Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Βρε παιδιά... μήπως να ηρεμούσαμε λίγο? τραβώντας τα πράγματα στα άκρα νομίζω χάνουμε όλοι το δίκιο μας! Εσείς που ήρθατε τώρα και μας τη λέτε έτσι, ελάτε λίγο στη θέση μας... Όπως και να έχει, ας μη χαλάμε άλλο τις καρδιές μας για μερικές φωτογραφίες!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Γι'αυτό φραουλίτσα μου πρέπει να μας δείξεις κανένα νέο ρούχο, να χαρούν λίγο και τα παιδιά που τους χαλάσαμε το κέφι! :)

ναι φραουλιτσα...βαλε ομως κανενα καινουργιο φορεματακι στη bibibo σου

[Edit]To αστειάκι σου προκαλεί [Edit]

tοy maniac κάτι είχα υποψιαστεί εδώ και λίγα χρόνια αλλά δεν ήθελα να το πιστέψω...

Κάθε φορά που της ζητούσα να ψάξω να βρώ τις κούκλες μου άρχιζε να με κοροϊδεύει και τελικά καταλήγαμε αλλού και το ξεχνούσα... Τελικά πήρα πρωτοβουλιά να ψάξω χωρίς να της το πώ και μου αποκάλυψε πως πέταξε τα χαλασμένα παιχνίδια γιατί είχε γεμίσει το πατάρι με άχρηστα και δεν είχε χώρο να βάλει τα πράγματα που ήθελε... :(

Είχαν λιώσει λέει... :( Μα εγώ τις ήθελα και λιωμένες...

Σ΄ευχαριστώ για τη συμπαράσταση αλλά μου είναι αδιανόητο να χωρίσω κάποια bibibo από τους "γονείς" της για να την υιοθετήσω εγώ... :) Μόνο αν βρώ πουθενά καμία ξεχασμένη θα έχω πάλι μια δική μου bibibo!!

fraoulitsa μου δεν είχα πρόθεση να "την πώ" σε κανέναν... απλά λυπήθηκα που είδα σήμερα όλα αυτά και το είπα... συγνώμη αν το πήρες έτσι...

Μην στεναχωριεσαι μαγια μου...με τοσες bibibo που εχω στο σπιτι θα σου δωσω καμια να θυμασαι τα παλια..! :*

Προτείνω κάτι..!!! Θέλω όλοι ν αφήσουμε αυτό το τόπικ και να πάμε όλοι μαζί να δούμε το "στρουμφοτηλέφωνο"...!! Τόσο κόπο έκανα να μαζέψω τις πληροφορίες αυτές..!!!!

Για μετακινηθείτε όλοι προς τα εκεί..! ΤΩΩΩΡΑΑΑΑ...!!!!!

Βάζω φωτογραφίες κι ελπίζω πραγματικά να ηρεμήσουμε.... Makisime κ πάλι ευχαριστώ! :D

picture.php

picture.php

(Εγώ που δεν το ξέρω το στρουμφοτηλέφωνο πού θα πάω; Εεεεεεεεεεε???????????? )

Για να μη χαλασουμε παραπάνω το θρεντ, κλειδώνεται προς το παρόν μεχρι τα πνεύματα να ηρεμήσουν τελείως.

Προτεινα στην Καμπια να το κλειδωσει μεχρι να διαβασω το τι προηγηθηκε και φτασαμε εδω που φτασαμε.

Καταρχην, με το θεμα των πνευματικων δικαιωματων τα πραγματα ειναι απλα αλλα ταυτοχρονα και περιεργα, και εξηγουμαι.

