Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
mytinyworld είπε:
Leykh μου ως συλλέκτης ποτηριών και σχετικών αντικειμένων, φαντάζομαι θα θέλεις πάντα το τέλειο! Δεν θέλεις ένα ποτήρι ραγισμένο, ή με σπασμένο το χερούλι φαντάζομαι. Σίγουρα και αυτό έχει την αξία του, αλλά αν το έχεις σε καλή κατάσταση, η χαρά είναι μεγαλύτερη. Ο makisimos παραπάνω, εγώ με την παιδική μου κούκλα, είχαμε ένα κεφάλι μόνο, του βάλαμε σώμα και έγινε κούκλα! Ενα ρούχο μπορεί να το έχουμε χωρίς παπούτσια, βρίσκουμε κάποια που του ταιριάζουν και το ολοκληρωνουμε! Αυτό φαντάζομαι εννοεί η rapunjel μας. Ο καθένας στα αντικείμενα που αγαπάει αναζητάει την τελειότητα! ;)
Μικροκοσμούλα μου εννοείται πως δεν συλλέγω ραγισμένα ποτήρια, αλλά στην προκειμένη περίπτωση δεν είδα μια κούκλα χωρίς μαλλιά...ούτε μια κούκλα χωρίς χέρια, πόδια.Απλά δεν φορούσε παπουτσάκια!Κι εμένα δεν με χάλασε η εικόνα!Το είδα ως άποψη!Προς Θεού σε καμμία περίπτωση δεν λέω πως η γλυκιά μας κουκλομάνα Ραπουνζελ το είπε με κακή πρόθεση, όμως εγω αν ήμουν στην θέση της άλλης κοπέλας θα μου κακοφαινόταν :xm: Γιατι θα σας έδειχνα κάτι με όλη μου την αγάπη και κάποιος θα το κατέκρινε...με καταλαβαίνεις?

bibi-bo

Σε ευχαριστώ πολυαγαπημένη mytinyworld μου. Αυτό ακριβώς εννοώ! Εγώ πάντως δε θα έβαζα μια κούκλα με υπέροχα ρούχα και ξυπόλητη! Ούτε ξεμαλλιασμένη,είτε χωρίς χεράκια ή λιωμένη με κολλημένα πλαστικά.Είναι θέμα αισθητικής και πόσο αγαπάς το συγκεκριμένο αντικέιμενο.

Υ.Γ. Ποτέ και για κανέναν δεν είπα κάτι κακό ή με πρόθεση! Αυτό για την ιστορία.

ΥΓ: Αφήστε που νομίζω πως και μόνο που είδαμε την στολή του πιερότου, τα παπούτσια περισευαν...γνώμη μου πάντα :sweet_kiss:

rapunjel είπε:
Σε ευχαριστώ πολυαγαπημένη mytinyworld μου. Αυτό ακριβώς εννοώ! Εγώ πάντως δε θα έβαζα μια κούκλα με υπέροχα ρούχα και ξυπόλητη! Ούτε ξεμαλλιασμένη,είτε χωρίς χεράκια ή λιωμένη με κολλημένα πλαστικά.Είναι θέμα αισθητικής και πόσο αγαπάς το συγκεκριμένο αντικέιμενο.Υ.Γ. Ποτέ και για κανέναν δεν είπα κάτι κακό ή με πρόθεση! Αυτό για την ιστορία.

καλή μου τολιωμένο πλαστικό από το παντελονάκι μπορείς να το βγάλεις με χαρτοπετσέτα και σίδερο ξέχασα να στο πω πριν! :sweet_kiss:

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
bibi-bo

leykh μου σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου για το λιωμένο πλαστικό! Δεν το είχα σκεφτεί! Δεν θα περάσει όμως τη χαρτοπετσέτα; ;)

Καλησπέρα! Μακίσιμέ μου, οι δύο φίλες είναι τέλειες! Λευκή μου,χαίρομαι που σ' αρέσει ο πιερρότος! Σου εύχομαι σύντομα να βρεις κι εσύ μια Bibi-bo και κάμποσα ρούχα!

