Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να στε καλα παιδια! #) #)

Δεν κλεινεται ουτε σε κουτι, ουτε σε κλουβι αυτη η ατελειωτη εθνικη μας κουκλα οπως η παιδικη μας τρελα!!! :D

Αυτο ηταν ενα πρωτο πειραμα, γιατι μου τελειωσε η μπαταρια της μηχανης πανω στο καλυτερο και δεν προλαβα να βγαλω πιο καθαρες φωτογραφιες! :xm: Επιφυλασσομαι για κατι καλυτερο. :)

Η εμπνευση μου ειναι το Retromaniax.gr και τα υπεροχα κοριτσια και αγορια που γνωρισα εδω και γνωριζω εδω. Καποια απο αυτα πολυαγαπημενα, μου χαρισανε αυτες τις κουκλες (Tzon Tzon, bibi-bo Αμαρυλλις και bibi-bo Χρυσομαλλουσα, και οχι μονο αυτες) απλοχερα μεσα απο την καρδια τους απο καθε μερια της Ελλαδας. :o :O:O:O

Αυτες οι φωτογραφησεις, καθως και οι επομενες, θα ειναι αποκλειστικα για το φορουμ του Ρετρομανιαξ (μην τις ψαχνετε αλλου :darkglasses: :D εδω να ερχεστε), μεσα απο το οποιο πολλα προσωπακια θλιμμενα, μελαγχολικα, και μοναχικα σκανε ενα χαμογελο, μετα απο μια δυσκολη μερα.

Κι οπως το θρεντ της ΒΙΒΙΒΟ, και ολο το Φορουμ, μου ομορφαινει την ζωη και μου φερνει ολη την γλυκεια πατριδα εδω στην Ιταλια, ετσι κι εγω, με οτι μπορω, θα σας στελνω τα νεα της παντα φρεσκιας εθνικης μας κουκλας εκτος των συνορων!!! :flower:

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία να σαι καλά ακόμα μια φορά και να μας έχεις και να μας δίνεις πάντα χαρά! Σε ευχαριστώ ακόμη μια φορά για ότι έχεις κάνει!

Η bibi-bo με το ποδηλατάκι της...

Κοιτα την!!! :) Ενα ηλιολουστο ελληνικο πρωινο βγηκε η μικρουλα με καινουρια ρουχαλακια, φρεσκο μαλλι οπως μονο μια Rapunjel ξερει, μανικιουρ, βολτα με το ποδηλατο... Ειναι παντα η ΒΙΒΙΒΟ μας!!!

Τυφλα να χει η Μπαρμπι ρε παιδια, κι ας την αγαπαω και εκεινη την παρεξηγημενη. :D

Οι κουκλίτσες της ραπουνζέλ είναι πάντα οι πιο γλυκιές! Το κοριτσάκι μας στο ποδήλατο εκπέμπει μια γλυκύτητα απίστευτη!

Η σταχτοπούτα μου και η Νταϊάνα, σε ρυθμούς twist!

picture.php

picture.php

Για την αγαπημένη μου ραπουνζέλ! :)

Απιθανες!!! Αχ τι ωραια χρωματα!!! Μυρισε ανοιξη παιδια!!! Μπραβο MytinyWorld μου! :)

bibi-bo

Πανέμορφες πολυαγαπημένη μου mytinyworld! Τα ρούχα της μπουλούκας είναι υπέροχα!!! Όπως πάντα έγραψες!!! Η Σταχτοπούτα είναι εκθαμβωτικά όμορφη και η μπουλούκα απίστευτα γλυκιά!!!

Σε ευχαριστώ για την αφιέρωση και σε ευχαριστώ κι εσένα και την Αναστασία για όλα όσα έχετε κάνει για μένα!

Έφτιαξα ένα συνολάκι απογευματινό για τη bibi-bo Ιωαλιάνα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Rapunjel μου πως τα φτιαχνεις βρε παιδι μου αυτα τα ρουχαλακια;;; Με ποση υπομονη τα ραβεις στο χερι; :o

Εγω μονο με το πιστολι της σιλικονης μπορω να κανω τετοιες δουλειες!!! :)

Απαξ και κολλησαν στο σωμα της κουκλας αυτο ηταν, δεν αλλαζει πια ρουχο!!!

Δεν μπορω να τα ραψω με τιποτα ετσι μικρα που ειναι τα ρημαδια!!!Πολυ μανουρα και κινεζικοδουλεια (οι κινεζοι ειναι πρωτοι στην μινιατουρα ρουχο)!

Ξερεις ποσες φορες εχω προσπαθησει!!! Ειμαι του ετοιμου, τελειωσε.

Να σου ξεδοντιασω χαζογελουσα μπαρμπι, να σου βλεφαρωσω, να σου μαλλιωσω καραφλη...μην με βαλεις ομως να σου ραψω...ειναι τιμωρια!!!! :D

Εσυ ομως καθεσαι και το παλευεις εκει με τις βελονες και τις καρφιτσες...

Να ρθουμε να μας κανεις κανα μαθημα κοπτοραπτικης να γινουμε πιο προκομενες!!! :D

bibi-bo

Καλώς να ορίσετε λατρεμένη και εσύ και η πολυαγαπημένη mytinyworld και όποιος άλλος ή άλλη θέλει μόνο μη φέρετε το μανεκέν μαζί σας. Πάλι στο γκαράζ θα πάει... ;)

bibi-bo

Η bibi-bo ρόλερ με μπλε φόρμα και πουκαμίσα... Η el greco που τα έφτιαξε μου κάνει εντύπωση πόση μεγάλη έχει κάνει την πουκαμίσα...

