Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
bibi-bo

Συμφωνώ λατρεμένη οτι είναι η εθνική μας κούκλα! Υπέροχη φωτογραφία κι αυτή μόνο που όταν βλέπω γυμνή τη bibi-bo μου έρχεται να τη ντύσω! :D

Να σαι καλά καλλιτέχνη μου Αναστασία! Τώρα που πήρες φόρα θέλω κι άλλες καλλιτεχνικές φωτογραφίες! Είναι όνειρο...κουκλίστικό. Η bibi-bo είναι τέχνη για όποιον δεν το κατάλαβε... ;)

Ετσι ειναι!

Στα δεξια τρεχει η Rapunjel να την ντυσει, στα αριστερα η ΜytinyWorld αγκαλια με τον Ζεφυρο την φυσαει δροσερο αρωμα της θαλασσας!!!

Αραγε ποιος να είναι ο δημιουργός της bibi-bo?8) Παρακαλώ φίλους και επισκεπτες, εάν γνωρίζουν αυτή την πληροφορία, να προσθέσουν ένα λιθαράκι στην προσπάθειά μας καταγραφής της ιστορίας αυτής της θεάς της ομορφιάς! Καταπληκτική εικόνα Αναστασία μου! Εργο τέχνης η γαλανομάτα! :flower:

Χα χα! Αν είμαι εγώ στην αγκαλιά του Ζέφυρου, ξεφυσάει για τα κιλά της εγκυμοσύνης που μου έμειναν! Κοψομεσιάστηκε!

Ραπουνζέλ μου, ελπίζω να είναι πολλά αυτά τα ρουχαλάκια, γιατί δεν χορταίνω να τα βλέπω! Εγώ που έχω παίξει με ρουχαλάκια της Α περιόδου, μπορώ να σας πω από πρώτο χέρι οτι είναι καλοραμένα, προσεγμένα και πολλές φορές χειροποίητα! Μικρά έργα τέχνης που έκαναν και μια μικρή περιουσία τότε....

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Πριγκίπισσες και βασιλόπουλα!

Μια καλημέρα από την bibi-bo και τον τζον-τζον στο παλάτι!

picture.php

picture.php

Φόρεμα bibi-bo el greco και κοστούμι τζον τζον star el greco.

Μοναδικο ετσι;

Τα ρουχα ελ γκρεκο δεν αμφιβαλλω οτι εκαναν μια μικρη περιουσια!!! Για αυτο εγω πρεπει να ειχα ή ενα ή δυο, που δεν τα θυμαμαι κιολας, και... τιγκα στον σπιρτουλη!

Ειναι πολυ κομψος ο Τζον Τζον! Ειναι γεννημενοι για τα σαλονια τελειωσε!

bibi-bo

Πολυαγαπημένη mytinyworld πολύ όμορφο το ζεύγος και η φωτογράφιση!!!

Λατρεμένη Αναστασία τα ρούχα της bibi-bo πράγματι ήταν πανάκριβα, όπως και η κούκλα!

Ένα έθνικ φορεματάκι Α΄περιόδου για τη bibi-bo σήμερα. Σπάνιο και πολυχρησιμοποιημένο.

Πραγματικά σπάνιο αγαπημένη μου ραπουνζέλ! Μπορεί να είναι πολυχρησιμοποιημένο, όμως με τη φροντίδα σου το έκανες σαν καινούριο! Μπράβο, πολύ όμορφο και πρωτότυπο ρούχο! :)

Ειναι σαν ινδιανικο! Ειναι η bibi-bo "Ξανθια Αστραπη"

ή μηπως η Γρηγορη Γαζέλα?8)

Πολυ πρωτοτυπο αυτο το ρουχαλακι! :) Να της βαλουμε και ενα φτερο στο κεφαλι και ετοιμη η ινδιανουλα μας!