Για να λύσουμε το ... μείζον θέμα του ξυπόλυτου πιερρότου, άφησα την κούκλα έτσι όχι γιατί δεν είχα παπούτσια να της βάλω (αν είναι δυνατόν!), αλλά γιατί έτσι την είχα δει μέσα στη ντουλάπα από το φίλο Bibi-bo, αν δεν απατώμαι!

Μία ακόμα κούκλα με φόρεμα που θυμίζει σε εμένα τουλάχιστον Απόκριες, με παπούτσια αυτή τη φορά για να μην έχουμε παρεξηγήσεις..

picture.php

Υ.Γ: Για την ιστορία της Bibi-bo πάντως, αυτό που φαντάζομαι θέλει να τονίσει ο Μακίσιμος είναι το γεγονός πως όλα τα ρούχα -και το νυφικό επομένως- κυκλοφορούσαν και φορεμένα από κούκλες και σαν ρούχα σκέτα. Οπότε η "ατόφια" νύφη, όπως και η "ατόφια" μπαλαρίνα, η "ατόφια" ιππασία κ.ο.κ. είναι η κούκλα που η Ελ Γκρέκο έντυσε, χτένισε και επέλεξε να της φορέσει τα συγκεκριμένα ρούχα και άρα ναι, υπάρχει - για εμένα τουλάχιστον- "ατόφια" νύφη και χαίρομαι πολύ που τη βλέπω!

rapunjel είπε:
leykh μου σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου για το λιωμένο πλαστικό! Δεν το είχα σκεφτεί! Δεν θα περάσει όμως τη χαρτοπετσέτα; ;)
Άκου:

βάλε το παντελονάκι επάνω σε μια πετσέτα του μπάνιου, και κάλυψε το με χαρτοπετσέτα όπως είναι διπλωμένη στα 4.πέρασε το σίδερο απο πάνω αλλά μην το αφήσεις πολύ,κάποια στιγμη θα δεις το πλαστικό να μένει σαν λαδιά στην χαρτοπετσέτα! :sweet_kiss:

Φραουλίτσα το θυμάμαι αυτό το ρούχο!Ρε παιδια τι όμορφες είναι...Πήρα μια barbie της κόρης μου πριν στα χέρια, και δεν ήταν τίποτα άλλο από μια ανορεξική Αμερικανιδούλα! Ενώ η Bibi-bo μας... :sweet_kiss:

Φραουλιτσα πολυ ομορφη φωτο..!!! Δεν το ειχα ξαναδει το φορεμα αυτο..!!!

Ειναι απο τα πρωτα η στα τελη του 80?

Νομιζω στον πιεροτο θα πρεπει να αλλαξεις το μακιγιαζ..!!!! Να τον κανεις "κλοουν"..!! Βαψε του και τα νυχια κοκκινα..!!! :D :D:D:D:D χιχιχιχιχιχιχιχιχιχι

Λευκή μου, όλες οι κούκλες έχουν η καθεμιά τη χάρη της, απλά η bibi-bo μας είναι η πιο γλυκειά απ' όλες! ;)

Μακίσιμέ μου, εγώ δεν το θυμάμαι, άρα πρέπει να είναι χμ περίπου της ίδιας χρονολογίας με το λευκό φόρεμα της σταρ, μιας κι έχει τα ίδια κουμπώματα.. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως, ε? :P Δε μας δείχνεις και τίποτα άλλο από τις νέες παραλαβές σου τώρα που έχεις και καλώδιο? ;)

fraoulitsa είπε:
Λευκή μου, όλες οι κούκλες έχουν η καθεμιά τη χάρη της, απλά η bibi-bo μας είναι η πιο γλυκειά απ' όλες! ;) Μακίσιμέ μου, εγώ δεν το θυμάμαι, άρα πρέπει να είναι χμ περίπου της ίδιας χρονολογίας με το λευκό φόρεμα της σταρ, μιας κι έχει τα ίδια κουμπώματα.. Μη σε πάρω και στο λαιμό μου όμως, ε? :P Δε μας δείχνεις και τίποτα άλλο από τις νέες παραλαβές σου τώρα που έχεις και καλώδιο? ;)
έτσι δεν την διαφήμιζαν(αν θυμάμαι καλά) η πιο γλυκιά του κόσμου? :sweet_kiss:

Ναι ναι θέλουμε κι άλλες bibi-bo!!!! :D άντε Μάκη άντε φραουλίτσα άντε Μικροκοσμούλα άντε Ραπουνζελ βάλτε μας υλικό!!!!

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Χμ εχεις δικιο οσo εχω καλωδιο, αν κι εxω τραβηξει αρκετες για πολυ καιρο..!!!!

Λοιπον να αυτη που μου ειχες ζητησει να δεις , καλοκαιρινη μεν, αλλα εντυπωσιακη..!!!! Ξεχασα γμτ να βαλω τα σωσιβιακια για ντεκορ μιας και τα εχωω..!! Δεν πειραζει αλλη φορα..!!!

picture.php

τι ωραία μαλλάκια... :sweet_kiss:

Τελικά μετά από 74 σελίδες με bibibo δεν άντεξα απόψε κατρακύλησα και εγώ :o

Eισχώρησε στο αίμα το μικρόβιο που λέγετε bibi-bo,,, πρέπει να βρούμε μια γιατί γενικά δεν με βλέπω να κοιμάμαι άσε η κρεβατομουρμούρα αυτήν που την βάζεις? :P

Συγχαρητήρια σε όλους και όλες για τα υπέροχα μοναδικά κομμάτι που είδαμε εδώ, η αλήθεια είναι ότι εγώ προσωπικά δεν είχα κοιτάξει όλες της φωτογραφίες είναι απίστευτο ποσά όμορφα πράγματα είδα εδώ απόψε :D :D:D

Νυφη ή μηχανοβια ειναι παντα μια ΒΙΒΙΒΟ!

makisimos είπε:
Πανεμορφη νυφουλα!!!! Και το φοντο, επιτελους σουπερ!:)Makisimο θα σε βαλω να βγαλεις ετσι ολες τις φωτογραφιες απο την αρχη για την συλλογη σου! :)

fraoulitsa είπε:
Τελειος κι ο πιεροτος!!! Την ειχα δει σε ενα ποστ του bibi-bo και μου ειχε κανει πολυ εντυπωση! Δεν την ειχα δει ποτε με μασκα! Τα γαλανα της ματακια λαμπουν μεσα απο το χρυσο! :)

mytinyworld είπε:
Η νυφουλα της Mytinyworld μας ειναι ολα τα λεφτα και η γυναικαρα με τα κοκκινα και την μηχανη ακομα πιο σημαντικη ως συμβολο της γυναικειας χειραφετησης!!! Να θυμησω οτι τους σουπερ φοντους με χαρτονι εκεινη πρωτη τους χρησιμοποιησε στις φωτογραφιες και εγω απλα της δανειστικα την ιδεα για να την προτεινω στο Μακισιμο! Οποτε τα ευχαριστω πανε σε εκεινη! :) :flower:

mytinyworld είπε:

Makisime, η καλοκαιρινή σου Βibi-bo είναι απίθανη! Τώρα που βλέπω την πετσέτα πρέεεεπει να έχω κι εγώ την ίδια σε πρασινο, δν είμαι και σίγουρη όμως.. Χμ!

