Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Φραουλιτσα καλα σκιζει η στολη του πιεροτου..!!!!!!! Βρηκες και την μασκα τελικα..!

Γιατι θυμαμαι οτι την εψαχνες..!!!

Μηπως να την εντυνες αυτες τις αποκριες και νοσοκομα..??

Νομιζω οτι θα ηταν η πιο σπανια στολη για φετος...!!!!!!

Μην σου πω οτι θα εισαι και η μονη που θα την ντυσεις με αυτη την στολη...χεχεχεχεχχεχεχ!!!

Θα ξεχωριζει μεσα στο πληθος..!!

Για την συνεχεια εβαλαν τα καπελα του οι δυο νεοσσυλεκτες ΒΙΒΙ ΒΟ και πανε.... Ειδικα αυτη με το μαυρο καπελο, φερνει πολυ σε Σοφια Λορεν..!!!

picture.php

Ο Ν Ε Ι Ρ Ε Μ Ε Ν Ε Σ!!!!!!

η νυφούλα ένα όνειρο!Η πορτοκαλί σαν ανοιξιάτικο λουλούδι...για αυτην με τα μπλέ, δεν έχω λόγια!!ΤΙ ΝΤΥΣΙΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ???Ποιάς εποχης είναι αυτα τα ρούχα ρε παιδιά?Γλυκιά Ραπουνζελ,καλή μας μικροκοσμούλα, τα φώτα σας!!Πέστε και σ'εμένα την άσχετη! :D

ΜάκηΣίμο σοβαρα βρίσκεις τόσο οικονομικά ρούχα?Όταν βρω κι εγω την bibi-bo μου θα μου βρίσκεις συνολάκια????

θέλουμε κι άλλες φωτογραφίες!!! ;)

φραουλίτσα ο πιερότος σου είναι υπέροχος! :D

με κάνατε να χτυπάω χαρωπά τα χεράκια!! :sweet_kiss:

υγ: Λυσσάω από ζήλια μην νομίζετε.... :P :P

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Λοιπόν, καταρχήν πρέπει να πω τα μπράβο μου στον makisimos που φρόντισε τις κουκλάρες του, τις έντυσε, τις στόλισε και έβγαλε όμορφες φωτογραφίες! Μπράβο! :)

Λευκή μου θα σου δώσω τα φώτα μου. Η νύφη είναι η κλασική νύφη της πρώτης περιόδου που έχουμε κατά καιρούς δει. Makisimos δεν υπάρχει "ατόφια" νύφη. Η el greco, εκτός από τα λάθη που έκανε, έβγαζε και διάφορες εκδόσεις τη νύφη. Για παράδειγμα, η νύφη της ξαδέρφης μου, είναι μια "ατόφια" νύφη όπως αγοράστηκε εκείνα τα χρόνια, απλά είναι διαφορετική από αυτήν που μας έδειξες, που παρεμπιπτόνως είναι πανέμορφη.

picture.php

Το κοστούμι του τζον τζον είναι το κοστούμι του τζον τζον σταρ από την πρώτη περίοδο, είναι αυτό που βρέθηκε μαζί με άλλα στην καρτέλα τους, χωρίς το κουτί. Η στολή πιερότου είναι αυτή που μας έχει δείξει η φραουλίτσα και ο bibibo και είναι από την πρώτη περίοδο. Τα άλλα δύο φορέματα είναι κι αυτά πρώτης περιόδου. Το πρώτο μάλιστα είναι από τα πιο αγαπημένα μου της παιδικής μου ηλικίας. Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο έχω παίξει με αυτό το ρούχο, αλλά η ποιότητά του είναι τέτοια που μέχρι σήμερα είναι σαν καινούριο!

picture.php

Το άλλο ντεπιες, σε ευχαριστώ makisimos που μας το έδειξες, το είχα και μάλλον το θυσίασα κι αυτό σε ανταλλαγή! Το θυμάμαι σαν σήμερα! Δεν ξέρω αν είναι μπλε, αλλά το δικό μου ήταν μαύρο!