Για οτιδηποτε ποσταρετε στο ιντερνετ (και οχι μονο), εχετε Πνευματικα Δικαιωματα επ'αυτου.Για το πως θα "εκφρασετε" αυτο το δικαιωμα χρειαζεστε μια "αδεια χρησης". Ειτε αυτη ειναι "Κλειστη" οπως το Copyright (που απαγορευει τη χρηση του υλικου σας απο τριτο χωρις την αδεια σας), ειτε "Ανοιχτη" οπως η Creative Commons, η GPL κλπ (που επιτρεπουν τη χρηση του υλικου σας, κατω ομως απο ορισμενες προυποθεσεις που θεσπιζετε εσεις) ή να μην επιλεξετε καμια αδεια και να αφησετε το υλικο σας στη διαθεση οποιουδηποτε να το χρησιμοποιησει οπως θελει.

Οσον αφορα το φορουμ μας - δεν επιλεξαμε καμια αδεια χρησης για το υλικο που ποσταρετε εδω, και αυτο εγινε επιτηδες διοτι ειναι αδυνατον να επιλεγει μια (1) αδεια χρησης που να καλυπτει ολες τις αποψεις 6300 μελων σχετικα με το πως θελουν να δημοσιευουν κειμενα, φωτογραφιες,videos κλπ.

Ξεκαθαρα αναφερουμε οτι τα πνευματικα δικαωματα οσων ποσταρετε εδω παραμενουν σε εσας (καπου διαβασα παραπανω οτι τα δικαιωματα "ερχονται σε εμας - αυτο ειναι ανακριβες) με τον μονο περιορισμο οτι δεν δεχομαστε να τα αφαιρεσετε μαζικα γιατι αυτο θα διελυε το σκελετο και κατα συνεπεια το ιδιο το φορουμ.

Τι συμβαινει τωρα οταν ανακαλυπτει καποιος οτι το υλικο που ποσταρε στο φορουμ βρισκεται και καπου αλλου.

Νομικα - και εφοσον εχει ποσταρει σε προσωπικο του site το υλικο αυτο με καποια Αδεια Χρησης (και το λεω αυτο γιατι επαναλαμβανω εμεις εδω ΔΕΝ χρησιμοποιουμε καμια Αδεια Χρησης) - μπορει να κινηθει νομικα εναντιον του "ενοχου".

Στην περιπτωση της φιλης mytinyworld και εφοσον το Copyright ειναι πραγματικο (Υπουργειο Αναπτυξης,παραβολα, αρ.πατεντας κλπ) η νομικη οδος (εξωδικο, αγωγη κλπ) ειναι μια πιθανη κινηση.

Για τους υπολοιπους απο εμας που ειτε δεν χρησιμοποιουμε Αδεια Χρησης ειτε δεν εχουμε προσωπικο site - ενα ψυχραιμο αλλα αυστηρο email στον "αντιγραφεα" με ξεκαθαρη την απαιτηση μας να "κατεβασει" το υλικο μας απο το site του ειναι ο μονος τροπος. Και συνηθως πιανει.

Εδω ερχεται να βοηθησει και αυτο που ανεφερε η Καμπια πριν - και ειναι παγια προταση μας προς τα μελη μας. Το Watermark (Υδατογραφημα). Δεν προσθετει καποιο νομικο "κυρος" στο υλικο σας - αλλα αποδεικνυει ανα πασα στιγμη οτι αυτο το υλικο ανεβηκε εδω για πρωτη φορα - και οποιος το αντιγραψει κουβαλαει μαζι του και την αποδειξη οτι το αντεγραψε.

Αν δεν σας ικανοποιει το "κοκκινωπο" υδατογραφημα που εχουμε μεχρι στιγμης - με χαρα θα παρακαλεσουμε τον ακουραστο συνεργατη μας τον audiodee να φτιαξει ενα με "αχρωμη" διαφανεια ωστε να παραμορφωνει οσο γινεται λιγοτερο το οπτικο αποτελεσμα των φωτογραφιων σας.

Κατι αλλο τωρα - ειδα οτι και το blog αλλα και η page στο facebook, κατεβηκαν. Δεν γνωριζω αν αυτο εγινε εθελοντικα απο τον δημιουργο τους ή ηταν κινηση (καποια αναφορα ισως ?) απο καποιο μελος μας - αν συμβαινει το δευτερο, σας παρακαλω να μου στειλετε ενα pm σχετικα για να ειμαι ενημερος σε τυχον ενοχληση μας απο το Blogger ή απο το Facebook.

