Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να τον πως τον λεγανε τον βοα!!! :D Βοα τον λεγανε! :o

Ποσο γελαω με την κονσοματρις "μπειμπι σιτερ! της MytinyWorld!!!! :D :D

Και μετα απο τον βοα και την καλοψυχη νταντα να και τα γλυκα προσωπακια των κουκλων της Rapunjel μας!

Rapunjel μου, ποσα ρουχαλακια εχεις??? Ποσες βαλιτσες γεμιζεις με αυτα! :o :O:O Χωρια που ραβεις και επιπλεον...

Αυθεντικα και μή, εγω τα χαζευω το ιδιο παιδια... Σαματις καταλαβαινω την διαφορα? :D

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία έχω πάρα πολλά ρούχα και ελπίζω όταν βρω καιρό να πάρω υφάσματα και να ράψω τα ρουχαλάκια της bibi-bo που δεν έχω.

Μερικά μη αυθεντικά είναι ωραιότερα από άλλα αυθεντικά και πιο καλοραμένα.

Η Ιωαλιάνα στα μπλε και άσπρα...Έτσι να μην μείνει και αυτή παραπονεμένη!

Οι bibi-bo Β' περιόδου έχουν μια άλλη ομορφιά και μερικές είναι ομορφότερες από άλλες της Α΄περιόδου...πάντως στα παιδιά αρέσουν περισσότερο από τις bibi-bo Α΄περιόδου!

Ποπο, φωτιά στα μπλε σήμερα! Πανέμορφες ραπουνζέλ μου! :D

Εγώ σαν γηραιότερη εδώ μέσα, αγαπώ πιο πολύ τις ασπρούλες της α' περιόδου, όμως πραγματικά πιστεύω ότι οι β' περιόδου ήταν το πρόσταγμα της εποχής!

Ραπουνζέλ μου, ποιά ρουχαλάκια θέλεις να ράψεις? Ισως να μπορώ να σε βοηθήσω με τα υφάσματα.

Η χορεύτρια/κονσοματρίς/νταντά Αναστασία μου, έχει μια απίστευτη συλλογή από στολές χορού και καμπαρέ, έναν ανεκτίμητο θησαυρό που αξίζει να εκτεθεί κάπου να τον θαυμάσουν και άλλοι... :xm: Παιδιά, δεν ήταν μια απλή χορεύτρια η γυναίκα, υπήρξε μύθος στις δεκαετίες του 1940 και 1950... Δεν θέλω να αρχίσω να λέω ονόματα που δούλευε μαζί :sealed:

Οπότε καταλαβαίνετε, αν έχω τρέλλα με τα ρούχα των κουκλών μου, τι ντελίριο παθαίνω με τις στολές εκείνες:nervous:

bibi-bo

Χαίρομαι πολυαγαπημένη mytinyworld που σου αρέσει η Ιωαλιάνα με τα μπλε! Εμένα μου αρέσουν και οι ασπρούλες και οι μαυρισμένες! Κάθε μια έχει άλλη χάρη!

Όταν έχω χρόνο και πριν αρχίσω το ράψιμο θα σου πω για τα υφάσματα.Σε ευχαριστώ πολύ πάντως!Εαν αγαπάς κάποιο βάλε μου το σε φωτογραφία να στο ράψω.

Μακάρι να εκτεθούν οι στολές χορού και καμπαρέ της νταντάς/χορεύτριας! Τα ρούχα αυτά από μόνα τους είναι μια ιστορία...

Η bibi-bo ρόλλερ με φουρό και κοντό ζακετάκι...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Η Ανθισμένη ομορφιά με ροζ φορμίτσα και εσάρπα...

Ποσο φροντισμενες και περιποιημενες με αγαπη ειναι οι κουκλες της Rapunjel μας! :) Το προσωπακι της Ανθισμενης μου θυμιζει οτι ολοι εχουμε μια θεση σε αυτην ζωη ο,τι και να μας ετυχε.

Η νταντα της MytinyWorld μας σιγουρα ειναι μια γυναικα με ξεχωριστη προσωπικοτητα, και σπανια ομορφια στα νιατα της, ετσι τη φανταζομαι, λογω της καριερας της.

Αυτο που ελεγε ο Οσκαρ Ουαιλτ, "Eνδιαφεροντες ειναι οι αντρες με μελλον, και οι γυναικες με παρελθον" ειναι πολυ σωστο κατα την γνωμη μου :)

Και Bibi-bo ειναι μια γυναικα με μακρυ παρελθον.

Αλλα και μελλον, ειτε ως συλλογη, ειτε ελευθερη εξω απο κουτια διπλα στο κομπιουτερ, ειτε μαζι με τις Μπαρμπι μεσα στο παλατι τους απο την Ματελ.