Ελπίζω να σε διαφώτισα! :)

ΥΓ: Γι'αυτό λευκή μου πριν χαρίσουμε κάτι πρέπει να το σκεφτόμαστε καλά, γιατί μετά το βλέπουμε και ζηλεύουμε! ;)

δεν πειράζει μικροκοσμούλα μου...χαρίζουμε σε ανθρώπους που ξέρουμε πως θα τα αγαπήσουν πολύ!Και χαίρονται όπως χαίρομαι κι εγω όταν μου χαρίζουν το είδος που συλλέγω!

Μια bibi-bo την θέλω όχι για να κάνω συλλογή...αλλά για να την ντύνω και να την στολίζω όπως κι εσείς!!!! :D

Παιδιά μπράβο σας πανέμορφα κομμάτια όλα τους ;) ;) ;)

Εγώ βεβαία ακόμα έχω κώλυμα με την μια που είδα στην αρχή αυτή της ιππασίας την βρίσκω και θα την βρίσκω πανέμορφη ..τη να κάνουμε γούστα είναι αυτά :o

Τελικά με βλέπω όταν μεγαλώσει λίγο η μικρή και ασποκτήσουμε και εμείς μια bibibo να παίζω με bibiboκαι να βάζω το παιδι μπροστά θα έχω δικαιολογία πώς αυτή φταίει για όλα με βάζει να παίζω με κούκλες χαχαχαχαχ βαράτε με και ας κλαίω :P :P:P

leykh και εμένα το καμπανάκι της ζήλιας άρχισε να χτύπα :P :P:P

El_Greco_Fanatic είπε:

leykh και εμένα το καμπανάκι της ζήλιας άρχισε να χτύπα :P :P:P
θα πάρουμε από μία(μία ΜΟΝΟ) ίσα ίσα να την ντύνουμε και να την ποσταρουμε στα παιδιά να ζηλευουν κι εκείνα με την δική μας :D :D:D

leykh είπε:
θα πάρουμε από μία(μία ΜΟΝΟ) ίσα ίσα να την ντύνουμε και να την ποσταρουμε στα παιδιά να ζηλευουν κι εκείνα με την δική μας :D :D:D

Εννοείτε μονό μια ;)

Χαχαχα με φαντάζεστε εμένα να ντύνω bibibo ..που είσαι father να καμαρώσεις τον γιο σου :P :P:P

El greco fanatic, όλοι εμείς οι ευλογημένοι με κόρες, έχουμε το μεγαλύτερο άλλοθι! ;)

El_Greco_Fanatic είπε:

Εννοείτε μονό μια ;)

Χαχαχα με φαντάζεστε εμένα να ντύνω bibibo ..που είσαι father να καμαρώσεις τον γιο σου :P :P:P
αααα θα σε μαλώσω!!!Δεν είναι ντροπή!!!! Δεν είναι σωστό να κάνεις διαχωρισμό σε κοριτσίστικα και αγορίστικα παιχνίδια!! :P τα ρετρό παιχνίδια είναι και για τα δύο φύλα! ;)

mytinyworld είπε:
El greco fanatic, όλοι εμείς οι ευλογημένοι με κόρες, έχουμε το μεγαλύτερο άλλοθι! ;)

Nαι σώζουν καταστάσεις ;)

Πρόσφατα ένας συνάδελφος από την δουλειά ήρθε για κάτι χαρτιά στο σπίτι , έμεινε άφωνος με ότι είδε :o η μονή φράσει που ξεστόμισε ήταν αυτό το παιδί έχει πολλά παιχνίδια ..κοιταχτήκαμε ετοιμη να σκάσουμε στα γέλια με την γυναίκα μου ..που ναι ήξερε ο κακόμοιρος :P :P:P

leykh είπε:
αααα θα σε μαλώσω!!!Δεν είναι ντροπή!!!! Δεν είναι σωστό να κάνεις διαχωρισμό σε κοριτσίστικα και αγορίστικα παιχνίδια!! :P τα ρετρό παιχνίδια είναι και για τα δύο φύλα! ;)

Leykh μου σωστά τα λες δεν υπάρχουν διακρίσεις στα ρετροπαιχνιδα!! ;)

