Bibi-bo Μέρος 3ο

• Έναρξη μίζας Έναρξη μίζας mytinyworld
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
makisimos είπε:
Hμουν σιγουρος Λευκη οτι θα ζητουσες και φωτο απο την...πλατη..!!!χαχχχχαχαχαχαElgrecoFanataic δυστυχως με πολυ δυσκολια βρισκονται πια..!!!!Εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να βρω ευκολα..!! Κι αν βρω, ειναι μονο μεταχερισμενες, σε κουτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει..! Κι εσυ απ οτι ξερω θελεις να εχεις μια σε κουτι ε??? Χμ......Αυτη στο ΕΒΑΥ νομιζω ειναι μια καλη ευκειρεια μιας και ειναι σε πολυ χαμηλη τιμη..!!!! Mηπως ηρθε η ωρα σας να αποκτησετε κι εσεις μια ΒΙΒΙ ΒΟ ??

Παντως δεν ξερω αν παρακολουθουσες το ΕΒΑΥ θυμαμαι καπου κοντα στο καλοκαιρι ειχαν βγαλει και την ΒΙΒΙ ΒΙ Ιππασια και τον Τζον Τζον μαζι με την αναλογη στολη στα κουτια τους..!!! Τιμη δεν θυμαμαι θα σε γελασω..!

Λευκη τι νυφη θελεις εσυ ε?? Να σου πω ομως οτι αυτη δεν εχει την πλατη εξω...

χεχεχεχεχ :-P

καλά και νύφη να μην είναι της φοράω το δικό μου νυφικό που μουχλιάζει στην ντουλάπα χιχιχιχιιχιιχ :D

(αν θέλει καμμία κοπελίτσα νυφικό παρεπειπτώντως της το στέλνω με ευχαρίστηση!χιχιχιιχιχχ) :sweet_kiss: :sweet_kiss:

bibi-bo

Σας ευχαριστώ για τις τόσο όμορφες bibi-bo που βάλατε!

Καλή μου leykh και φίλε El_Greco_Fanatic εύχομαι σύντομα να βρείτε τη bibi-bo των ονείρων σας!

Η Ιωαλιάνα είναι μια bibi-bo Β'περιόδου και φοράει τη μόδα της δεκαετίας του 80.

Θεωρώ ότι οι bibi-bo της Β' περιόδου είναι επάξιες με της Α' και μένα προσωπικά κάποιες μου αρέσουν περισσότερο.

Oi δύο αυτές φωτογραφίες είναι αφιερωμένες στην καλή μου φίλη Kambia;)

Παιδια κανα νυφικο μεγαλο για μενα μπας και με ζηλεψει ο ιταλος και με στεφανωθει δεν εχει; :D

Να μεινω λετε στο ραφι με τις κουκλες; :o :O

Πολυ ομορφες οι φωτογραφιες παιδια, και οταν τα ρουχαλακια μιας κουκλας χαριζονται ειναι παντα πιο μοναδικα, ειτε παλια ειτε καινουρια.

Λευκη μου σου ευχομαι να βρεις μια ΒΙΒΙΒΟ το συντομοτερο! Το ιδιο και ο φιλος μας ο El_greco_fanatic!!!

Καθε ελληνικο σπιτι πρεπει να εχει μια ΒΙΒΙΒΟ. Ειναι σαν τον καφε λουμιδη ενα πραγμα, ή σαν την κορνιζα με το κεντημα που ελεγε επανω "Εχει ο Θεος"

Μωρε ο Θεος εχει, εμεις δεν εχουμε! :P

ΥΓ. Τωρα ειδα και την κουκλιτσα της Rapunjel! Και εμενα μου αρεσουν πολυ οι ΒΙΒΙΒΟ Β περιοδου, γιατι εχουν ενα σταρενιο χρωμα που το βρισκω πολυ ελληνικο! :)