Πρέπει να πω (δεν κρατιέμαι :P ) ότι πάντα έβρισκα τον Τζον Τζον αστειούλη #) Και σ'αυτή τη φώτο του λείπουν οι κάλτσες χεχεχε!!! Μα ολόκληρος πρίγκιπας χωρίς κάλτσες;;; :D

bibi-bo

Πολυαγαπημένη mytinyworld όταν είδα αυτό το ρουχαλάκι σκέφτηκα στην αρχή ότι είναι χειροποίητο αλλά δεν είναι. Νομίζω ότι η σκέψη της λατρεμένης Αναστασίας ότι είναι ινδιάνικο μπορεί να ισχύει.

gazzy90 ο Τζον Τζον δεν έχει κάλτσες ούτε στα πρώτα ρούχα αλλά δεν είναι αστειούλης.Τα παπούτσια του της Β΄περιόδου πράγματί μπορεί σήμερα να φαίνονται ντεμοντέ αλλά είναι ξεχωριστός και για μένα πολύ πιο όμορφος από τον Κεν που τη δεκαετία του 80 είχε παπούτσια με κάλτσες.Τώρα τις κατήργησαν και σε αυτόν!

Αναστασια είπε:
Διακοπη για διαφημισεις.
Οταν η ντουλαπα της bibi-bο ειναι γεματη με κινεζικα ρουχα, αντι για τα αυθεντικα των διαφορων περιοδων, εκεινη δεν σκαει!!! :) :D

Καλυτερα!!!! Εχει λιγοτερο σιδερωμα!!!

Η χωρα των θαυματων οπου ζει δεν εχει περιορισμους γιατι εκει μπορει να μεταμορφωθει σε οτι ονειρευεται!

Ακομα και σε μια Μικρη Γοργονα!

Μην στεναχωριεστε λοιπον αν η γκαρνταρομπα σας ή η τσεπη σας ειναι αδεια. Η ευτυχια βρισκεται σε εκεινα τα πραγματα που δεν αγοραζονται με το χρημα.

Και οπως ελεγε και ο Οσκαρ Γουαιλντ

Είμαστε όλοι χωμένοι στο ίδιο χαντάκι.

Αλλά μερικοί από μας κοιτάζουν τ' αστέρια.

Η bibi-bο ειναι ενα αστερι...και εμεις το κοιταζουμε :)

picture.php

ΥΓ. Αν η ΒΙΒΙΒΟ ειναι υδροκεφαλη αυτο συμβαινει γιατι εχει το κεφαλακι της μεσα στο νερο!!! Και μονο τοτε!! :D
Kαλα Αναστασια, εχω παθει σοκ και δεος..!!!!

Τωρα ειδα την φωτο και απλα εμεινα κοκκαλο..!!!!

Δεν εχω να σου πω ειλικρινα τιποτα..!!!!!

Εισαι μεγαλος Καλλιτεχνης..!!!! Παει και τελειωσε..!!!!

Τα λογια ειναι περιττα......

Βρε κορίτσια σας παρακολουθώ αν και δεν γράφω γιατι εγω (για όσους ξέρουν) δεν συλλέγω παιχνίδια αλλά άλλο είδος.Αλλά σαν κορίτσι μου ξυπνήσατε μνήμες και θέλω να ψάξω σαν τρελλή να βρω μια bibi-bo σε οποιαδήποτε κατάσταση να σας την στειλω να μου την μεταμορφώσετε!Βρε γλυκιά Ραπουνζελ μου!Το μεράκι σου και η αγάπη σου ξεχυλίζουν στις κουκλίτσες!Τις στολίζεις σαν πραγματικά κορίτσια, σε μια πρόσεξα πως την έχες βάψει κόκκινα νυχάκια!Συγχαρητήρια να σου πω!Απογείωσες την αγαπημένη μας παιδική κούκλα!Έχω μια κορούλα 6 χρονων και την βάζω να βλέπει τις κουκλίτσες σας και με ρωτάει που έχω εγω τις δικές μου και γιατι δεν τις κράτησα κι εγω όπως τα κορίτσια(εσεις δηλαδή)!Τι να του πω του παιδιού...Ραπουνζελ επειδη σε βλέπω την πιο ένθερμη έυχομαι (δεν ξέρω αν ήδη έχεις) να κάνεις κοριτσάκι να του μεταβιβάσεις τον θησαυρό σου γλυκιά μου!Και σε όλες σας κορίτσια το ευχομαι! #)

