Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld ο καλός μου φίλος Γιάννης ήρθε σήμερα με μια τσάντα ρούχα αυθεντικά της bibi-bo κυρίως Α΄περιόδου που του τα έδωσε η ξαδέρφη του. Σιγά σιγά θα τα βάλω.Μερικά θέλουν επιδιόρθωση γιατί είναι ρούχα που έχουν χρησιμοποιηθεί πολύ! Σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! ;)

Σας ευχαριστώ για τα σχόλιά σας κορίτσια! :)

Πολύ όμορφη είναι, ναι, αλλά θα αντισταθώ και θα μείνω πιστή στα πόνυ μου!! :D Γι'αυτό λοιπόν η bibi-boula μου ψάχνει ένα καινούριο σπιτάκι όπου θα έχει και άλλες φίλες...

bibi-bo

gazzy90 καλά κάνεις και μένεις πιστή στα πόνυ! Εσύ θα αποφασίσεις που θα δώσεις την bibi-bo. Γνώμη μου είναι να την δώσεις σε κάποιον που δεν έχει καμμιά bibi-bo. Εαν δεν τη θέλει κανείς και δεν θες να την κρατήσεις στείλε μου την. Πάντα όμως να κοιτάξεις εαν δεν τη θέλει κάποιος άλλος. Οι bibi-bo και γενικά τα παιχνίδια έιναι να τα μοιραζόμαστε και να παίρνουμε όλοι χαρά από αυτά!

Κοριτσια εχετε βαλει μοναδικες φωτογραφιες, με μοναδικες εμφανισεις!!!! :)

Τις χαζευω! :)

Ειμαι παρα παρα πολυ χαρουμενη που ρουχα Α περιοδου, τα οποια για μενα ειναι απλα ενα μυστηριο :o :O:O, βρεθηκαν στα χρυσα χερια της Rapunjel μας!!!!

Πιστευω πως αυτη ειναι η πιο φυσιολογικη τους καταληξη!!!! :D :D

Ποσο γελαω που λεει η Rapunjel το καραφλιτσα μπιφτεκακι!!! :D :D:D:D

Καλωσηρθες στην παρεα μας gazzy90!!! :) Πανεμορφη η ΒΙΒΙ ΒΟ που βρηκες!!! :D Αν θελεις να της βρεις ενα καινουριο σπιτι οπου καποια/ος μπορει να την υιοθετησει μπορεις να βαλεις μια αγγελια εδω

http://www.retromaniax.gr/vb/forumdisplay.php?f=163

Πρωτα ομως τα παιδια μου ειχαν πει να διαβασω εδω

http://www.retromaniax.gr/vb/showthread.php?t=10340

οπου ειναι καποιες χρησιμες πληροφοριες με τους κανονισμους του φορουμ

Παιρνω το θαρρος να σε βοηθησω επειδη κι εγω ηθελα να χαρισω μια κουκλα δημοσια μεσω του φορουμ αλλα ρωτησα πριν τoυς Administrators:flower:

Διαφορετικα με πμ! :D

Μακαρι αυτη η πανεμορφη ΒΙΒΙ ΒΟ σου να βρει ενα καινουριο κουκλοσπιτο! :)

Η Νορα με το παλτο το κοκκινο ειναι η γυναικαρα με τα κοκκινα. Rapunjel μου αν καταλαβα καλα τα ρουχα Α περιοδου ειναι πιο καλοφτιαγμενα απο τα μετεπειτα, ετσι;

Να'σαι καλά Αναστασία μου! :flower:

Κι εγώ έκανα μεγάλη χαρά που λύθηκε το μυστήριο του παλτό και θέλω να ευχαριστήσω τη ραπουνζέλ μας που θα φροντίσει τα ρουχαλάκια αυτά να ξαναβρούν τον παλιό καλό τους εαυτό και θα μας τα δείξει! Μη στενοχωριέσαι ραπουνζέλ μου που είναι λίγο φθαρμένα, αυτό σημαίνει ότι εκπλήρωσαν την αρχική αποστολή τους: έπαιξε με αυτά ένα παιδάκι! Αυτό τα κάνει αμέσως ξεχωριστά! Επίσης ευχαριστώ το Γιάννη και την ξαδέρφη του που θα μας δώσουν την ευκαιρία να δούμε και άλλα όμορφα ρουχαλάκια της αγαπημένης μας κούκλας! :)

bibi-bo

Σας ευχαριστώ κορίτσια,λατρεμένη Αναστασία και πολυαγαπημένη mytinyworld!

Προτιμώ κι εγώ φθαρμένα ρουχαλάκια που έπαιξε κάποιο παιδί με αυτά παρά καινούργια και ατσαλάκωτα.Τα παιχνίδια που έχει παίξει κάποιος μαζί τους έχουν άλλη ενέργεια!

Η Ανθισμένη με ένα σύνολο εποχής αρχές 80.

Τα περισσότερα από αυτά τα ρουχαλάκια της Α΄περιόδου είναι πιο καλοραμένα από τη Β΄περιόδου και από πιο καλά υλικά. Έχει δίκιο η λατρεμένη Αναστασία!