Θελω επισης να πω οτι σας ευχαριστουμε ολους και ολες - για τη συμμετοχη σας, για την καταθεση αναμνησεων, για τη δουλεια που κανετε και ειναι τιμη για μας να την μοιραζεστε μαζι μας. Μην αφησετε περιστατικα οπως το σημερινο να σας χαλασουν τη διαθεση. Μπορουν να αντιγραψουν τις φωτογραφιες σας τα κειμενα σας αλλα δεν μπορουν να αντιγραψουν εσας και τις αναμνησεις σας. Συνεχιστε αυτο που καμαρωνουμε ολοι εδω - και που δεν υπαρχει πουθενα αλλου στο διαδικτυο.

Φιλε toy_mania, οι προσωπικοι χαρακτηρισμοι και η κριτικη αυτου του ειδους δεν συμβαδιζουν με το πνευμα του retromaniax. Επισης ενα φιλακι που προσεξα στο post σου εδω ειναι καπως ακομψο ως φορουμικη συμπεριφορα ειτε γνωριζεις τον παραληπτη του ειτε οχι. Στα λεω αυτα μιας και δεν εχεις κλεισει ουτε μια μερα μαζι μας - ωστε να συνεχισουμε μαζι χωρις προβληματα μελλοντικα.

Το thread θα ανοιξει παλι, λιγο μετα το μεσημερι.

Το thread ειναι ανοιχτο παλι. Σας παρακαλω να μην σχολιασετε τα παραπανω - αν εχετε καποια παρατηρηση σχετικα, στειλτε μου ενα pm και ας συνεχισει η συζητηση εδω επι του θεματος του thread. Μεχρι αυριο θα σβησω τα δικα μου posts αλλα και καποια ασχετα/ενοχλητικα που υπηρξαν.

Καλη συνεχεια

bibi-bo

Η Ανθισμένη μην αντέχοντας τα πολλά κρύα είπε να πάει ένα ταξιδάκι στην Αφρική..να ζεσταθεί λίγο...

fraoulitsa είπε:
Μετα την Ανθισμενη της Rapunjel μας, ολο μπριο και ναζι, :D να και η πανεμορφη νοσοκομα της Φραουλιτσας! :)

Θα ηθελα λοιπον να ρωτησω πως ειναι φτιαγμενη αυτη η μοναδικη στολη;

Aπο ποσα κομματια αποτελειται;

Η μπερντα της ειναι ενωμενη με το φουστανι και την ποδια, ή ειναι ολα ξεχωριστα κομματια;

Ευχαριστω πολυ!!! :)

bibi-bo

Η bibi-bo είναι η πιο γλυκειά του κόσμου! Πρέπει να συνεχίσει να υπάρχει! Μην αφήσετε να γίνει μουσειακό είδος! Λατρεμένη Αναστασία, πολυαγαπημένη mytinyworld περιμένω τις υπέροχες καλλιτεχνικές φωτογραφίες σας και όποιος άλλος έχει να συμβάλει σε αυτή την μοναδική κούκλα! Ευχαριστώ!

Για σήμερα η bibi-bo στα χρυσά και στα τζιν!

Την έχετε δει να παίζει τέννις?

Βέβαια δεν ξέρω πως φαντάστηκε η el greco ότι μπορείς να παίξεις τέννις με γόβες, αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Αυθεντικό ρούχο της πρώτης περιόδου, μια φωτογραφία αφιερωμένη στην αγαπημένη μου rapunjel που στενοχωριέται που δεν βλέπει κίνηση στο θρεντ...

picture.php

picture.php

Παιδια εμενα τα κοριτσια τωρα ειναι στο Vogue γιατι εχουν φωτογραφιση και interview, οποτε θα περιμενετε λιγο. Ποιος ειπε οτι δεν εχει κινηση το θρεντ; Εγω βλεπω κοσμο! ;)

Οι ΒΙΒΙΒΟ της Rapunjel μας δεν χρειαζονται υδατογραφημα!!! Εχουν ολες το σταυρουδακι στο λαιμο και αναγνωριζονται επι τοπου!!! Και ειναι και μαγικες!!!