Τελευταία επεξεργασία από έναν συντονιστή:
Αναστασια είπε:
Παιδια κανα νυφικο μεγαλο για μενα μπας και με ζηλεψει ο ιταλος και με στεφανωθει δεν εχει; :D
το δικό μουυυυυυυυυυυυυ!είναι πολύ σούπερ!!! :sweet_kiss:

Καθε ελληνικο σπιτι πρεπει να εχει μια ΒΙΒΙΒΟ. Ειναι σαν τον καφε λουμιδη ενα πραγμα,

Αναστασια έχω καφέ λουμιδη εδώ στα ξένα :P :Pbibiboόμως όχι :o

bibi-bo

El_Greco_Fanatic κάποια στιγμή θα αποκτήσεις και την πολυπόθητη κούκλα!

Συμφωνώ απόλυτα με τη λατρεμένη Αναστασία ότι οι πιο σκουρόχρωμες bibi-bo έχουν χρώμα ελληνικό.

Για τις απόκριες η bibi-bo ντύθηκε αστροναύτης.Αφιερωμένη η φωτογραφία στην πολυαγαπημένη mytinyworld που της αρέσει πολύ αυτή η κουκλίτσα.

picture.php

Να εισαι καλα Leykh μου!!! :)

El Greco Fanatic μου, αν ζουσε λιγο ακομα εμπορικα η ΒΙΒΙΒΟ οπως ο Λουμιδης στους καφεδες θα ειχε κατακτησει την υφηλιο και θα ειχες ηδη και μια και δυο! Αλλα ας οψεται οι μοιρα που αλλους τους ανεβαζει και αλλους τους κατεβαζει!

Αμαν οταν βλεπω την ΒΙΒΙΒΟ αστροναυτη κατι παθαινω:dribble:!!!!

Οταν ημουν μικρη ημουν ερωτευμενη με τον ρωσο Γιουρι Γκαγκαριν!!! Και εχω και μια πορωση με το Σταρ Τρεκ!!!!!! Ο φοντος απαιχτος Rapunjel μου!!! Πανεμορφη φωτογραφια με πολυ εμπνευση! :)

Μου ηρθε σημερα ενα σουπερ δωρο απο μια αγαπημενη κουκλομανα, που εντυσε ο,τι γυμνη κουκλα ειχε μεινει εδω μεσα!!! Αν και τις βλεπω ολες ψωναρες εδω μεσα, μεχρι και οι ξεβρακωτες που ειχα μαζεψει απο το παζαρακι, (μιλαω παντα για τις μή ΒΙΒΙΒΟ, οι 2 ΒΙΒΙΒΟ μου ηταν και ειναι πριγκηπισσες), εχουν σηκωσει την μυτη!!! :o :O:O

Καντε υπομονη και θα βαλω κι εγω ρουχαλακια οριτζιναλ ΒΙΒΙΒΟ! Ειναι η στολη τεννις, και μια αλλη χρυση με κατι φιογκους πολυ εντυπωσιακους, ακομα προσπαθω να καταλαβω πως φοριουνται! :what:

Ελπιζω ομως η κουκλομανα να καθησει φρονιμα απο εδω και περα γιατι θα την δειρω. Ξερει αυτη... ;) :flower:

fraoulitsa είπε:
ΥΓ. Αυτο το ρουχαλακι που μας εβαλε η Φραουλιτσα ειναι πραγματικα παρα πολυ σικατο! Μου κανει σε Coco Chanel! Σε ευχαριστουμε για την φωτογραφια! Ειχα χρονια να δω και το σταντ σε σχημα καρδιας της ΒΙΒΙΒΟ!

picture.php

H BIBI BO μεσα στα ροζ Α γενιας..!!!!! Απλη, λιτη κι απεριττη..!!!! :)

rapunjel είπε:
El_Greco_Fanatic κάποια στιγμή θα αποκτήσεις και την πολυπόθητη κούκλα!Συμφωνώ απόλυτα με τη λατρεμένη Αναστασία ότι οι πιο σκουρόχρωμες bibi-bo έχουν χρώμα ελληνικό.

