δούμε σε σελίδες ακατάλληλου περιεχομένου αυτή τη φορά :P

Επ... μην το κάνουμε ΧΧΧ το θρεντ :) .

Πιστευω οτι το θεμα έληξε. Eν αναμονή της νέας κολεξιόν της Φραουλίτσας λοιπόν...

ισα ισα δεν εβρισα κανεναν αντιθετως οι κοπελες μας χαλασαν το κεφι και την διαθεση..

μαγια???? φανταζομαι τι εκλπληξη θα ενιωσες και τη απογοητευση που δεν βρηκες τιποτα....εγω προτινω να δωσουμε μια bibi bo και ενα tzon tzon στη μελισσουλα μας.. :)

Πίσω
Μπλουζα