Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

El_Greco_Fanatic σε ευχαριστούμε! Ναι είναι σε λογική τιμή και ο πωλητής ,όπως μου έχει πει ένας φίλος μου που έχει συνεργαστεί,είναι πολύ καλό παιδί!

Υπάρχει λοιπόν μια bibi-bo στο γνωστό site Πίτσι και Ντόλυ με 50,90 ευρώ.

Σε ευχαριστούμε El_Greco_Fanatic γιατί έχεις παιδική ψυχή και είναι αγνή και τόσο όμορφη! Μόλις το είδες ήρθες στο ανάλογο θρεντ να το πεις!

Σε ευχαριστώ ξανά! Και να ξέρεις ότι αυτή είναι η τελευταία bibi-bo που κυκλοφόρησε και είναι του 1990! :D

Υ.Γ. Η Ανθισμένη που της έχω μια αδυναμία στα χρυσά και στα κίτρινα...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic σε ευχαριστούμε! Ναι είναι σε λογική τιμή και ο πωλητής ,όπως μου έχει πει ένας φίλος μου που έχει συνεργαστεί,είναι πολύ καλό παιδί!Υπάρχει λοιπόν μια bibi-bo στο γνωστό site Πίτσι και Ντόλυ με 50,90 ευρώ.

Σε ευχαριστούμε El_Greco_Fanatic γιατί έχεις παιδική ψυχή και είναι αγνή και τόσο όμορφη! Μόλις το είδες ήρθες στο ανάλογο θρεντ να το πεις!

Σε ευχαριστώ ξανά! Και να ξέρεις ότι αυτή είναι η τελευταία bibi-bo που κυκλοφόρησε και είναι του 1990! :D

Υ.Γ. Η Ανθισμένη που της έχω μια αδυναμία στα χρυσά και στα κίτρινα...

Κάλο είναι να βοηθάμε οταν μπορουμε ;)

bibi-bo

El_Greco_Fanatic είσαι καλή ψυχή και αυτό τα λέει όλα! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! :D :D:D Σε ότι μπορώ θα σε βοηθάω για αυτή την ψυχή! Έχουμε ανάγκη από καλούς ανθρώπους!

Και η bibi-boula καλή ψυχή είναι! Στα μπλε ξανά για να δείτε το τοπ που φοράει που είναι αυθεντικό κουρελάκι από την el greco! Δεν ξέρω τι οικονομικές δυσκολίες είχε η el greco και τις έντυνε με κομμάτια ρούχα που δένανε και ήταν άραφτα...μη μιλήσουμε για τις τελευταίες που είχανε καράφλα μπιφτεκάκι! Ιδίως οι bibi-bo λαμπάδες που βγήκαν στο τέλος...

Η Ιωαλιάνα με μπλε και το τοπ και με πολύ προσθετική στο μαλλί...

Αγαπημένη μου rapunjel πανέμορφες οι κουκλίτσες σου και τα ρουχαλάκια τους!

Σου αφιερώνω τη φωτογραφία που μου ζήτησες με το ρουχαλάκι που είχε... άδικο τέλος! Θα ψάχνω να βρω ίδιο ύφασμα και θα ζητήσω από την ξαδέρφη μου να βγάλουμε πατρόν και θα το ξαναφτιάξεις, μη στενοχωριέσαι!

Από την el greco!

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld τίποτα δεν θα κάνεις! Έχεις κάνει τόσα για μένα που φτάνουν. Είσαι πάνγλυκια σαν τις κούκλες σου! Θα βρω ύφασμα και βλέποντας την κούκλα σου να το φοράει στη φωτογραφία θα το φτιάξω! Μόνο μην το βάλεις στο μανεκέν!!! ;)

Άλλη μια αυθεντική μπλούζα bibi-bo μιας και το παντελόνι από τα χρόνια άρχισε και έβαφε την κούκλα χρυσή και το πέταξα,όπως και το χρυσό μαγιό και τα δερμάτινα τους.Είχαν αρχίσει την αποσύνθεση.Και να πεις ότι δεν τα πρόσεχα... :cry:

Τα έχω φωτογραφία και με την πρώτη ευκαιρία θα τα ξαναφτιάξω...

Οοοοο! Τι πανέμορφο συνολάκι και τι πανέμορφη φωτογραφία! Ραπουνζέλ μου είναι φανταστικό αυτό το ρούχο, πολυ καλύτερο από το να είχε χρυσό παντελόνι από κάτω! Μπράβο, πολύ ωραίο!