Και σηκωνει καθε τοσο και σκανδαλα σαν καθε μοιραια γυναικα!!! :D Εμεις την αγαπαμε ομως το ιδιο, και περισσοτερο. :flower:

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Αυτές οι κούκλες είναι πολύ σημαντικές για μένα. Τις αγαπάω πάρα πολύ και χαίρομαι που φαίνεται πάνω τους!Η Ανθισμένη τώρα πια γελάει και νιώθω ικανοποίηση που το κατάφερα αυτό!

Η νταντα της MytinyWorld μας πιστεύω ότι από μόνη της είναι ιστορία!

Η bibi-bo μας με άλλο αυθεντικό συνολάκι. Η Ιωαλιάνα του μεσοπολέμου...

Και οι bibi bo σε αγαπάνε ραπουνζέλ μου, γιατί τους έδωσες τη θέση που τους αξίζει! Δεν υπάρχουν πιο όμορφες, πιο καλοδιατηρημένες και πιο αγαπημένες bibi bo από τις δικές σου καλή μου φίλη!

Και επειδή ζήλεψα τα μπλε που μας έδειξες παραπάνω ραπουνζέλ μου, σας βάζω και εγώ μια φωτογραφία με μια πανέμορφη μοναδική μπλε τουαλέτα της el greco από την πρώτη περίοδο.

picture.php

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Αλλά και οι δικές σου bibi-bo και της λατρεμένης Αναστασίας είναι υπέροχες! Η κάθε κούκλα παίρνει από την ενέργεια μας και για αυτό της κάθε μιας διαφέρει. Όμως η δική σου ενέργεια και της Αναστασίας είναι νεραϊδοενέργειες και έτσι οι κούκλες είναι παραμυθένιες...

Τέλεια η κουκλίτσα σου,ξέρεις πόσο την αγαπάω και υπέροχο το μπλε φόρεμα. Ονειρικό...

Η Νόρα με μίνι φουρό και κορώνα.Φοράει ζακετάκι που μου το έστειλε η πολυαγαπημένη μου mytinyworld;)...

Πανέμορφη η Νόρα! Στις bibi bo παιδιά ταιριάζει πολύ το μπλε και στα ρούχα και στο φόντο!

Θέλω να σας θυμίσω άλλη μια πολύ όμορφη τουαλέτα της αγαπημένης μας κουκλίτσας!

picture.php

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld τους πάει το μπλε γιατί είναι ξανθές και έχουν γαλάζια μάτια.

Η αγαπημένη μου κουκλίτσα με ένα υπέροχο φόρεμα!Εαν ήταν μόνο μωβ και ασημί θα ήταν τέλειο! Τώρα είναι υπέροχο! Τι μανιά η el greco με αυτά τα φουρό...και δεν χωράνε στη ντουλάπα!Σε ευχαριστώ που βάζεις αυτά τα υπέροχα φορέματα και αυτή τη μοναδική κούκλα και ομορφαίνεις το θρεντ!!! :D

Υ.Γ. Η bibi-bo καστανή,ξαπλωμένη στο κρεβάτι της με απλωμένο τον καστανό χείμαρο των μαλλιών της...

Και μιας ο λόγος για την κόμη της bibi-bo η bibi-bo Αλίκη με τις μωβ ανταύγειες στο μαλλί...στα πράσινα και στα άσπρα!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

Και μιας ο λόγος για την κόμη της bibi-bo η bibi-bo Αλίκη με τις μωβ ανταύγειες στο μαλλί...στα πράσινα και στα άσπρα!

κουκλοπειραματα!

Λοιπον επειδη υπαρχουν καποιες κουκλιτσες διαθεσιμες να επιχειρησουν νεα και πρωτοποριακα μαλλια, και επειδη δεν ειμαστε συλλεκτες ουτε εγω ουτε η Rapunjel, αλλα κουκλομανες, θα μας επιτρεψετε παιδια, και με ολο το θαρρος, να κανουμε καποια κουκλοπειραματα.

Don't try this at home!!! Εδω χρησιμοποιουνται κουκλες που εχουν καραφλιασει και εχουνε αναγκη απο μαλλια. :D

Προσωπικα εχω 2 κουκλες και τους εχω προσθεσει μαλλια ή τους εχω κανει περμαναντ. Αλλα πραγματα δεν τους κανω γιατι ειναι κουκλες και δωρο απο αγαπημενα ατομα. Ομως....

Μου περασε και μενα απο το κουκλοδιαστροφικο μυαλο μου :diablotin: μια καστανη ΒΙΒΙΒΟ Rapunjel μου, βριστε με, πειτε μου οτι θελετε αλλα μου περασε. Οποτε απο μενα τουλαχιστον Rapunjel εχεις το οκει. Καστανα μαλλια με μπλε ματια πανε πολυ ομορφα. Αλλωστε η Λιλυ Λει ετσι δεν τα εχει?