Για τις απόκριες η bibi-bo ντύθηκε αστροναύτης.Αφιερωμένη η φωτογραφία στην πολυαγαπημένη mytinyworld που της αρέσει πολύ αυτή η κουκλίτσα.

picture.php

Απλά ο,τι πιο σπάνιο έχω δει ποτέ ραπουνζέλ μου!!!

:bow2: :bow2:

Και τι ΟΜΟΡΦΗ που είναι η μπουλούκα! Δεν θα μπορούσες να σκεφτείς τίποτε καλύτερο να ντύσεις τις απόκριες το χειραφετημένο μας κορίτσι (που λέει και η Αναστασία μας)!!!

Σ'ευχαριστώ και για την αφιέρωση #) :flower:

έχουν και τσαντες θα τρελλαθώ!!!με αλυσίδες χαχα και πουγγί η άλλη στον ώμο :D

καλά για την θηλυκή Γκαγκάριν τι να πούμε :D (είχα καιρό να έχω αυτό το γέλιο να είσαστε καλά ρε παιδιά)

θα μας τρελλάνετε εδω μέσα! :flower:

Καταλαβες Λευκη μου γιατι το κραταμε με νυχια και με δοντια αυτο το θρεντ ανοιχτο! :)

Γιατι χαριζει χαμογελα σε πολυ κοσμο που απλα το διαβαζει κι ονειρευεται χωρις απαραιτητα να γραφει κατι.

Απλα γελαει, θυμαται, συγκινειται.... Αυτος ειναι ο ρολος του.

Τιποτα αλλο δεν χωραει. :flower:

Μονο απλη αγνη αγαπη προς τα παιχνιδια που καποτε μας εκαναν συντροφια. :)

Αχ τι ομορφα που ειναι τα ρουχαλακια Μακισιμο!!! :D Καλε, τι απεριττα!!! Μεχρι και φιογκο στον λαιμο εχει το πουκαμισο!!! Το σωματακι της ειναι Sindy pedigree ετσι? Ειδα τα χερακια της γι αυτο!

Λευκή μου, όλες οι bibi-bo των πρώτων χρόνων έχουν και τσαντούλα ασορτί με τα ρούχα τους. Μετά δεεεεν....

Μακίσιμε, πολύ ωραία φορεσιά. Αυτό που μ' αρέσει στα ρούχα των bibi-bo είναι ότι έχουν μεγάλη γκάμα "θεμάτων", από πολύ επίσημα, παραμυθενια μέχρι καθημερινά τελείως!

Κι από εμένα μια πριγκίπισσα bibi-bo, για να παραμείνουμε στο πνεύμα των μεταμφιέσεων!

picture.php

Αναστασια είπε:
Αχ τι ομορφα που ειναι τα ρουχαλακια Μακισιμο!!! :D Καλε, τι απεριττα!!! Μεχρι και φιογκο στον λαιμο εχει το πουκαμισο!!! Το σωματακι της ειναι Sindy pedigree ετσι? Ειδα τα χερακια της γι αυτο!
πεθαινω που της εβαλε και το μαλλί στο πλάϊ...

Η Μπουλούκα έχει στρας στα μαλλιά της?? :eeek: :heartcloud: :eeek:

Φραουλίτσα κούκλα!!!

Τα μαλλάκια της γυαλίζουν πολύ όμορφα! :sweet_kiss:

Να κάνω μια χαζή ερώτηση? Μπουλούκα και Ανθισμένη ήταν ονόματα την εταιρίας ή τα ονόματα που τους έδωσε η κουκλομάνα τους? :D

bibi-bo

Πολυαγαπημένη mytinyworld χαίρομαι που σου άρεσε η bibi-bo αστροναύτης. Την έχω άλλη μια φορά αυτή τη στολή και θα στη στείλω να την έχεις και εσύ.

Καλή μου leykh χαίρομαι που γέλασες! Συμφωνώ απόλυτα με τη λατρεμένη Αναστασία.