Λατρεμένη Αναστασία ξέρεις πόσα ματσάκια μαλλί θέλει η καράφλα μπιφτεκάκι; Τουλάχιστον δύο για να καλυφτεί.Με τρία έχουμε τέλειο αποτέλεσμα! Πάντως υπάρχουν και Α' περιόδου κούκλες bibi-bo με καράφλα απλά το σγουρό μαλλί φουντώνει και την κρύβει...

Καλα, βρηκα ενα σχολιο χαμενος στην απεραντοσυνη του ιντερνετ, το οποιο ειναι κορυφαιο και πρεπει να ειχε τρελλα κεφια οποιος το εγραψε..!!!!

Eχει ΠΟΛΥ πλακα..

"Bibi-bo: Κούκλα ελληνικής έμπνευσης από την El Greco. Υδροκέφαλη ξανθιά κοπέλα με βάψιμο κλόουν και γκόμενο ένα μαμόθρεφτο με γλιμμένο μαλλί χωρίστρα και όνομα John Jon. Τεράστια επιτυχία σε διάφορες εκδόσεις μέχρι που ήρθε η ξενόφερτη Barbie η οποία ήταν θεογκόμενα μπροστά στη δικιά μας και πήρε τα σκίπτρα μια για πάντα."

χαχαχαχαχαχαχαχα..!! "Υδροκεφαλη" λεει...αχαχαχααχαχχαχαχ :D :D:D:D:D:D:D:D:D:D

Και μετά σου λέει παίνεψε το σπίτι σου γιατί αλλιώς θα πέσει να σε πλάκωση . :D :P :P

Rapunjel μου γλυκεια το ρουχαλακι αυτο της ΒΙΒΙ ΒΟ εχει ενα υφασμα πολυ βινταζ!!! Ειναι χαρακτηριστικο της εποχης του 80! :)

Μου ρθε φλας απο τοτε που μεναμε στο παλιο μας διαμερισμα, και τα μοτιβα των υφασματων ηταν ετσι!

Σε ευχαριστουμε πολυ που μας τα δειχνεις και μενει πιστο αυτο το θρεντ στο να μας πληροφορησει εμας τους ασχετους στα ρουχα Α περιοδου!!!

Βρε Μακισιμο!!! :o Μην πας παιδι μου και μπλεκεις με κακες παρεες!!!

Με τι αναρχικες οργανωσεις εχεις μπλεξει, τι ειναι αυτα που σου λενε για το κοριτσι μας;

Κι εμενα μου ειχε κλεψει την καρδια η Μπαρμπι, και ηθελα Κεν αντι για Τζον Τζον, ομως μετα που καθησα και μελετησα καλυτερα την κατασταση αποφασισα οτι η Βibi bo και ο αγαπημενος της ειναι τα πιο καλα παιδια!!!

Ποιος ειναι αυτος που το ειπε να του στειλω το λινκ με το κρασ τεστ μεταξυ προικας του Κεν και του Τζον Τζον, να δουμε πιο ειναι το μαμοθρεφτο και ποιος ο χλεχλές :P :P!!!

Και η Μπαρμπι ειναι μεν κουκλαρα αλλα αυτο δεν επισκιαζει την ΒΙΒΙ ΒΟ μας! Ολα τα κοριτσια εχουν την χαρη τους και για ολες εχει χωρο η καρδια μας!

Χα χαχαχαχαχ..!! Με εκανες και γελασα Αναστασια μου..!!!!

Βαλε στο google ΥΔΡΟΚΕΦΑΛΗ ΒΙΒΙ ΒΟ και θα σου βγαλει το αναλογο ποσταρισμα, το οποιο βεβαια ειναι παρα πολυ ομορφο σαν συνολο..!!!!!!

Εχει βαλει ολα τα παιχνιδια απο το '80..!!!

Και τα σχολιαζει, καποια ισως πιο...καυστικα..!! :D :D:D Αλλα με χαρη..!!! :D

Rapunjel και Αναστασία, σας ευχαριστώ για τις συμβουλές :)

Χαχα, καλό το σχόλιο makisime αλλά ακόμα πιο καλή η απάντηση της Αναστασίας!! ;)

bibi-bo

gazzy90 δε χρειάζεται να μας ευχαριστείς! Ότι χρειαστείς εδώ είμαστε!

Λατρεμένη Αναστασία κι εμένα αυτά τα ρουχαλάκια με πήγανε πολλά χρόνια πίσω...δε χρειάζεται να με ευχαριστείς!

Η bibi-bo είναι η πιο γλυκειά κούκλα μανεκέν και με τα πιο μερακλίδικα,τουλάχιστον μέχρι το 1987, ρούχα!

Η Νόρα με μίνι φουστανάκι Α΄περιόδου και τσαντά εποχής 1980...

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
διακοπη για διαφημισεις: bibi-bο αφιερωση στο Ρετρομανιαξ

Διακοπη για διαφημισεις.

