leykh
RetroActive
- Αντιδράσεις
- 38
Μικροκοσμούλα μου εννοείται πως δεν συλλέγω ραγισμένα ποτήρια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα μια κούκλα χωρίς μαλλιά...ούτε μια κούκλα χωρίς χέρια, πόδια.Απλά δεν φορούσε παπουτσάκια!Κι εμένα δεν με χάλασε η εικόνα!Το είδα ως άποψη!Προς Θεού σε καμμία περίπτωση δεν λέω πως η γλυκιά μας κουκλομάνα Ραπουνζελ το είπε με κακή πρόθεση, όμως εγω αν ήμουν στην θέση της άλλης κοπέλας θα μου κακοφαινόταν :xm: Γιατι θα σας έδειχνα κάτι με όλη μου την αγάπη και κάποιος θα το κατέκρινε...με καταλαβαίνεις?mytinyworld είπε:Leykh μου ως συλλέκτης ποτηριών και σχετικών αντικειμένων, φαντάζομαι θα θέλεις πάντα το τέλειο! Δεν θέλεις ένα ποτήρι ραγισμένο, ή με σπασμένο το χερούλι φαντάζομαι. Σίγουρα και αυτό έχει την αξία του, αλλά αν το έχεις σε καλή κατάσταση, η χαρά είναι μεγαλύτερη. Ο makisimos παραπάνω, εγώ με την παιδική μου κούκλα, είχαμε ένα κεφάλι μόνο, του βάλαμε σώμα και έγινε κούκλα! Ενα ρούχο μπορεί να το έχουμε χωρίς παπούτσια, βρίσκουμε κάποια που του ταιριάζουν και το ολοκληρωνουμε! Αυτό φαντάζομαι εννοεί η rapunjel μας. Ο καθένας στα αντικείμενα που αγαπάει αναζητάει την τελειότητα!