Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
στο σακακι της κουκλας της φιλης μας rapunzel πρεπει να σας πω οτι η ελ γκρεκο ειχε φροντισει ηδη να βαλει το τριανταφυλλακι στο πετο....ειχε βγαλει τρεις διαφορετικους συνδιασμους εκ των οποιων στον εναν δν ειχε το τριανταφυλλακι λειαν προσφατως αγορασα αυτην χωρις το λουλουδακι η οποια εχει πολυ εντονο ροζ κουστουμι εχω απο τα παιδικα μου χρονια την αλλη η οποια ειναι πιο απαλο το ροζ στο κουστουμι κι εχει και το τριανταφυλλακι....και η αλλη εκδοση ειναι αυτη της ραπουνζελ μας...ενδιαφερον;;

bibibo 28 είπε:
στο σακακι της κουκλας της φιλης μας rapunzel πρεπει να σας πω οτι η ελ γκρεκο ειχε φροντισει ηδη να βαλει το τριανταφυλλακι στο πετο....ειχε βγαλει τρεις διαφορετικους συνδιασμους εκ των οποιων στον εναν δν ειχε το τριανταφυλλακι λειαν προσφατως αγορασα αυτην χωρις το λουλουδακι η οποια εχει πολυ εντονο ροζ κουστουμι εχω απο τα παιδικα μου χρονια την αλλη η οποια ειναι πιο απαλο το ροζ στο κουστουμι κι εχει και το τριανταφυλλακι....και η αλλη εκδοση ειναι αυτη της ραπουνζελ μας...ενδιαφερον;;
Πολύ ενδιαφέρον bibibo28, αυτό αποδεικνύει τις στυλιστικές αναζητήσεις της el greco σύμφωνα με το ύφος της εποχής! Το ίδιο έκανε και με αυτή την τουαλέτα

Προβολή συνημμένου 3919

που το λουλούδι της το εχω συναντήσει και ροζ και μοβ! Εκείνη την εποχή οι μπουτονιέρες με μεγάλο τριαντάφυλλο ήταν πολύ της μόδας.

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία έχει δίκιο η γλυκειά bibibo 28!Το λουλούδι ήταν ραμμένο πάνω από το εργοστάσιο!

Πολυαγαπημένη mytinyworld αυτή η τουαλέτα που έβαλές είναι το ωραιότερο μεταλιζέ κουστούμι της el greco!

Η Νόρα έγινε μπαλαρίνα και κάνει κάμψεις,αραμπέσκ, αττιτίντ και γράντ μπατμόντ!

picture.php

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Φτου φτου φτού το κορίτσι μας! :D

Πανέμορφη!

Χαίρομαι που σου αρέσει αυτό το ρούχο ραπουνζέλ μου ;)

Και πανω που ειχα μεινει με το δαντελωτο σακακι της Μιλυ,(ή μηπως η Βανιλυ (???), αυτες μονο η κουκλομανα τους τις ξεχωριζει!!!) να και η μπαλαρινα της Rapunjel η οποια με αποτελείωσε!!! Τα αραμπέσκ, αττιτίντ και γράντ μπατμόντ μονο η Rapunjel μας τα ξερει γιατι το κοριτσι ειναι καλλιτεχνης!!! Εγω απο αυτα δεν καταλαβαινω! Μονο τα θαυμαζω σαν απλη θνητη!!!

Τι χτενισμα που της εχεις κανει!!! Ιδιο με την φωτογραφια ειναι!!!

Πως τα φτιαχνεις αυτα τα χτενισματα!!!!

Ασε που εκανες μια σκεψη μου πραγματικη και καλυτερη απο αυτην που θα εκανα εγω! Ηθελα να βγαλω φωτογραφια την ΒΙΒΙΒΟ μου ντυμενη μπαλαρινα! Η Σιντυ ουτε να το συζητησει να της δανεισει το ρουχο! Το μαλλι δεν υπηρχε περιπτωση να το πετυχω με τιποτα σε κοτσο.

Οποτε ευτυχως εκανε η Rapunjel το θαυμα της παλι!!!

Βαζω κι εγω, μετα απο ολα αυτα τα αριστουργηματα που ειδα, και την μικρη μου Χρυσομαλλουσα με βινταζ φουστανι που αναθεμα κι να ηξερα απο που κραταει η σκουφια του. Το υφασμα ειναι ιδιο με το σακακι το λαμέ του Τζον Τζον, ομως σιγουρα δεν ειναι ελ γκρεκο γιατι το φοραγε μια κακομοιρα μπαρμπι.