Άλλωστε εδώ και 6 χρονιά ήδη παίζω με κούκλες γιατί τα μικρά μου τυχερούληα κούκλες είναι και αυτά!!! :P :P:P:P

El_Greco_Fanatic είπε:

Leykh μου σωστά τα λες δεν υπάρχουν διακρίσεις στα ρετροπαιχνιδα!! ;)

Άλλωστε εδώ και 6 χρονιά ήδη παίζω με κούκλες γιατί τα μικρά μου τυχερούληα κούκλες είναι και αυτά!!! :P :P:P:P

όπως τα λες, κι εγω είμαι αλκοολική γιατι μαζευω ποτήρια μπύρας χαχχαχαχχαχαχχαχ :D :D:D:P:D:D:D

leykh είπε:
όπως τα λες, κι εγω είμαι αλκοολική γιατι μαζευω ποτήρια μπύρας χαχχαχαχχαχαχχαχ :D :D:D:P:D:D:D

Τι να πω και εγώ! :(

Εχω προσπαθήσει τα πάντα άλλα δυστυχώς δεν γίνεται σπιρτουλοαπεξάρτηση 8)8)8)

αν δεν πάρω τουλάχιστον μερικά κομμάτια την εβδομάδα αρχίζει το στερητικό σύνδρομο και μου φταίνε όλα :cry: :P :P:P:P:P

bibi-bo

Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες στη φίλη μας leykh. Δεν υπάρχουν ατόφιες νύφες και μη για την ιστορία της bibi-bo αυτό! Όσο όμορφα κι αν είναι μια bibi-bo ντυμένη αν είναι ξυπόλητη χαλάει όλο το σύνολο. Παιδιά όλοι εσείς που θέλετε μια bibi-bo εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει στην πόρτα σας! Η bibi-bo και γενικά τα παιχνίδια δεν είναι για να τα έχει ένας άνθρωπος αλλά πολλοί και να παίρνουν όλοι από τη μαγεία τους και τη θετική τους ενέργεια! ;) Η ζήλεια είναι δηλητήριο! Δεν έχει κανείς λόγο leykh να ζηλεύει. Ο καθένας μας έχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό!

Η Νόρα με ένα παντελονάκι Α΄περιόδου και με το μαγιό της το κλαδωτό. Το παντελόνι έχει λιωμένο πλαστικό δυστυχώς στα πόδια που δεν επιχειρώ να το βγάλω...

rapunjel είπε:
Πολυαγαπημένη μου mytinyworld σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες που έδωσες στη φίλη μας leykh. Δεν υπάρχουν ατόφιες νύφες και μη για την ιστορία της bibi-bo αυτό! Όσο όμορφα κι αν είναι μια bibi-bo ντυμένη αν είναι ξυπόλητη χαλάει όλο το σύνολο. Παιδιά όλοι εσείς που θέλετε μια bibi-bo εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να έρθει στην πόρτα σας! Η bibi-bo και γενικά τα παιχνίδια δεν είναι για να τα έχει ένας άνθρωπος αλλά πολλοί και να παίρνουν όλοι από τη μαγεία τους και τη θετική τους ενέργεια! ;) Η ζήλεια είναι δηλητήριο! Δεν έχει κανείς λόγο leykh να ζηλεύει. Ο καθένας μας έχει κάτι μοναδικό και ξεχωριστό!Η Νόρα με ένα παντελονάκι Α΄περιόδου και με το μαγιό της το κλαδωτό. Το παντελόνι έχει λιωμένο πλαστικό δυστυχώς στα πόδια που δεν επιχειρώ να το βγάλω...