Να είσαστε καλά να μας θυμίζετε αυτά που ξεχνάμε! :flower:

Αγαπητή Λευκή, σ'ευχαριστούμε! :) Η ραπουνζέλ μας (θα βαρεθείτε να το ακούτε από εμένα και ας με πείτε κουραστική!) είναι ο άνθρωπος που ξαναζωντάνεψε την εθνική μας κούκλα και της έδωσε τη θέση που της αξίζει! Η bibi-bo και όλοι εμείς της οφείλουμε πολλά! :flower:

Εμένα πάντως η κορούλα μου, αν και 11 μηνών ακόμη, δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις bibi bo όταν καθημερινά κάνουμε την.... ξενάγησή μας στον κουκλόκοσμο! Εύχομαι όταν μεγαλώσει λίγο, να εκτιμήσει όλες αυτές τις κουκλοψυχούλες που έχω μαζέψει... :xm:

Σου εύχομαι να βρεις μια bibi bo, ήδη η gazzy90 έχει μία που ψάχνει για σπίτι! ;)

mytinyworld είπε:
Αγαπητή Λευκή, σ'ευχαριστούμε! :) Η ραπουνζέλ μας (θα βαρεθείτε να το ακούτε από εμένα και ας με πείτε κουραστική!) είναι ο άνθρωπος που ξαναζωντάνεψε την εθνική μας κούκλα και της έδωσε τη θέση που της αξίζει! Η bibi-bo και όλοι εμείς της οφείλουμε πολλά! :flower: Εμένα πάντως η κορούλα μου, αν και 11 μηνών ακόμη, δείχνει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τις bibi bo όταν καθημερινά κάνουμε την.... ξενάγησή μας στον κουκλόκοσμο! Εύχομαι όταν μεγαλώσει λίγο, να εκτιμήσει όλες αυτές τις κουκλοψυχούλες που έχω μαζέψει... :xm:

Σου εύχομαι να βρεις μια bibi bo, ήδη η gazzy90 έχει μία που ψάχνει για σπίτι! ;)

καλή μου μικροκοσμούλα, σαν πιο παλιά μανούλα, να σου πω πως πριν πάει 4 η κορούλα σου μην την αφήσεις να αγγίξει τον θησαυρό σου γιατί σίγουρα δεν θα επιζήσει(ο θησαυρός) για να τον πάρει όταν μεγαλώσει ;) και επίσης να σου πω πως είσαι τυχερή που εκανες κορούλα! :sweet_kiss:

Μακάρι η bibi-bo που ψάχνει σπιτάκι να καταλήξει στο δικό μας!Και υπόσχομαι να την στείλω στο ΣΠΑ της καλής μας Ραπουνζελ να μου την καλοπίσει όπως μόνο εκείνη ξέρει!Αχ ρε κορίτσια σαν σωματοφύλακες των παιχνιδιών σας βλέπω! :thanx2:

gazzy90 Καλή μου αν κάποιο από τα κοριτσάκια εδω δεν διεκδικεί την κουκλίτσα σου, θα ήθελα να με έχεις υπ'όψιν σου σε παρακαλώ! :flower: :sweet_kiss:

Μακισιμο μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αν και υπερβολικα!!! #) #) #)

Οπως πολυ σωστα ειπε η Mytinyworld μας, η χρυσοχερα Ραπουνζελ ειναι Η κουκλομπιμπιμπομανα κατεξοχην. :)

Επισης μην ξεχναμε και την Domniki που ανοιξε αυτο το θρεντ πριν καν γραφτουμε εμεις! :D