Τωρα βεβαια μετα απο αυτες τις κουκλες η δικη μου φωτογραφιση ειναι λιγο μαπα αλλα εγω ειμαι θαυμαστρια σας, δεν συμμετεχω στα καλλιστεια!!!

picture.php

picture.php

Ωραίος ο συνδυασμός σμαραγδί-ασημί! Τι να'ναι τούτο το φόρεμα άραγε?8)

Τα κορίτσια σου Αναστασία μου είναι πάντα εκτός συναγωνισμού, ποιά από τις δικές μας να τις συναγωνιστεί στο νάζι, στην τσαχπινιά και στο ιταλικό τους μπρίο? :D

Σημείωση: Είναι η Βανίλυ αγαπημένη μου Αναστασία. Την καταλαβαίνει κανείς από το ίσιο, λουσμένο και χτενισμένο μαλλί. Οταν μου την έφερε δώρο η καλύτερή μου φίλη, το κουτί της ήταν κατεστραμμένο και η κούκλα λερωμένη. Την έπλυνα, την έλουσα και της έβαλα ένα μαλακτικό μαλλιών που μυρίζει βανίλια. Γι'αυτό την είπα Βανίλυ. Μετά, τι άλλο όνομα να διάλεγα για την δίδυμη αδερφούλα της, εκτός από το Μίλυ? :coolglasses:

bibi-bo

Χαίρομαι που σου άρεσε πολυαγαπημένη μου mytinyworld η μπαλαρίνα!

Λατρεμένη Αναστασία ευχαριστώ για τα καλά σχόλια αλλά οι κούκλες σου αποπνέουν ιταλική φινέτσα και είναι μοναδικές! Καλλιστεία πάντως δεν κάνουμε ή εαν γίνονται εγώ δε συμμετέχω.

bibi-bo-Τζον Τζον νύφη και γαμπρός...

picture.php

Να ζήσουν, να ζήσουν!

Τι καλλιστεία λέτε βρε κορίτσια, θα συναγωνίζεται η bibi-bo την bibi-bo? Νοθεία στο μέγιστο βαθμό!

Επειδή άνοιξε το τριώδιο, η σταχτοπούτα μου θέλει να σας ευχηθεί: Καλό τριώδιο!

picture.php

Αγαπητοί mods, αν δεν έρθει κάποιος στο σπίτι μου να μου δείξει πως μπαίνει το υδατογράφημα, δεν θα το καταφέρω ποτέ :D . Πάντως σας διαβεβαιώ πως δεν είμαι ξανθιά! #)

Rapunjel είπες θα μου μάθεις εσύ, τα φώτα σου παρακαλώ! :)

Ασχετο, μου ήρθε μια απορία τώρα που είδα τη νύφη και το γαμπρό. Στο παλιό νυφικό, υπήρχαν και στέφανα? Δεν θυμάμαι.... :xm: Ξέρει κανείς? πάντως έχω μια μπομπονιέρα :)

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld έγραψες πάλι! Τι κουκλί είναι αυτό; Νομίζω ότι η παιδική σου bibi-bo θα σου κάνει ζήλιες! Συναγωνίζονται για την πρωτιά!

Ακολουθήστε τις οδηγίες σε αυτό το θρεντ.

http://www.retromaniax.gr/vb/showthr...E1%F6%E7%EC%E1

Έτσι έγραψε η Kambia. πας σε αυτό το θρεντ ,κάνεις δεξί κλικ με το ποντίκι,πατάς αποθήκευση δεσμου ως και παίρνεις το υδατογράφημα.

Στην ίδια σελίδα πιο κάτω θα δεις FastStone Photo Resizer, από τον ambu_dare το πατάς δύο φορές και σε βγάζει σε μια νέα σελίδα. Εκεί πατάς και αποθηκεύεις exe

. Μετα ανοίγεις το πρόγραμμα και κάνεις τις φωτογραφίες που θες add.Έχει ένα κουμπάκι κονβέρτ το πατάς και γίνεται αφου φτιάξεις τις ρυθμίσεις να βάζουν το υδατογράφημα retromaniax. Αν δεν τα καταφέρεις θα στο στείλω αν γίνεται αύριο έτοιμο.

