Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία αυτό προσπάθησα να αναβιώσω τη bibi-bo της ντουλάπας. Δεν ξέρω αν το κατάφερα! Το καλόκαίρι θα προσπαθήσω να ράψω όλα τα ρούχα της bibi-bo που λατρέψαμε και δεν έχουμε και να σας στείλω μερικά και της πολυαγαπημένης mytinyworld μας!

Καλή μου bibibo 28 να σαι καλά! Πάντα κι εγώ και οι άλλες κοπέλες πολύ χαιρόμαστε όταν σε συναντάμε εδώ μέσα γιατί είσαι μια πάνγλυκια ψυχή σαν τη bibi-bo μας!

Η Νόρα ιππέας με τη στολή της Fleyr που μου έστειλε η πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε ένα διαλειματάκι από τα γυρίσματα της bibi-bo τους δάσους! Μαζί της τα πόνυ αφού το ένα παίρνει μέρος στην ιστορία!

Ω ναι βρεθηκε και αλλη ΝΥΦΗ λοιπον..!!!!

ΒΙΒΙ ΒΟ νυφη

Ω ναι , βρεθηκε ΝΥΦΗ λοιπον..!!!!!!

Και χωρις χερακια ειναι μοναδικη :D :D:D

Τελειο προσωπο, τελεια μαλλια, τελεια τα ρουχα της...Λαμπει!!! :D

Ειχε δικιο τελικα και σου ζηταγε τοσα... :P

bibi-bo

Η bibi-bo και ο Τζον Τζον με τις φόρμες τους και τα αθλητικά τους παπούτσια...

picture.php

Ειναι απιθανοι και οι δυο γλυκεια μου Rapunjel!!!

Πρωτη φορα ειδα αθλητικο παπουτσι της ΒΙΒΙΒΟ και του Τζον Τζον!!! Eιναι πολυ καλοφτιαγμενα!

Αγαπημένη μου rapunjel, το ζεύγος με τα αθλητικά του, είναι όπως στα οπισθόφυλλα της el greco! Είχα ξεχάσει αυτό που φοράνε στο κεφάλι για τον ιδρώτα, ήταν πολύ της μόδας τη δεκαετία του 80! Τα φοράγαμε και εμείς στο κεφάλι και στον καρπό.

picture.php

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld πολύ όμορφο αυτό το οπισθόφυλλο της el grecο.Έχει τις ίδιες φωτογραφίες με την ντουλάπα τους αλλά σε πιο μεγάλο μέγεθος. Σε ευχαριστούμε που το έβαλες!

bibi-bo

Η bibi-bo που για μερικούς και μερικές από μας συνεχίζει να υπάρχει και δεν είναι μουσειακό είδος και μακάρι να μην καταλήξει ποτέ αυτό, στα χιόνια με κόκκινο συνολάκι. Προσπάθησα να μοιάσει στη στολή του σκι που δεν έχω...

Ειναι παρα πολυ ομορφη αυτο το κοκκινο ρουχαλακι γλυκεια μου Rapunjel!!! Κανει αντιθεση με τα μακρυα ξανθα της μαλλια! Και εχεις διαλεξει και τον καταλληλο φοντο!!! :) Χαρα στην υπομονη σου!!!

bibi-bo

Χαίρομαι που σου αρέσει λατρεμένη Αναστασία.

Η bibi-bo με σακάκι και παπιγιόν...

Aν σημερα ηταν μια δυσκολη μερα

Και μετα απο τις μοναδικες ΒΙΒΙΒΟ της αγαπημενης μας Rapunjel, με τα ξεχωριστα χτενισματα, να και η Αμαρυλλις, με το ιδιο ως συνηθως μαλλι, που αποφασισε και εκεινη να κανει μια σπεσιαλ φωτογραφιση νεγκλιζε!

Χωρις υδατογραφημα αλλα με αφιερωση σε ολους τους ανδρες θαυμαστες της εδω στο Ρετρομανιαξ :flower: , εμεις τα κοριτσια παρακαλαμε απλα να της μοιασουμε οταν μεγαλωσουμε.

Απολαυστε την σε κλεμμενο απο Μπαρμπι ρουχο (ρουχο Α περιοδου παιδια απο Ιταλια μην περιμενετε!!! Εμεις δουλευουμε με τα τελευταια μοντελα και στην τρακα!!! :D )

Για τους λατρεις της ασπρομαυρης φωτογραφιας...

picture.php

Για τους λατρεις των μοναδικων μπλε ματιων της...

picture.php

Ουαου! Πολυ sexy φωτογραφιση...

:)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
WOWWW είσαι απίστευτη πολύ sexy πόζα έγραψες again BRAVO!!!! :D #) :D ;)

Γιατί η bibi-bo είναι γλυκιά, είναι όμορφη, είναι του χθες, του σήμερα, του αύριο και ναι είναι και sexy! Με γνήσια, αυθεντική, ορίτζιναλ ομορφιά!

Βάλσαμο για μια δύσκολη μέρα, έτσι όπως μόνο η αγαπημένη μας Αναστασία θα μπορούσε να φτιάξει για μας!

Σ'ευχαριστώ Αναστασία! :) Πολύ!

bibi-bo

Λιποθυμώ!Η bibi-bo της λατρεμένης πήρε τον κακό δρόμο,το κακό μονοπάτι και ότι άλλο βρήκε! Κατάρα στην οικονομική κρίση που έριξε τη bibi-bo στο πεζοδρόμιο!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ.Έγραψες!!!!!Λατρεμένη απέδειξες ότι το ράσο δεν κάνει τον παπά!Αυτό για τα ρούχα Α' περιόδου....Υποκλίνομαι!

αναστασια ι bibibo σου με τα ρουχα φωτια ηταν ολα τα λεφτα....με διαφορα η καλυτερη που εχω δει....

Αναστασια μου τα καταφερες κι εσυ λοιπον εκτος απο εμενα, την εβαλες να κυλιεται κι εσυ τα πατωματα λοιπον και με μεγαλη επιτυχια..!!!!!! Χωρις τον ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ βεβαια..!!

Πιο καλλιτεχνικη φωτο εδω μεσα δεν εχει μπει..!!!!!!!! Τι να φτουρησουν ολες οι δικες μας..!!! Ειδικα αυτη η ασπρομαυρη ειναι ολα τα λεφτα..!!!! Κοιταξε το για φωτογραφος..!!! Εισαι ταλεντο..!!

Σε ευχαριστούμε πολύ για την υπέροχη φωτογραφία Αναστασία. Είναι πραγματικά πολύ φίνα. Εχεις φτιάξει ένα πολύ ταξιδιάρικο concept. Τυχερή που είναι η bibi-bo σου. #) Το ρούχο είναι πραγματικά πολύ ταιριαστό. Αν ποτέ υπήρχε σειρά ανάλογη με αυτήν της Silkstone Barbie, τότε αυτή θα ήτανε η Silkstone bibi-bo. χεχε :biglaugh:

Πίσω
Μπλουζα