δεν ζηλευω με την κακή έννοια γλυκιά μου, με την έννοια του φθόνου!Σας ζηλευω γλυκά, δεν σας φθονώ :flower: Δεν θα μπορούσα άλλωστε να ζηλευω συναδέλφους συλλέκτες!Άσχετα αν συλλέγουμε διαφορετικό είδος! :sweet_kiss:

bibi-bo

Το ξέρω leykh μου αλλά σίγουρα έχεις και εσύ μια μοναδική συλλόγη που είναι άξια θαυμασμού!!! :D

rapunjel είπε:
Το ξέρω leykh μου αλλά σίγουρα έχεις και εσύ μια μοναδική συλλόγη που είναι άξια θαυμασμού!!! :D
δόξα τον Θεό καλή μου!Νομίζω πως είναι μοναδική και η δική μου :sweet_kiss: ;)

bibi-bo

Σίγουρα leykh είναι μοναδική και ξεχωριστή! Και μάλιστα πιο σπάνια από τις δικές μας!!!Είσαι άξια συγχαρτηρίων και θαυμασμού! ;)

rapunjel είπε:
Σίγουρα leykh είναι μοναδική και ξεχωριστή! Και μάλιστα πιο σπάνια από τις δικές μας!!!Είσαι άξια συγχαρτηρίων και θαυμασμού! ;)
κι εσυ καλή μου! :flower:

rapunjel είπε:
καλή μου αν μου επιτρέπεις,είπες πως η ξυπόλυτη bibi-bo είναι άσχημη εικόνα?Μία είδα και την βρήκα πολυ χαριτωμένη... :D

Σ ευχαριστω πολυ mytinyworld, για τα καλα σου λογια για τις φωτο με φοντο, υπο συμβουλων Αναστασιας που θα μου γκρινιαζει μεχρι να παρω φωτογραφικη..!!!

Θα συμφωνησω μαζι σου ΜΥΤΙΝΥ, οτι το συκεκριμενο ρουχο που ειπες οτι επαιζες πολυ μικρη, για καποπιον λογο ειναι πολυ ξεχωριστο, και νομιζω οτι αντιπροσωπευει εκεινη την δεκαετια..!!

Για την "ατοφια"νυφη αυτο που ηθελα να πω ειναι απλα, οτι δεν ηταν σκετο το νυφικο και το φορεσα σε κουκλα, ειναι αυτο που κυκλοφορησε με την κουκλα στο κουτι.. Εννοειται οτι βγηκαν διαφορες, εδω εχουμε δει ΒΙΒΙ ΒΟ με πιο σκουρα μαλλια-δεν ξερω και τα χρωματα πωs λεγονται- ποσο μαλλον με μια τοσο best seller κουκλα οπως ειπες..!!

Λευκη μου σε ευχαριστω πολυ που μου τα εμπιστευτηκες και νομιζω καταλαβαινομαστε πολυ καλα εμεις οι δυο.. ;)

Και ξερω πως δεν ζηλευεις, και οτι θα τα εδινες σε καποιον που συμπαθεις, μιας και τα αισθηματα ειναι αμοιβαια..!! χεχεχεχεχε

El greco fanatic,ετοιμασου να λουστεις αυτα που κοροιδευα..!!! Ειναι να μην ανακατευτεις με την ΒΙΒΙ ΒΟ, την ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ και την ιστορια της..!!!

Μετα παρασυρεσαι και δεν υπαρχει επιστροφη..!!! :) :D

Και τωρα οι δυο αιωνιες φιλες, ΒΙΒΙ ΒΟ και LILI LEI..!!!

picture.php

picture.php

ΥΓ. Συμφωνω Λευκη, ο Πιεροτος ξυπολυτος ειναι αψογος..!!!

Leykh μου ως συλλέκτης ποτηριών και σχετικών αντικειμένων, φαντάζομαι θα θέλεις πάντα το τέλειο! Δεν θέλεις ένα ποτήρι ραγισμένο, ή με σπασμένο το χερούλι φαντάζομαι. Σίγουρα και αυτό έχει την αξία του, αλλά αν το έχεις σε καλή κατάσταση, η χαρά είναι μεγαλύτερη. Ο makisimos παραπάνω, εγώ με την παιδική μου κούκλα, είχαμε ένα κεφάλι μόνο, του βάλαμε σώμα και έγινε κούκλα! Ενα ρούχο μπορεί να το έχουμε χωρίς παπούτσια, βρίσκουμε κάποια που του ταιριάζουν και το ολοκληρωνουμε! Αυτό φαντάζομαι εννοεί η rapunjel μας. Ο καθένας στα αντικείμενα που αγαπάει αναζητάει την τελειότητα! ;)

Πίσω
Μπλουζα