Λευκη εχεις και μια κουρεμενη ΒΙΒΙΒΟ, την βρηκες στο παταρι σου;;; :)

Και αυτη διασωνεται και γινεται πριγκηπισσα!!! :D :D

ΥΓ. Εγω δεν την διεκδικω παντως! Εχω τα δυο διαμαντια μου και τον Τζον Τζον! ;)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναστασια είπε:
Μακισιμο μου σε ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια, αν και υπερβολικα!!! #) #) #)
Οπως πολυ σωστα ειπε η Mytinyworld μας, η χρυσοχερα Ραπουνζελ ειναι Η κουκλομπιμπιμπομανα κατεξοχην. :)

Επισης μην ξεχναμε και την Domniki που ανοιξε αυτο το θρεντ πριν καν γραφτουμε εμεις! :D

Λευκη εχεις και μια κουρεμενη ΒΙΒΙΒΟ, την βρηκες στο παταρι σου;;; :)

Και αυτη διασωνεται και γινεται πριγκηπισσα!!! :D :D
στο πατάρι είναι η bongiorno mammina bella! η bibi-bo δεν υπάρχει πια... ;) Η μαμά μου η κακούργα όταν την είδε γουλί μου την πέταξε για τιμωρία!Δεν ξέραμε τότε για εξτένσιον! :o Στερνή μου γνώση....

leykh είπε:
καλή μου μικροκοσμούλα, σαν πιο παλιά μανούλα, να σου πω πως πριν πάει 4 η κορούλα σου μην την αφήσεις να αγγίξει τον θησαυρό σου γιατί σίγουρα δεν θα επιζήσει(ο θησαυρός) για να τον πάρει όταν μεγαλώσει ;) και επίσης να σου πω πως είσαι τυχερή που εκανες κορούλα! :sweet_kiss: Μακάρι η bibi-bo που ψάχνει σπιτάκι να καταλήξει στο δικό μας!Και υπόσχομαι να την στείλω στο ΣΠΑ της καλής μας Ραπουνζελ να μου την καλοπίσει όπως μόνο εκείνη ξέρει!Αχ ρε κορίτσια σαν σωματοφύλακες των παιχνιδιών σας βλέπω! :thanx2:
Ναι, Λευκή μου, το έχω υπόψη μου, ήδη έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για τα μαλλιά τους! :xm: :D

Να'σαι καλά και πάλι για τα καλά σου λόγια!

mytinyworld είπε:
Ναι, Λευκή μου, το έχω υπόψη μου, ήδη έχει αρχίσει να δείχνει ενδιαφέρον για τα μαλλιά τους! :xm: :D Να'σαι καλά και πάλι για τα καλά σου λόγια!
κι εσυ να είσαι καλά, να βλέπεις το παιδάκι σου να μεγαλώνει σαν αληθινή κουκλίτσα αυτή την φορά! :flower:

bibi-bo

leykh μου σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Την αγαπάω πάρα πολύ αυτή την κούκλα! Χαίρομαι που φαίνεται!

gazzy90 βρέθηκε ένας καλός άνθρωπος που θέλει τη bibi-bo σου. Πιστεύω ότι εκεί θα είναι ζεστά και όμορφα για την κουκλίτσα σου!

Η καλή μου φίλη Domniki άνοιξε αυτό το θρεντ και εκεί πιστεύω ότι αξίζουν τα μπράβο!

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld δε μου χρωστάς τίποτα! Η συμβολή σου στη bibi-bo είναι τεράστια!

Λατρεμένη Αναστασία εσύ κι αν είσαι Η κουκλομάνα! Για μένα είσαι δασκάλα σε πολλά πράγματα. Σας ευχαριστώ πάντως πολύ!

leykh μου καλώς ήρθες στις τρεις σωματοφύλακες των κουκλών. :D

Η Ανθισμένη με τοπ και παντελόνι φουφούλα....Α' περιόδου

Πίσω
Μπλουζα