Υ.Γ. Και στέφανα και μπομπονιέρες. Αν πας στο θρεντ bibi-bo 1 στις πρώτες σελίδες η καλή μου φίλη domniki τα έχει ποστάρει σε φώτο μαζί με την κούκλα!

Παιδιά όπως σας είπα και πριν είμαι άσχετος από κανονικές κούκλες αλλά όπως έψαχνα βρήκα ότι υπήρχε και το 1960 και 1970 κούκλα με κανονικά ματιά σαν την bibibo και όχι ζωγραφισμένα την έλεγαν SUSI και κυκλοφορούσε Βραζιλία εδώ βρήκα κάποια μοντέλα της ,ναι το ξέρω πλέων ότι bibibo είναι μόνο μια!!!!! ;) αλλά μπορεί κάποιον/καπια να τoυς ενδιαφέρει :o

http://www.sindy-dolls.com/susi.htm

bibi-bo

Καλέ μου El_Greco_Fanatic σε ευχαριστούμε πολύ! Μας έμαθες κάτι καινούργιο και πολύ ενδιαφέρον!

Susi!!!!! Νατην την αντιζηλο της ΒΙΒΙΒΟ!!!!! Αυτην ειχα δει!!!!! Θα τα πουμε στο θρεντ Vintage Κλωνοι και αντιζηλες για την Susi!!!!! El_Greco_Fanatic παλι εκανες μεγαλο ψυχικο!!!!!! Σε ευχαριστουμε πολυ!!!!!

Οταν διαβασα το τεχνολογικο ποστ της Rapunjel μας περι υδατογραφηματος ενιωσα μια περηφανια!!! Εγω παιδια τι υδατογραφημα να βαλω, 2 κουκλες εχω! Μεχρι να φτασω τις 300 φωτογραφιες που εχετε ποσταρει εσεις θα εχουν περασει 100 χρονια και δεν θα ισχυουν τα πνευματικα μου δικαιωματα!!!

Η νυφουλα και η Σταχτοπουτα ειναι ονειρο!!!!! Υπεροχες φωτογραφησεις!!!

Βρε τη Susi και δεν της φαινότανε! Και να πω ότι δεν μπαίνω στο σάιτ αυτό συχνά πυκνά, ψέματα θα πω! Αλλά δεν της έδωσα σημασία! #) Να'σαι καλά βρε ελ γκρέκο που πρόσθεσες άλλον έναν κλώνο στη διατριβή μας! :D

Εγώ παιδιά όταν διάβασα το ποστ περί υδατογραφήματος, πρώτον αγχώθηκα για όλα αυτά που πρέπει να κάνω και δεύτερον το ανέβαλα για άλλη μια μέρα... Ελεγα ραπουνζέλ μου αν είχες κάτι πιο εύκολο, αυτά τα είχα διαβάσει αλλά με πιάνει ένας... τεχνολογικός ίλιγγος :precry: . Δεν τα πάω και καλά με τις οδηγίες και τα μάνιουαλ γενικά, άσε....

Αν υποψιαστώ, ότι σε 100 χρόνια από σήμερα θα ποστάρουμε ακόμα φωτο της bibibo, θα πέθάααανω!

Παιδί συγγνώμη που θα σας την χαλάσω αλλά η συγκειμένη κυκλοφορούσε είδη 15 τουλάχιστον χρόνια πριν την bibibo δηλαδή λίγο μετά το 60 ήταν είδη στα ράφια τον μαγαζιών από αυτά που διάβασα σε ένα βραζιλιάνικο site άρα δεν νομίζω να είναι κλώνος της ..μάλλον κλώνος του SUSI είναι lol;) ;)

Ναι ναι!!! Για αυτο το θρεντ το ονομασαμε Vintage Κλωνοι και αντιζηλες!!! Μαλλον η ΒΙΒΙΒΟ μας ειναι μια μετεπειτα αντιζηλη και εξελιξη της Susi!!!

Kαι το φοβερο ειναι οτι ο El_Greco_Fanatic μας ηρθε ως απο μηχανης θεος γιατι εχθες ρωταγε η Rapunjel αν η bibi-bo μας εχει καποιον κλωνο και εγω της απαντησα οτι ειχε παρει καποτε το ματι μου μια μαυρουλα!!!