Αναστασία μου, τα μάτια όντως φαίνονται πολύ όμορφα μέσα από τη μάσκα, γι' αυτό κ έβαλα αυτή τη φωτογραφία! ;)

El greco fanatic, καλώς μας ήρθες στον κόσμο της Bibi-bo! Σου εύχομαι σύντομα να βρεις κι εσύ μία, αλλα πρόσεξε διότι άμα σου μπει το "μικρόβιο" δύσκολα το αποβάλλεις! :P :P :P

Και μια χειμωνιάτικη κούκλα, να ταιριάζει με την κακοκαιρία έξω...

picture.php

ElGrecoFanatic oπως σου ειπα, προσεξε πολυ, αν αρχισεις μετα δεν υπαρχει επιστροφη..!!!

Κι εγω καποτε γελαγα με αυτα, αλλα λιγο η ιστορια της el greco, λιγο το γεγονοσ οτι ειναι απο τα πιο αυθεντικα Ελληνικα παιχνιδια της εταιρειας, με εκαναν και το αγαπησα πολυ..!!!

Αναστασια μου σε ευχαριστω για τα καλα σου λογια,..!

Οντως πολυ καλη η ιδεα της ΜΥΤΙΝΥ να βαλει φοντο απο πισω..!!!

Δειχνει αλλιως την εικονα..!!!!Ελπιζω τωρα να μην μου φωναζεις και πολυ για την φωτογραφικκη..!!!!!χεχεχεχεχε

Φραουλιτσα
για ακομη μια φορα τελεια φωτο..!!!!!Το φορεμα ειναι ολα τα λεφτα και αυτο κι αν αντιπροσωπευει εκεινη την δεκαετια..!!! Ειναι εξαιρετικο..!Τοεχω κι εγω αλλα δεν ειχε το καπελο..!!!

Και τωρα μια ΒΙΒΙ ΒΟ με μια ξοπλατη φορμα οπως λεει και η Λευκη, η οποια ηταν και τοσο γεναιοδωρη κι εδωσε τετοιους θησαυρους...!!!!!

Ειναι πολυ μπροστα για την εποχη της με αυτο το ρουχο..!!!!!

picture.php

makisimos εμείς θα είμαστε ευχαριστημένοι και με μια αν πότε βρούμε :o

γιατί με εσένα ως μέγα λαγωνικό αμφιβάλω να περισσέψει τίποτα χαχαχαχχαχα :P :P:P:P

τι όμορφη που είναι με την φόρμα της!!! :D

Να μας την βγάλεις και μια φωτογραφία απο πίσω να δούμε την πλάτη της! :flower:

ElGreco μην μου στεναχωριέσαι!!Θα βρούμε κι εμείς bibi-bo!εγω την νύφη, εσυ την ιππευτρια! :sweet_kiss:

Hμουν σιγουρος Λευκη οτι θα ζητουσες και φωτο απο την...πλατη..!!!χαχχχχαχαχαχα

ElgrecoFanataic δυστυχως με πολυ δυσκολια βρισκονται πια..!!!!Εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να βρω ευκολα..!! Κι αν βρω, ειναι μονο μεταχερισμενες, σε κουτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει..! Κι εσυ απ οτι ξερω θελεις να εχεις μια σε κουτι ε??? Χμ......Αυτη στο ΕΒΑΥ νομιζω ειναι μια καλη ευκειρεια μιας και ειναι σε πολυ χαμηλη τιμη..!!!! Mηπως ηρθε η ωρα σας να αποκτησετε κι εσεις μια ΒΙΒΙ ΒΟ ??

Παντως δεν ξερω αν παρακολουθουσες το ΕΒΑΥ θυμαμαι καπου κοντα στο καλοκαιρι ειχαν βγαλει και την ΒΙΒΙ ΒΙ Ιππασια και τον Τζον Τζον μαζι με την αναλογη στολη στα κουτια τους..!!! Τιμη δεν θυμαμαι θα σε γελασω..!

Λευκη τι νυφη θελεις εσυ ε?? Να σου πω ομως οτι αυτη δεν εχει την πλατη εξω...

χεχεχεχεχ :-P

Πίσω
Μπλουζα