Η μπουλούκα, έτσι την έβγαλα εγώ από τα μαγουλάκια της έχει στρας στα μαλλιά και η Ανθισμένη την ονόμασα έτσι γιατί τη βρήκα σε ένα παλαιοπωλείο σε πολύ μαύρα χάλια! Δες πως ήταν τότε αφού της ξέβαψα και της κόλλησα το πρόσωπο που ήταν όλο βαμένο με μαρκαδόρο και κομένο με ψαλίδι...Επείδη με τον καιρό άνθισε της έδωσα αυτό το όνομα! Στη δεύτερη φωτογραφία είναι όπως είναι τώρα! ;)

attachment.php

attachment.php

ωχ καλή μου κατάλαβα...ήταν στα χέρια παιδιού σαν τα μούτρα μου! :o Κι εγω τις κουρευα τις καημένες!που να ξέρω για την προσθετική κουκλομαλλιών τότε!Ευτυχώς ήρθε στα χεράκια σου και την έκανες κούκλα!!! :sweet_kiss: Αφου την συνέφερες πάλι καλά!

(Αν και μεταξύ μας...όχι Ανθισμένη...Βασανισμένη έπρεπε να την ονομάσεις ;) )

z4b741662d8f3c.gif

bibi-bo

Καλή μου leykh βασανισμένη την είπα αρχικα και με τα κορίτσια εδώ την κάναμε βασανισμένη ομορφιά, ύστερα Ανθισμένη βασανισμένη ομορφία και τελικά έμεινε Ανθισμένη... ;)

attachment.php

attachment.php

fraoulitsa είπε:
Λευκή μου, όλες οι bibi-bo των πρώτων χρόνων έχουν και τσαντούλα ασορτί με τα ρούχα τους. Μετά δεεεεν.... Μακίσιμε, πολύ ωραία φορεσιά. Αυτό που μ' αρέσει στα ρούχα των bibi-bo είναι ότι έχουν μεγάλη γκάμα "θεμάτων", από πολύ επίσημα, παραμυθενια μέχρι καθημερινά τελείως!

Κι από εμένα μια πριγκίπισσα bibi-bo, για να παραμείνουμε στο πνεύμα των μεταμφιέσεων!

picture.php
Aαααα, δεν ειχα ξαναδει ποτε το συγκεκριμενο...!!!!!

Φραουλιτσα εβγαζε τελικα η ΕΛ ΓΚΡΕΚΟ μεγαλη γκαμα φορεματων τα πρωτα χρονια και πολυ πιο εμπνευσμενα τα πρωτα χρονια..!!!

Μετα μαλλον ο δημιουργος τους προφανως η αλλαξε, η τον αναγκασαν οικονομικες δυσκολιες να κατεβασει πολυ το κοστος τους και εγιναν πιο απλα και φτηνιαρικα..!

Αναστασια αυτο το πουκαμισο που λες ειναι ολα τα λεφτα...σε πειρατικο στυλ με φουσκοτα μανικια κι ετσι..!!!! Θα το ξαναδεις με την αυθεντικη του "πειρατικη" version... :) :)

Καλα Λευκη εχω ετοιμασει μια φωτο ειδικα για εσενα, μιας και σου αρεσε κι εσενα η ΒΙΒΙ ΒΟ να κυλιεται στα πατωματα με τον ΤΖΟΝ ΤΖΟΝ..!!!

χαχαχαχαχαχαχα

Ερχεται νεο σκανδαλο αυτο σου λεω μονο..!!!!!!!! Αυτη τη φορα νομιζω θα ειναι η κατρακυλα της μεγαλη...!!! Βλεπω να δημιουργειται πανελ μετα απο αυτο για την κατακραυγη της..!!! :D :D:D:D:D:D:D:D