Απιθανη ιστορια ε;;;; Tιποτε δεν ειναι τυχαιο σε αυτο το ρετροφορουμ μας!!!! Ολα για την γνωση!!!

Αναστασια είπε:
Ναι ναι!!! Για αυτο το θρεντ το ονομασαμε Vintage Κλωνοι και αντιζηλες!!! Μαλλον η ΒΙΒΙΒΟ μας ειναι μια μετεπειτα αντιζηλη και εξελιξη της Susi!!!Kαι το φοβερο ειναι οτι ο El_Greco_Fanatic μας ηρθε ως απο μηχανης θεος γιατι εχθες ρωταγε η Rapunjel αν η bibi-bo μας εχει καποιον κλωνο και εγω της απαντησα οτι ειχε παρει καποτε το ματι μου μια μαυρουλα!!!

Απιθανη ιστορια ε;;;; Tιποτε δεν ειναι τυχαιο σε αυτο το ρετροφορουμ μας!!!! Ολα για την γνωση!!!

Ο λόγος που ασχολήθηκα είναι ότι Κυριακή στην βόλτα μας στα λημέρια με της αντίκες βρήκα μια από αυτές ..που τώρα ξέρω ότι τι λένε susi και σε πρώτη επαφή νόμισα ότι βρήκαμε bibibo και λέω της γυναίκας μου δεν το πιστεύω αυτό ..αλλά με προσγείωσε ανώμαλα όταν μου είπε καμιά σχέση αυτή δεν είναι bibibo μάλλον είναι καμιά φτηνιάρικη κλώνος από Κίνα και την αφήσαμε ..μόλις γυρίσαμε σπίτι έμενα με έπιασε το discovery μικρόβιο :o και έκανα άνω κάτω το ιντερνέτ ώσπου βρήκα της συγκεκριμένη ,,,,και για άλλη μια φορά παράτησα κάτι καλό πίσω μου :angry: ..θα κοιτάξω μήπως είναι ακόμα εκεί την επόμενη Κυριακή :(

Ρετροκανονας: ποτε μην αφηνεις παιχνιδι που σου τραβηξε την προσοχη!!!! :)

Θα ερθει η ωρα που θα το μετανιωσεις και θα τραβας τα μαλλια σου... :P

Καλυτερα να μετανιωνεις για κατι που εκανες παρα για κατι που δεν εκανες!!! :D Εκτος φυσικα απο το οταν το κασέ ανεβαινει επικινδυνα!!! Ειπαμε μιλαμε για κουκλες, μην ξεπαραδιαστουμε κιολας!!!

Oποιος προλαβει πρωτος να γραψει για την προ-ΒΙΒΙΒΟ, την Susi!!! Πρεπει να την διαβασουμε αυτην την κουκλα!!! Θα γνωρισουμε ακομα καλυτερα την ξανθια μας πορωση!!! :D

bibi-bo

Πάντα γλυκειά η λατρεμένη Αναστασία όπως και η πολυαγαπημένη mytinyworld .Αυτό μετρά να παίρνουμε από τα παιχνίδια τη γλυκύτητα και τη θετική τους ενέργεια.

Καλέ μου El_Greco_Fanatic όπως είπε και η λατρεμένη Αναστασία ΠΟΤΕ δεν αφήνουμε κάτι που νόμιζουμε ότι αξίζει και δεν το παίρνουμε...

Ελπίζω να τη ξαναβρεις να τη δούμε αυτή την κούκλα που μοιάζει στη bibi-bo!

Η bibi-bo ιππέας...

picture.php

Τι στυλ!!!!! Μοναδικη ενδυμασια! Kαι ετσι με τα μαλλακια μαζεμενα ειναι λες και ζωντανεψε η οριτζιναλ φωτογραφια της ντουλαπας της!!! :)

ωχχχχχχχ!!!!!!!!!!αναμηνσεις απο το παρελθον προς στιγμη ηρθαν στο μυαλο μου συγκινηθηκα αληθεια ετσι ηταν η πρωτη μου.....σε ευχαριστω .....αυτο ειναι μπαινω εδω σας βρισκω αλλοτε και καποτε οχι αλλα ....φευγω ειμαι αλλου οταν θαυμαζω τον κοσμο της βιβιβο ......

Πίσω
Μπλουζα