Οσο για την Κουκλιτσα της MytinyWorld με το τακουνι και το ναζι τι να πω?

Mονο μια πραγματικη ντιβα μπορει να κρατησει ρακετα και αθλητικη κινηση με τακουνι 10ποντο!!! Σας ευχαριστουμε κοριτσια για τις μοναδικες φωτογραφησεις και μαλιστα τα ρουχαλακια Α περιοδου ειναι για μενα εντελως αγνωστα!!!!!Τοτε με ειχαν ταραξει στο playmobil και στον Σπιρτουλη :) Την ΒΙΒΙΒΟ την ονειρευομουνα!!!!

Ειναι πραγματικα μια κουκλα ονειρο!!! Η εθνικη μας κουκλα!!!!

bibi-bo

Λατρεμένη μου Αναστασία μου λέιψανε οι μπιμπιμπούδες σου! Έτσι τις λέγαμε όταν θέλαμε να παίξουμε. Λέγαμε φέρε μαζί σου και τις μπιμπιμπούδες σου!

Οι δικές πάντα θα έχουν ένα σταυρουδάκι στο λαιμό,όπως έχουν και όσες χαρίζω. Έτσι για να είναι ευλογημένες!

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld τα έχω τα ρούχα του τέννις στο ροζ και στο πράσινο.Θες να έρθω να παίξουν οι κούκλες μας τέννις; Να αποκτήσουν και μια μόρφωση. Μετά θα τις στείλουμε Ιταλία στην Αναστασία να πάνε και πανεπιστήμιο στα ξένα. ;) Η Σταχτοπούτα τι κάνει; Μου έλειψε...

bibi-bo

Οι bibi-bo βάλανε τα μεταλιζέ τους ρούχα που ποτέ δεν κατάλαβα γιατί επέλεξε αυτό το υλικό η el greco! Ήταν μόδα τα λαμέ,τα χρυσά και τα ασημί αλλά είναι πολύ κακής ποιότητας τα χαρτινονάιλον μεταλιζέ ρούχα! Ας μη μιλήσω για τα κουρελάκια που την τύλιγε προς το τέλος! Ούτε καν ρούχα ραμένα δεν ήταν!

Οντως, το υλικο ειναι πολυ Σταρ Τρεκ!!!

Το σακακι της ΒΙΒΙΒΟ με Πιτσι και Ντολυ, αυτο δηλαδη που φαινεται στην 3 και 4 φωτογραφια, ειναι ραμμενο σχεδον σαν το γραμμα Τ (ταφ). Και της κραταει τα χερακια ψηλα λες και ειναι ετοιμη να πεταξει!

Μου αρεσει ομως το μοβ τριανταφυλλακι που εχεις βαλεις στο πετο της 4 φωτογραφιας! Αυτο το κανει μοναδικο, ασε το σταυρουδακι το ασορτι! :)

Πολύ ωραία η στολή τέννις και στο φούξια ραπουνζέλ μου!

Είναι αλήθεια ότι στις δεύτερης γενιάς ΒΙΒΙΒΟ η ποιότητα των ρούχων έπεσε πολύ... Αλλά και οι κούκλες της δεύτερης περιόδου, μπορεί μεν να μην έχαναν τις παλάμες τους, αλλά σήμερα (μετά από τόσα χρόνια) και έχοντας και από τις δύο στα χέρια μου, παρατηρώ ότι το λιώσιμο στα χέρια και στα πόδια τους έκανε μεγαλύτερη ζημιά απ'οτι στις πρώτες. Τι να κάνουμε, οι καιροί αλλάζουν! :(

Πίσω
Μπλουζα