Που να μπουν τα ρούχα της ΒΙΒΙ ΒΟ στο μανεκέν, η αγγούρω της ρίχνει ένα κεφάλι, άσε που έτσι ανοιχτά που έχει τα πόδια δεν χωράει να ανέβει κανένα ρούχο!8)

bibi-bo

Ευτυχώς πολυαγαπημένη που η el greco το έκανε έτσι το μανεκέν και δεν έκλεβε τα ρούχα της bibi-bo!!! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια...

Η Νόρα στα ροζ σε κουτί όπως ήταν οι κούκλες όταν τα ανοίγαμε μικρές και νομίζαμε ότι μας χαρίζανε τον ουρανό με τ'άστρα! Τι υπέροχο συναίσθημα...

Εχω και χαζευω τις κουκλιτσες σας ρε κοριτσια!!! Τι χτενισματα και ρουχα!!!! Αφηστε που εχω πλεον και εγω αγαπησει την μπουλουκα την χαμογελαστη!!! Ειναι αληθεια αυτο που λεει η Mytinyworld

"Είναι μέχρι κάποιος να μας τονίσει την ιδιαιτερότητα ή την ομορφιά κάποιου πράγματος"

τοτε καταλαβαινουμε τον θησαυρο που εχουμε.

Το ιδιο συμβαινει και με τους ανθρωπους, μπορει να τους παρεξηγουμε ή να μας ειναι αδιαφοροι, και μετα καποιος να μας δειξει την αγαπη του για αυτους και να τους αξιολογησουμε και εμεις.

Ετσι και η χαμογελαστη ΒΙΒΙΒΟ μας. Που τελικα επαψε να μου φαινεται μπουλουκα εδω και καιρο! Μια χαρα κουκλα ειναι!

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία έχουμε λιώσει στο ντύσιμο και το χτένισμα.Έχει γίνει η bibi-bo fashionistas! Hasbro ακούς; Κάνε κάτι...η bibi-bo έχει φράγκα! Εκμεταλεύσου το! Haaaaaaaasbooooooooo!

Και μετά άρχισε η παράκρουση!!! :D

Χα, χα, χα! Ασ'την ήσυχη τη hasbro, rapunjel μου. Κοιμάται τον ύπνο του δικαίου!

Αναστασία μου, οι μπουλούκες είναι πολύ όμορφες κούκλες, πάντα μου άρεσαν! Την ρόλερ μπουλούκα, σαν την Νταιάνα μου, την είχε εκείνη η κοπέλα που ερχοταν διακοπές στο χωριό μου και είχε όλη τη συλλογή της bibi bo. Μου άρεσαν τα μακριά μαλλιά της. Βέβαια, εγώ είχα bibi bo, δεν μου αναλογούσε δεύτερη. Μου είχε κάνει εντύπωση που είχε αυτό το χαμογελαστό στοματάκι! :)

Η bibi bo μου, με καινούριο μαλλί και καινούριο (αλλά vintage) συνολάκι!

fetch

rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic είσαι καλή ψυχή και αυτό τα λέει όλα! Καλώς ήρθες στην παρέα μας!!! :D :D:D Σε ότι μπορώ θα σε βοηθάω για αυτή την ψυχή! Έχουμε ανάγκη από καλούς ανθρώπους!Και η bibi-boula καλή ψυχή είναι! Στα μπλε ξανά για να δείτε το τοπ που φοράει που είναι αυθεντικό κουρελάκι από την el greco! Δεν ξέρω τι οικονομικές δυσκολίες είχε η el greco και τις έντυνε με κομμάτια ρούχα που δένανε και ήταν άραφτα...μη μιλήσουμε για τις τελευταίες που είχανε καράφλα μπιφτεκάκι! Ιδίως οι bibi-bo λαμπάδες που βγήκαν στο τέλος...

Η Ιωαλιάνα με μπλε και το τοπ και με πολύ προσθετική στο μαλλί...

Να είσαι καλά rapunjel μου πάντα με τον καλό λόγο!!! :D

Όλες σας με κάνατε να συμπαθήσω την ξανθιά θέα :P :P

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld τέλεια η κουκλίτσα και πολύ όμορφο το συνολάκι. Τώρα που έχει πολύ μαλλάκι φέρνε της το μπροστά και μην της το πηγαίνεις όλο πίσω! Θα είναι τέλεια!