Οταν η ντουλαπα της bibi-bο ειναι γεματη με κινεζικα ρουχα, αντι για τα αυθεντικα των διαφορων περιοδων, εκεινη δεν σκαει!!! :) :D

Καλυτερα!!!! Εχει λιγοτερο σιδερωμα!!!

Η χωρα των θαυματων οπου ζει δεν εχει περιορισμους γιατι εκει μπορει να μεταμορφωθει σε οτι ονειρευεται!

Ακομα και σε μια Μικρη Γοργονα!

Μην στεναχωριεστε λοιπον αν η γκαρνταρομπα σας ή η τσεπη σας ειναι αδεια. Η ευτυχια βρισκεται σε εκεινα τα πραγματα που δεν αγοραζονται με το χρημα.

Και οπως ελεγε και ο Οσκαρ Γουαιλντ

Είμαστε όλοι χωμένοι στο ίδιο χαντάκι.

Αλλά μερικοί από μας κοιτάζουν τ' αστέρια.

Η bibi-bο ειναι ενα αστερι...και εμεις το κοιταζουμε :)

picture.php

ΥΓ. Αν η ΒΙΒΙΒΟ ειναι υδροκεφαλη αυτο συμβαινει γιατι εχει το κεφαλακι της μεσα στο νερο!!! Και μονο τοτε!! :D

Πρώτον να πω ότι είναι τέλεια η φωτογραφία με άριστα το 10 εσύ παίρνεις 20 !!!!! ;)

πραγματικά κάτι ήξερε ο δόλιος Γουαιλντ που το είπε :xm:

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία υπέροχη η bibi-bo Χρυσομαλούσα γοργόνα!! Είσαι φωτογράφος!!! Είναι η καλύτερη φωτογραφία παιχνιδιού που έχω δει ποτέ! Χίλια μπράβο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :cheers: :award: :thanx2: :hurrah: :heartcloud:

Είσαι η πρώτη με διαφορά! Νιώθω πολύ περήφανη για σένα! Σε παρακαλώ βάζε μας συχνότερα τέτοιες τέλειες φωτογραφίες!!! :D Μας κάνεις να ονειρευόμαστε και να χαμογελάμε!

Υ.Γ.Αχ το σιδέρωμα! Ξέρεις πόσο σιδέρωσα το μπλέ φουστανάκι και μετά με απογοήτευση είδα ότι φαινόταν σαν ασιδέρωτο! Τα κινέζικα με το νάιλον που έχουν μέσα δεν τσαλακώνονται τόσο!!!

Και πάλι χίλια μπράβο!!! ;) Σε ευχαριστώ από καρδιάς!!! Για αυτό που είσαι και για όσα έχεις κάνει για τη bibi-bo!

Συμφωνώ απόλυτα με τον Οσκαρ Γουαιλντ και με σένα!

Και αφού έκανα ένα μακροβούτι αγκαλιά με τη χρυσομαλλούσα, χάζεψα τα πολύχρωμα ψάρια που πέρασαν από δίπλα μου, χάιδεψα τα φύκια, έπαιξα με τις μπουρμπολήθρες, έπιασα τη χρυσή άμμο στα χέρια μου, άκουσα τον ήχο του βυθού, πήρα μαζί μου ένα κοχύλι και ένα βοτσαλάκι, αλμύρα και αρώματα θαλασσινά και ήρθα πίσω να σας πω ότι δεν υπάρχει ομορφότερο πράγμα απο το να ονειρεύεσαι, να είσαι πάντα παιδί στην ψυχή και να χαίρεσαι την ομορφιά των πραγμάτων!

Ευχαριστώ Αναστασία, είσαι απλά αυτό που θέλω να γίνω όταν μεγαλώσω! :)

Συνέχισε να μας πλυμμηρίζεις εικόνες μαγικές! :flower:

Αχ τι ωραια παιδια!!!!

Να κανουμε και ενα μπλουμ στην θαλασσα!!! #)

:thanx2:

Εγώ γελάω που όταν κάτι γίνεται σε αυτό το θρεντ, ξαφνικά σκάνε μύτη οι επισκέπτες!!!:biglaugh:

Μην ντρέπεστε παιδιά, κοπιάστε! :D

bibi-bo

Νιώθεις πολυαγαπημένη mytinyworld σαν να παρακολουθούν κρυφά τη bibi-bo; :D

Πολλοί πάντως βλεπουν αυτό το θρεντ και λίγοι γράφουν...

Για τους επισκεπτες μας!

Και επειδη εχουμε και πολλους φιλους και επισκεπτες που αγαπανε αυτην κουκλα, να την λοιπον ως Αφροδιτη! :)

Ζωγραφισμενη απο τα χερια του ιταλου αναγεννησιακου καλλιτεχνη, του Σαντρο Μποτιτσελι, η Bibi-bo μας αξιζει οσο ενα αριστουργημα!

Με πολυ αγαπη αφιερωμενο σε ολους εσας εκει σε Ελλαδα και εξωτερικο, απο εμενα εδω στην Ιταλια, στην ελληνικη αυτη κουκλα! Την εθνικη μας κουκλα! :D

picture.php

Πίσω
Μπλουζα