Οταν βρεις χρονο, βαλε την κουκλοδιατριβη σου στο Συντηρηση μιας ΒΙΒΙΒΟ, γλυκεια μου Ραπουνζελ. :)

Δημοκρατια εχουμε και καραφλιασμενα ΒΙΒΙΒΟκεφαλια.

Καθε αποψη ειτε συμφωνουμε ειτε διαφωνουμε ειναι σεβαστη!

Εγω συμφωνω! Καλη Επιτυχια!!! :D

Χμ... η bibi-bo καστανή... :wait2: χμ.... Μπαααα!! Δεν θα συμφωνήσω. :nono: Ισως γιατι δεν μου αρέσει ούτε η lili lei, αλλά και γιατί αυτές οι γαλάζιες ματάρες χάνονται στο καστανό. Αλλά αν δεν είχαμε τη ραπουνζέλ μας, πως θα ξέραμε αν μας αρέσει ή όχι? ;)

Και επειδή νομίζω ότι με τις μικρές φωτογραφίες περάσανε λίγο στα ψιλά γράμματα και σίγουρα κάποιοι θα υπάρχουν που δεν θα τους έδωσαν σημασία, συνεχίζω με τις υπέροχες δημιουργίες της el greco από την πρώτη περίοδο. Και να είστε σίγουροι ότι δεν τις λέω υπέροχες γιατί είναι δικές μου, γιατί πολύ απλά... είναι της ξαδέρφης μου! :P Είναι υπέροχες γιατί είναι της bibi-bo μας!

picture.php

bibi-bo

Ούτε εμένα πολυαγαπημένη μου mytinyworld μου άρεσε η lili lei.Για αυτό και δεν την απέκτησα ποτέ.Με τη lili lei πάντως μοιάζει η Susi η κούκλα του 2000-2010! Εαν βρω όμως κάποια bibi-bo μεταχειρισμένη που δεν έχει μαλλιά ή της τα έχουν κουρέψει κοντά θα της βάλω καστανά.

Το υπέροχο φόρεμα, για μένα το ωραιότερο απ'όλα, που μας έβαλες πολυαγαπημένη μου mytinyworld μου θυμίζει Νόρα Βαλσάμη και Γρηγόρη Ξενόπουλο! Πολύ ρομαντικό! Για τη φιλεναδα μου την πολυαγαπημένη μου mytinyworld οι φωτογραφίες από μια μπουλούκα καραξανθιά! ;)

Αααααα! Πανέμορφη! Τέλεια! Σ'ευχαριστώ ραπουνζέλ μου! :D

Ξέρεις πόσο πολύ αγαπώ αυτό το μουτράκι!

Της άλλαξες κάτι? :xm:

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld της άλλαξα θέση ,την πήγα με τις άλλες bibi-bo της Α' περιόδου και με τις ντουλάπες μαζί,δηλαδή σε καλύτερη θέση και ρούχαλάκια.Τίποτε άλλο. Ήθελα να της βγάλω τα διαμαντάκια από τα μαλλιά αλλά φοβήθηκα μην τα χάσω και τα άφησα...Λέω να της κάνω μπούκλες τα μαλλιά.Τι λες;

Μου έχεις μεταδώσει την αγάπη σου για τις κούκλες που αγαπας και με έχεις επηριάσει!

Είδες τι μου κάνεις με το να είσαι αξιαγάπητη; :D

Πάντως κατάλαβα ότι οι μπουλούκες είναι πιο σπάνιες bibi-bo!

rapunjel είπε:
Πολυαγαπημένη μου mytinyworld της άλλαξα θέση ,την πήγα με τις άλλες bibi-bo της Α' περιόδου και με τις ντουλάπες μαζί,δηλαδή σε καλύτερη θέση και ρούχαλάκια.
Εγραψες πάλι! :D :D:D

Απλά την είδες με άλλο μάτι, όπως είδα εγώ τον τυχερούλη σου. Είναι μέχρι κάποιος να μας τονίσει την ιδιαιτερότητα ή την ομορφιά κάποιου πράγματος ;)

bibi-bo

Η μπουλούκα στα ροζ για την πολυαγαπημένη mytinyworld! Δεν έχεις παράπονο στη βάζω πάλι φωτογραφία...

Απλά κατάλαβα ότι την έχω λίγο αδικήσει.Σε ευχαριστώ!

Δεν ξέρω αν σαν ενδιαφέρει άλλα μόλις είδα ότι κάποιος έβαλε στο γνωστό μεγάλο site ΒΙΒΙΒΟ FOR SELL πιστεύω σε λογική τιμή!!! Ψάξτε έτσι BIBI-BO DOLL & PETS BY EL GRECO

Πίσω
Μπλουζα