El_Greco_Fanatic ένας καλός λόγος ποτίζει μια ψυχή και δεν κοστίζει τίποτα.

Απλά λέω ότι νιώθω!

Η Ιωαλιάνα με τα ρούχα της τα αυθεντικά που ήταν στο κουτί της κάποτε!

Ντυμένη ήλιος! Οι bibi-bo Β' περιόδου είναι πολύ ξεχωριστές και κάποιες ομορφότερες και από τις πρώτες για μένα!

rapunjel είπε:
Πολυαγαπημένη μου mytinyworld τέλεια η κουκλίτσα και πολύ όμορφο το συνολάκι. Τώρα που έχει πολύ μαλλάκι φέρνε της το μπροστά και μην της το πηγαίνεις όλο πίσω! Θα είναι τέλεια!El_Greco_Fanatic ένας καλός λόγος ποτίζει μια ψυχή και δεν κοστίζει τίποτα.

Απλά λέω ότι νιώθω!

Η Ιωαλιάνα με τα ρούχα της τα αυθεντικά που ήταν στο κουτί της κάποτε!

Ντυμένη ήλιος! Οι bibi-bo Β' περιόδου είναι πολύ ξεχωριστές και κάποιες ομορφότερες και από τις πρώτες για μένα!
Ναι, έχεις δίκιο ραπουνζέλ, το είδα όταν πέρναγα τη φωτο... Ηταν αργά όμως και είχα μαζέψει την κούκλα.. :( Από συνήθεια τα βάζω πίσω, τόσα χρόνια έτσι έκανα να κρύβω την καράφλα της! :P Είμαι και άσχετη με τα χτενίσματα... :(

Η Ιωαλιάνα είναι μια κούκλα! :flower:

bibi-bo

Αυτή η el greco με τις καράφλες της! Τι προσθετική έχει πέσει στις bibi-bo δε λέγεται. Σε καταλαβαίνω απόλυτα πολυαγαπημένη mytinyworld!

Η Ανθισμένη δεν είχε κουτί όταν τη βρήκα και ως Ανθισμένη ντύθηκε λουλουδένια...

DSC01593.jpg

Ορίστε η bibi-bo που βρήκα κι εγώ :)

bibi-bo

gazzy90 πολύ όμορφη η bibi-bo σου. Είναι του 1987 με το έντονο μακιγιάζ και χωρίς τις βλεφαρίδες πια! Να τη χαίρεσαι!

Πολύ όμορφη να τη χαίρεσαι! Είναι μια κούκλα! :)

Μονο σε παρακαλώ, μη τη λες bibi γιατί υπάρχει κούκλα με αυτό το όνομα και δεν έχει καμία σχέση με τη λατρεμένη μας γαλανομάτα! Ευχαριστώ! #)

Ουπς σόρυ, έκανα edit και θα την λέω σωστά απο δω και πέρα! :)

1987...δηλαδή πρώτη ή δεύτερη περίοδος; Και το φορεματάκι είναι δικό της λέτε; Έχει και μια υφασμάτινη στέκα με πέρλες στα μαλλιά.

bibi-bo

gazzy90 είναι της Β' περιόδου.Εαν έχει λίγα μαλλιά και καραφλίτσα μπιφτεκάκι πίσω μπορεί να είναι και από λαμπάδα από τις τελευταίες του 90. Το φόρεμα δεν είναι δικό της. Απλά με τέτοιο μακιγιάζ bibi-bo και μακρύ μαλλί βγήκανε πρώτη φορά το 1987. Μπορεί να είναι και λίγο μετέπειτα.Πάντως είναι πάνγλυκεια! :D

Υ.Γ. Η bibi-bo Νόρα φορά το αυθεντικό παλτουδάκι της Α΄περιόδου...

Λοιπόν ραπουνζέλ μου, το παλτό είναι εκπληκτικό! Τις γιορτές αναρωτιόμουν αν η ΒΙΒΙ ΒΟ είχε ποτέ παλτό! Γιατί είχα δει τις γούνες της domniki, αλλά παλτό δεν θυμόμουν να έχω δει ποτέ! Σ'ευχαριστώ πάρα πολύ γι'αυτή τη φωτογραφία! :thanx2:

Η ανθισμένη λάμπει! :)

Πίσω
Μπλουζα