Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Πολύ όμορφο και αυτό το ρουχαλάκι ραπουνζέλ μου! Είναι πολύ bibi-bo! :)

leykh η bibi-bo πήγε ήδη σε μια κοπέλα που την ήθελε πολύ :)

Ελπίζω να βρεις σύντομα κι εσύ μια!

bibi-bo

Πολυαγαπημένη mytinyworld μου χαίρομαι που σου αρέσει!

leykh μου άμα βρω κάποια εγώ θα στη στείλω. Μη στενοχωρεθείς!

gazzy90 έκανες έναν άνθρωπο χαρούμενο! Μπράβο!!! :D

rapunjel είπε:
Η Ανθισμένη με τοπ και παντελόνι φουφούλα....Α' περιόδου
Rapunjel μου αυτο το ρουχαλακι με την φουφουλα δεν ειχε ερθει και παλι στην μοδα αυτα τα χρονια;

Ειναι παρα πολυ ομορφο και πολυ προχωρημενο μεσα στην απλοτητα του. :)

bibi-bo

Λατρεμένη Αναστασία είναι πάλι στη μόδα,ναι!

Η bibi-bo με το μπουρνούζι της και με το κλαδωτό φορμάκι της.Λόγω χειμώνα για να μην κρυώσει φορά και το καλτσόν της. Το είχα κι εγώ αυτό το μπουρνούζι και λόγω απαλότητας το πήρε το σκυλάκι μας,το Φοξάκι... :cry:

Τι όμορφη! :)

Αυτό το κορμάκι είναι πολύ πρωτότυπο, μ'αρέσει που δεν είναι μονόχρωμο.Το καλσόν το είχα κι εγώ.... Από που άραγε??? 8)Και τι απέγινε?? :xm: Πο πο, έχω κενά στη μήνη μου... :(

bibi-bo

Πολυαγαπημένη mytinyworld χαίρομαι που σου αρέσει!

Το κορμάκι μπαίνει με τη μακριά φούστα που είχα βάλει με το τοπ.

Το καλτσόν είναι από το νυφικό της το αυθεντικό!

θυμάμαι λάθος?Νομιζω πως αυτό το καλσόν το φορούσε και η μπαλαρίνα :D

bibi-bo

Καλή μου leykh το καλτσόν της μπαλαρίνας είναι ολόσωμο. Σου βάζω δύο φωτογραφίες από τη μπαλαρίνα για να το δεις.

rapunjel είπε:
Καλή μου leykh το καλτσόν της μπαλαρίνας είναι ολόσωμο. Σου βάζω δύο φωτογραφίες από τη μπαλαρίνα για να το δεις.
μου ξεκλείδωσες το μπαούλο της μνήμης :D όντως ήταν ολόσωμο!

Αυτό είναι rapunjel μου! Το καλσόν μπορεί να μην το είχα εγώ, αλλά να το θυμάμαι από τη νύφη της ξαδέρφης μου. Πάντως σίγουρα ήταν της νύφης, ευχαριστώ που μου το θύμισες! :)

Αγνοείται η ντουλάπα της ξαδέρφης μου γεμάτη με ρούχα Α' περιόδου και δύο bibi-bo ακόμη, μια ρόλερ και μια σταρ...
:( Ελπίζω να την βρει, την έχω χιλιοπαρακαλέσει να ψάξει και αλλού.... Η ξαδέρφη μου ήταν από τα τυχερά παιδάκια που είχαν σχετικά πολλά πράγματα της bib-bo.

:precry: Δεω μπορω να ακουω αγνοουμενα αντικειμενα της ΒΙΒΙΒΟ...αγχωνομαι... :precry:

Μακαρι να βρεθουν!!

Το καλτσον της μπαλαρινας... δεν το ειχα παρατηρησει οτι ηταν ολοσωμο! :o

Απλα φανταστικη η Ελ Γκρεκο...

Τα ρουχαλακια που μας εδειξε η Ραπουνζελ μας, και τα μαλλια της ΒΙΒΙΒΟ μου θυμιζουν την Αλεξις στην Δυναστεια! :D Ετσι με τις γωνιες που σχηματιζουν οι ωμοι, τα φουντωτα μαλλια και το κοκκινο σμαλτο στο μανικιουρ! :) :)

Bibi-bo Μέρος 3ο

Αφού λοιπόν ασχοληθήκαμε με το καλτσόν ορίστε και το υπόλοιπο σύνολο! Η bibi-bo νύφη...Το νυφικό το γύρισα στην κοπέλα αλλά πριν το απαθανάτησα!