makisimos είπε:
Hμουν σιγουρος Λευκη οτι θα ζητουσες και φωτο απο την...πλατη..!!!χαχχχχαχαχαχαElgrecoFanataic δυστυχως με πολυ δυσκολια βρισκονται πια..!!!!Εδω και πολυ καιρο δεν μπορω να βρω ευκολα..!! Κι αν βρω, ειναι μονο μεταχερισμενες, σε κουτι πλεον ειναι πολυ δυσκολο να βρεθει..! Κι εσυ απ οτι ξερω θελεις να εχεις μια σε κουτι ε??? Χμ......Αυτη στο ΕΒΑΥ νομιζω ειναι μια καλη ευκειρεια μιας και ειναι σε πολυ χαμηλη τιμη..!!!! Mηπως ηρθε η ωρα σας να αποκτησετε κι εσεις μια ΒΙΒΙ ΒΟ ??

Παντως δεν ξερω αν παρακολουθουσες το ΕΒΑΥ θυμαμαι καπου κοντα στο καλοκαιρι ειχαν βγαλει και την ΒΙΒΙ ΒΙ Ιππασια και τον Τζον Τζον μαζι με την αναλογη στολη στα κουτια τους..!!! Τιμη δεν θυμαμαι θα σε γελασω..!

Λευκη τι νυφη θελεις εσυ ε?? Να σου πω ομως οτι αυτη δεν εχει την πλατη εξω...

χεχεχεχεχ :-P

Ναι παρακολουθώ eBay καθημερινά από 4 χώρες τα τελευταία 6 χρονιά ..άλλα δεν είχαμε βλέψεις για bibibo και την προσπερνούσα τουλάχιστον εγώ :(

Την συγκεκριμένη την έχω εντοπίσει καιρό και μάλιστα ήμουν έτυμος να την πάρω πριν την βάλει σε bid άλλα είπαμε μήπως βρούμε καμιά πιο classic ,,άλλα τώρα δεν χτυπώ εκεί δυστυχώς my experience στα τόσα χτυπήματα που έχω κάνει γενικά στα bidosite με δίδαξε να μην ανακατεύομαι όταν εμφανίζετε χρήστης με 0 παρελθών και το κόβω εδώ :zip:

Κάποια στιγμή θα βρεθεί και για μας μια :)

rapunjel είπε:
Καλή μου leykh βασανισμένη την είπα αρχικα και με τα κορίτσια εδώ την κάναμε βασανισμένη ομορφιά, ύστερα Ανθισμένη βασανισμένη ομορφία και τελικά έμεινε Ανθισμένη... ;)
attachment.php

attachment.php

Επειδή από εμπειρίες που έχουμε με τα σπιρτούλια ξέρω πώς είναι να βρίσκεις ένα παλιό βασανισμένο παιχνίδι από τα χρονιά η από κάποιο παιδικό χεράκι ;) ..και να το επαναφέρεις όσο καλύτερα γίνεται στην αρχική του θέση :D

Rapunjel μου έχεις κάνει πραγματικά καλή δουλειά με την συγκεκριμένη και μπράβο σου :clap:

Εννοείτε πώς όλες οι υπόλοιπες είναι πανέμορφες απλά σχολίασα αυτήν επειδή ηταν η πιο βασανισμενη #)

rapunjel μου, αυτη η βασανισμενη αλλα και ανθισμενη ομορφια ειναι πραγματικα πανεμορφη.

πανεμορφα λαμπερα ματακια, πολυ ωραια φρυδια,πολυ φουσκωτα ωραια χειλια, πραγματικα ειναι κουκλαρα! πιστευω πως ειναι η πιο ομορφη απ ολες εδω μεσα.

ναι σας λεω δεν υπαρχει πιο ομορφη, ειναι σκετο μελι! και με το βαπτιστικο αυτο σταυρουδακι ειναι παραμυθενια ανθυσμενη βασανισμενη ομορφια λες και εχει ξεπεταχτει απο τα παραμυθια!

ελπιζω να βλεπουμε και αλλες τετοιες bibibo, τοσο ομορφες τοσο εκθαμβοτικες και πανεμορφες σαν και αυτη! πραγματικα την ανθισες!

Φτου φτου μην στην ματιασουμε!

Πίσω
Μπλουζα