Πανέμορφες οι κουκλίτσες σου ραπουνζέλ μου και τα ρουχαλάκια τους!

Το 1985-1986 ήταν πολύ της μόδας κάτι τεράστιες πουκαμίσες (κυρίως με λαχούρια και εμπριμέ) που τις φοράγαμε σαν φορέματα με φαρδιά ζώνη χαμηλά στους γοφούς! Αυτό πρέπει να προσπάθησε να φτιάξει η el greco ραπουνζέλ μου, αν και δεν ξέρω από ποια χρονιά είναι το ρούχο αυτό! ;)

bibi-bo

Καλά είσαι καταπληκτική πολυαγαπημένη μου mytinyworld! Όλο το μεσημέρι έσπαγα το κεφάλι να βρω πως είναι αυτό το πουκάμισο. Ναι είναι του 86!

Με ζώνη χαμηλά! Χίλια ευχαριστώ!Κι εγώ το είχα χαρίσει στο Τζον τζον γιατί ήταν τεράστιο λέει...

Παιδια συγνωμη αλλα αυτη η κουκλα κι ενα σακο να βαλει εχει τετοια μαλλια και προσωπο που ολα τα αλλα ειναι λεπτομερειες!!!!

Τα ρουχα ειναι οριτζιναλ δεκαετια του 80!!! :D :D:D Οπότε Rapunjel μου να πεις στον Τζον Τζον να επιστρεψει αμεσως την πουκαμίσα στο κοριτσι!!! :P

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία τη γύρισε θέλοντας και μη ο καημένος!Του είπα ότι το είπες εσύ! Έκλαψε, φώναξε αλλά το έδωσε!

Η Ανθισμένη αφού τέλειωσε το γύρισμα της bibi-bo του δάσους ντύθηκε δεκαετία ΄80. Τι μόδα τότε τα φαρδια....

Αγαπημένη μου ραπουνζέλ, αυτό το ασημί ρουχαλάκι, είναι το χανουμάκι που μου λέει μια φίλη μου ότι θυμάται ότι φόραγε μια ΒΙΒΙ ΒΟ της? (την οποία δυστυχώς χάρισε πριν χρόνια μαζί με πολλές άλλες....)

Πανέμορφη η κουκλίτσα σου!

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σου βάζω συνημμένο το χανουμάκι. Αυτό που έιδες παραπάνω είναι συνδυασμός ρούχων. Παίρνω διάφορα κομμάτια από αυθεντικά ρουχαλάκια της bibi-bo και τα συνδυάζω.

Χαίρομαι που σου αρέσει. Αυτή μου την bibi-bo τη ρόλλερ την ήθελα αλλά λόγω του ότι ήταν πανάκριβη δεν την είχα μικρή,ούτε εγώ ούτε η αδερφή μου και μου την πήρανε δώρο μεγάλη πια..

Είχε δίκιο λοιπόν η φίλη μου ότι είχε στολή χανουμάκι! Αυτή πρέπει να εννοούσε.

Καλή μου ραπουνζέλ, κι εγώ την ήθελα την ρόλερ μικρή. Την απέκτησα πριν λίγους μήνες... 26 χρόνια μετά! Η Νταϊάνα μου, είναι μια πολύ ιδιαίτερη κούκλα!

Αυτη η στολη ασημενιο χανουμακι, μου αρεσει πολυ! Ασε το ντεκορ απο πισω που ειναι και αυτο ασημενιο...Ειναι η αγαπημενη του σουλτανου! :)

Αυτο το φτερο που της εχει βαλει η Ραπουνζελ μας στον λαιμο της πως το λενε στα ελληνικα βρε παιδια? 8)

Τοσες φορες ψαχνω την λεξη και δεν την βρισκω! Στα ιταλικα το λενε boa, επειδη μοιαζει με τον βοα, το φιδι!

Τελικα η bibi-bo ειναι πολυ μοιραια ξανθια... :darkglasses:

Κι εδώ μποα το λέμε Αναστασία, αλλά και φτερό! Η κονσοματρίς/"νταντά" μου, μου είχε πει ότι στην αραπιά το λέγανε και μαραμπού!8) Είχε βλέπεις πολλά τέτοια λόγω επαγγέλματος..

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld η Νταϊάνα σου είναι ξεχωριστή! Υπήρχε στολή χανουμάκι και νομίζω και άλλη που δεν έχω.Ήταν της μόδας τότε τα παντελόνια αυτά.

Λατρεμένη Αναστασία αυτό το φτερό το μαύρο ,το βόα όπως λες ήταν σετ με μια τουαλέτα.Η τουαλέτα δεν ξέρω που είναι.Θυμάμαι με την αδερφή μου μας είχε κάνει εντύπωση τότε το χρώμα και πόσο απαλό ήταν! Τι μπουζουξού είχαμε κάνει με αυτό το φτερό τη bibi-bo δε λέγεται...

Η Ανθισμένη και η Νόρα με μη αυθεντικά ρούχα που τα βρίσκω κομψά! Ιδίως της Ανθισμένης το πουκαμισάκι και η φούστα μου άρεσαν πολύ και ήθελα Αναστασία και mytinyworld να σας τα δείξω...

Πίσω
Μπλουζα