Υ.Γ. Μακάρι να τα βρει πολυαγαπημένη μου και να μας τα δείξεις και ακόμη να σου χαρίσει υπέροχα κομμάτια!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αχ το είδαμε το κορίτσι νυφούλα! :) Με σήμα κατατεθέν το σταυρουδάκι! ;)

Καλέ μου φίλε georgeikos, νυφικά πάνε κι έρχονται, αλλά όλοι τα θέλουν να τα κρατήσουν, μάλλον έχουν και αναμνήσεις από αυτά! Είναι πολύ λογικό, η νύφη εκείνη την εποχή ήταν best seller και τα περισσότερα κοριτσάκια αυτήν διάλεγαν. Εχουν παίξει με τη νύφη και τη θέλουν για ενθύμιο. Προσπαθώ να ψήσω την ξαδέρφη μου να μας το δώσει, αλλά δεν το βλέπω.... :( Κι εκείνη έχει κόλλημα με τη νύφη της...

δεν πειραζει καλη μου mytinyworld!!! εγω εδω θα ειμαι και θα περιμενω...μου φτανει που με ειχες στο μυαλο σου!!!

Παιδια εγω παλι με τις νυφες δεν εχω κολλημα!!! :P

Ειναι πανεμορφες, τις χαζευω, τις καμαρωνω, αλλα αυτες που ζηλευω ειναι οι νεραιδες, οι μπαλαρινες ή οι γοργονες!!! :)

Μαλλον επειδη το νυφικο το φορας για μια μερα, αντε αν ξαναπαντρευτεις και αλλες 2, αλλα οταν εισαι νεραιδα ή μπαλαρινα ή γοργονα εισαι για παντα!!! :D

Η νυφουλα που μας εδειξε η Rapunjel μας ειναι παρα πολυ ονειρεμενη!!! Μου αρεσει που το πεπλο της περναει μπροστα απο το μετωπο και ειναι σαν νεραιδα! :)

bibi-bo

Ούτε εμένα με τρελαίνει το νυφικό παιδιά! Ούτε σε έχω ξεχάσει georgeikos. Αν ψήσω τη ξαδέρφη του Γιάννη θα στο στείλω. Όταν τη ρώτησα αν μπορώ να το χαρίσω, μου είπε να της το γυρίσω πίσω....γιατί έχει αναμνήσεις, όπως λέει η πολυαγαπημένη μου mytinyworld. Λατρεμένη Αναστασία όλα ρούχα είναι.Εγώ έτσι τα βλέπω! ;)

ευχαριστω κοριτσια μου αγαπημενα!! πραγματικα χαιρομαι που με εχετε στο μυαλο σας !!

Λοιπον, για την ιστορια της ΒΙΒΙ ΒΟ αφιερωμενες οι επομενες φωτο στην φιλη Φραουλιτσα και φιλη Λευκη που βοηθησαν καταλυτικα στην συλλογη..!!

Και μου χαρισαν τοσα ρουχα και ντουλαπα, οσο και την LILI LEI στο κουτι της..!!!!!

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ..!!

Nα ευχαριστησω και την τυχη μου, που εχω βρει πραγματικα απο τυχη πωλητες και βρισκω χωρις καν να το κυνηγαω, καθε εβδομαδα πονυ ελ γκρεκο-7 εως τωρα- μεχρι και αλλη μια ντουλαπα ΒΙΒΙ ΒΟ με ρουχα..!!!! Μαλλον το 2010 ειναι η χρονια moυ γι αυτα τα δυο ειδη..!! Καi να φανταστειτε οτι τα παιρνω με 2 η και με 3 ευρω..!! :) :) :) :D :D:D

Αρχικα η "ΑΤΟΦΙΑ"νυφη, μιας και ειναι η πρωταρχικη, αυτη που ηταν στο κουτι της, στις αρχες του 80, απο παιχνιδοπωλειο που εκλεισε..!!

Το μαλλι με el greco μπουκλες, απο μεσα το καλσον της νυφης και ασπρα σκαλιστα παπουτσια..!!

Την συνεφερα λιγο και ειναι ετοιμη..!!!!

picture.php

ΥΓ Το φοντο υπο την καθοδηγηση της Αναστασιας..!!!!!! :)

Ωωωωω ωραία η νύφη, μπράβο μπράβο! ;) Κι εγώ σ' ευχαριστώ για ολα!

Ας ποστάρω κι εγώ μια Bibi-bo στο κλίμα των ημερών... :)

picture.php

Πίσω
Μπλουζα